Mi az a 2-3 ok, amiért egy adott jelöltre, pártra fogtok szavazni április 3-án?
Figyelt kérdés
Tömör, kb. 2-3 mondatos, érettségről tanúbizonyságot tevő válaszok érdekelnek. Köszönöm!2022. márc. 22. 15:32
1/9 anonim válasza:
Kinek van több esélye.
Egyszer "véletlenül" szavaztam egy kamupártra, ami azóta eltünt a süllyesztőbe, kellemetlenül éreztem magam miatta 4 évig.
Hozzáteszem, az ellenzékre se volt sokkalta jobb érzés szavazni az elmúlt 12 évben.
2/9 anonim válasza:
Mi a Fideszre.Az egyetlen normális konzervativ,békepárti párt értelmiségi képviselőkkel..Szabó Tímea és társai NO WAY.
4/9 anonim válasza:
#3 Mert volt rá lehetősége az államkasszából lopni?Vagy csak azt szeretnéd, hogy ő is lophasson?Legalább Gyurcsányék loptak eleget, velük van egy bagázsban.Majd megtanítják neki hogy kell.
5/9 anonim válasza:
Képben vagyok hogy mit csinálnak a globalisták
És az én érdekeimet egyáltalán nem képviselik
Van még kérdés?
6/9 anonim válasza:
Ellenzéki össze fogás és képviselőjére.
Nem kérdés hogy Orbán megvette a választásokat.
DE! ne legyen 2/3 -a, ha nyer is max 1-2 hellyel legyen több neki.
7/9 anonim válasza:
Az összefogásra. Hogy eltűnjön ez a hazug, korrupt, mocsok banda.
8/9 anonim válasza:
Az egész család a Fideszre fog szavazni :- ) Mert Magyarország előre megy nem hátra,hajrá vidék! :)
9/9 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van.Mi előre megyünk.Kinek kell a mocskos,fejlett nyugat,amikor ott van az Eurázsia Unió az Oroszokkal? Látjuk most is milyen jó lesz majd Ukrajnán keresztül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!