Mi az, amiért megéri Magyarországon élni?
Már én sem bírom kérdés nélkül, hátha valaki fel tud hozni egy pozitív érvet emellett az ország mellett. Elsősorban NEM politikai oldalról megközelítve.
Tehát az utóbbi időben, főként a 2020-as évektől a magyar életszínvonal mélyrepülésbe kezdett. Ha csak az átlagember szintjén nézzük: az élelmiszer ára, a benzin, egy utazás, nyugdíj, a fizetések, a páratlanul magas ÁFA, az igazságszolgáltatás, az ügyintézés de lényegében tényleg minden már egy szinte élhetetlen felső árhatár felé közeleg.
Főleg fiatal felnőttként: albérleti árak, hitelek, a közoktatás, a közegészségügy állapota már ijesztően mélyen van, az ország lassan élhetetlen.
Akinek erre az a válasza, hogy akkor el lehet menni, annak azt mondom: hát el is fogok. Egyetlen ok, amiért itt lehet maradni az a család. Máshol sincs paradicsom és feltétlen jólét, de európai és világviszonylatban brutálisan undorító Magyarország és ezt magyarként fáj kimondani.
Nektek mi a véleményetek a magyar életszínvonalról?
"Összességében ez még mindig az egyik legjobb hely a világon"
Hahahaha heheeeeheeee...
Még vidámparkunk sincs, és mindent törvényileg tiltani kell, különben egymás nyakát is átvágnánk!!!
Tudod kit győzködjél!
Azt a közel annyi valaha volt magyart ha nem többet mint amennyi itthon van, de aki szerte a világban él, és ide vissza se néz!!!
"Még vidámparkunk sincs" - Építs magadnak, ha annyira hiányzik.
"mindent törvényileg tiltani kell, különben egymás nyakát is átvágnánk!" - Ne magadból indulj ki, én pont alapból lesz4rom a törvényeket, mégsem nyírtam még ki senkit. Ha téged csak a törvény tart vissza, inkább kezeltesd magad...
"Azt a közel annyi valaha volt magyart ha nem többet mint amennyi itthon van, de aki szerte a világban él, és ide vissza se néz!" - Ez van, nekik csak a pénz számít, abból meg máshol nyilván több van, ennyi. Ettől még nem jobb kint élni, legfeljebb csak annak, akit a pénzen kívül semmi más nem érdekel.
Hajrá, a lehetőség adott. Azért azt mondjuk jobb, ha tudod, hogy a Nyugatnak néhány éve van még hátra, mielőtt 3. világbeli iszlám putri lesz az egészből.
Ide születtem. Számomra ez azt jelenti, hogy itt kell boldoguljak. A szüleidtől sem költözöl a szomszédba csak mert egy kocsi helyett nekik 3 van. Én sosem vágytam külföldre annak ellenére sem, hogy beszélek angolul.
Mennek sokaknál az üres frázisok, hogy "én a jég hátán is megélek", de itthon boldogulni nem tud?! Akkor mire a képmutatás?
"A TB! Nyugaton nincs olyan mint itthon"
De nem is nyír ki a pecsétes maffia, plusz van értelme perelni!
Magyarországon nincs az a műhiba per, amit megnyerhetnél!
Azért mert
"Itt Ázsiai migráns munkás telep épül!"
"Az egyik munkaközvetítő szerint a vendégmunkások jobbak mint a magyarok."
/alfahir/
Az orvosi műhiba pl. Amcsisztánban az egyik legmagasabb a világon, de Svédisztánban és Svájcisztánban is kiemelkedő. Persze legalább járhatsz évekig a bíróságra és talán kapsz is valamit, ha túléled...
Ne magadból indulj ki, nem mindenki ennyire gyökértelen. Van, akinek számít valamit a haza, a hagyományok és a nemzet. Az EÜ meg mindenhol vagy hulladék vagy méregdrága, mert máshogy nem megoldható. Valamit érő orvos nem fog 10 évet pluszba tanulni azért, hogy utána filléreket keressen.
"kivalo hazai aruk? Pl.?"
Dömötör Budi tartály kábé :D
Ja meg röhögni fogsz de a porsche taycan, meg spider alumínium alváza "made in hungary"
"Ne magadból indulj ki, nem mindenki ennyire gyökértelen. Van, akinek számít valamit a haza, a hagyományok és a nemzet."
Yo Yo YO Ja ja ja, Svájci / Amerikai / Svéd nyugdíjjal én is lennék hatalmas nyugdíjjas Hazafi Budapesten! Óriásiakat jattolnék a vásárcsarnokba a hentesnek, és mindenkit meghívnék egy kör citromos teára minden reggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!