Mit szóltok hozzá, hogy a cigányok nyugodtan fenyegetőzhetnek robbantással, ellenük nem indul eljárás? Pedig törvény szerint 2-3 évet is kaphattak volna közveszéllyel való fenyegetésért!
Ja, ha úgy akarsz robbantani, hogy nem jelentesz veszélyt másokra, akkor szabad ?
Nézd meg a videót, elég érdekes ! : http://www.youtube.com/watch?v=T5eWhUlnPCc&feature=player_em..
"Ja, ha úgy akarsz robbantani, hogy nem jelentesz veszélyt másokra, akkor szabad ?"
Igen szabad. Én is robbantottam zárt katonai lőtéren, és gránátot is dobáltam. Nem csak hogy szabad, kötelező volt.
"Ez olyan mint, hogy ők pózolhatnak mindenféle fegyverrel közösségi oldalakon, mi meg nem."
Már bocs, de a pózolást semmi sem tiltja. Én csak egyszerűen nem járatnám le magam egy ilyen képpel.
>> A cigányok jelenleg védett állatok... Még!
Nem kellene védeni, mert a kihalás nem fenyegeti.
Egy atomtámadást is csak 3 faj élné túl.
-A csótányok
-A patkányok
-A cigányok
De ez a 3 faj egyett jelent: Paraziták.
11:54!
Hallottál már arról a magyar fickóról akit bevitt a rendőrség mert a facebookján voltak képek amiken stg44-essel állt?
"Igen szabad. Én is robbantottam zárt katonai lőtéren, és gránátot is dobáltam. Nem csak hogy szabad, kötelező volt."
Akkor elárulnám, mert látom hülye vagy mint a pic*sa, hogy az a MH engedélyével történt képzés keretén belül.
Egyébként éles lőfegyverrel nem lehet pózolni, mivel azzal is megvalósítod a lőfegyver birtoklást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!