Mi az, amiért megéri Magyarországon élni?
Már én sem bírom kérdés nélkül, hátha valaki fel tud hozni egy pozitív érvet emellett az ország mellett. Elsősorban NEM politikai oldalról megközelítve.
Tehát az utóbbi időben, főként a 2020-as évektől a magyar életszínvonal mélyrepülésbe kezdett. Ha csak az átlagember szintjén nézzük: az élelmiszer ára, a benzin, egy utazás, nyugdíj, a fizetések, a páratlanul magas ÁFA, az igazságszolgáltatás, az ügyintézés de lényegében tényleg minden már egy szinte élhetetlen felső árhatár felé közeleg.
Főleg fiatal felnőttként: albérleti árak, hitelek, a közoktatás, a közegészségügy állapota már ijesztően mélyen van, az ország lassan élhetetlen.
Akinek erre az a válasza, hogy akkor el lehet menni, annak azt mondom: hát el is fogok. Egyetlen ok, amiért itt lehet maradni az a család. Máshol sincs paradicsom és feltétlen jólét, de európai és világviszonylatban brutálisan undorító Magyarország és ezt magyarként fáj kimondani.
Nektek mi a véleményetek a magyar életszínvonalról?

Mondjuk nem értem miért jobb, ha Magyarországon a cigányok késelnek meg, mint ha Svédországban a muszlimok?
A közbiztonságot a cigányok éppúgy veszélyeztetik Magyarországon, ahogy az arab/néger bevándorlók nyugaton.

Svédország nem nyugat, hanem észak. Lengyelország fölött helyezkedik el, Németországtól keletre. Gyakorlatilag pont felettünk.
A különbség az, hogy a cigányok egybitesek, a muszlimok pedig erős kulturális tudattal rendelkeznek, ami veszélyezteti a keresztényeket/zsidókat.

66: Addig örülj a boldog tudatlanságban, ameddig kartellekről és emberrablásról még soha sem hallottál.
A cigányok többnyire a sajátjaikat ölik, és max. vasat lopnak. Engem BP-n még egyetlen attrocitás sem ért cigányoktól, bezzeg az arab férfiak már jöttek belém.

A cigányok főleg öreg, ártalmatlan embereket támadnak meg, teljesen felesleges, indokolatlan erőszakkal.
Ugyanezt csinálják a négerek/arabok itt, Írországban, ahol élek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!