Szomorúak vagytok, amiért Áprilisban nem az Egységben Magyarországért nyerte a választást?
Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 17:10
A kérdező szavazást indított:
Szomorú vagyok, amiért nem az Egységben Magyarországért nyerte a választást.
Nem vagyok szomorú, amiért nem nyert az Egységben Magyarországért.
28 szavazat
1/5 anonim válasza:
Nem, teljesen alkalmatlan tákolmány volt az egész, szépen kimutatták a foguk fehérjét a választási vereség után.
3/5 anonim válasza:
"szépen kimutatták a foguk fehérjét a választási vereség után"
Mutatták azt már a kampányban is.
4/5 anonim válasza:
Itt olyan mindegy ki nyer mert csak megélhetési politikusok vannak.A mostani fizetés emelés is ezt bizonyitja meg hogy,már korlátlan lett az is.A válságba erre van igény.Más országba Ausztriába most kap mindenki 200000 ft eurot még a fitalok is igy küzdve a szegénység ellen.Itt meg mi van a politikus bérek végtelen emelése Németeknél meg olcso tömegközlekedés.Itt semmi nem történik csak több adó amit le nyulhatnak például a fudan kinai egyetem igazgatója ami nem is létezik már 55 millio közpénzbe került.
5/5 anonim válasza:
Összességében nem. Semmivel nem lennénk előrébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!