Ez alapján mi a pártpreferenciátok? Van különbség aközött amit tartottatok magatokról, és ami kijött a tesztből?
Ez a teszt a tényleges ügyek mentén határozza meg melyik párt illik hozzád a legjobban.
Sokan a kampány, vagy a kommunikáció alapján szavaznak, de nyilván a politikában hasznosabb, ha ügyek mentén tennénk.
Van eltérés az alapján, hogy eddig melyik párt követőjének tartotad magad? Esetleg van olyan párt amelyik számodra meglepően nagy eredménnyel jött ki a tesztből?
Ha lehet, a "nem tudom" gombokat csak akkor használjátok, ha nagyon nem értitek a kérdést, mert eléggé rontja az eredmény értelmezhetőségét.
Egységben Magyarországért lett az eredményem. Nincs különbség, eddig is tudtam. Legkevésbé Fideszes vagyok, ezt is tudtam eddig is.
Azon meglepődtem, hogy a hülye Mi hazánk 2. lett, MKKP meg csak a 3.
ISZOM párt???? Meg LA75?? Wft?! Aktív hírfogyasztónak mondom magam, de ezekről még nem hallottam.
lol
17,5%-kal az ISZOMM nyert, 15%-ot kapott a Mi Hazánk, 10%-ot a Fidesz, miközben teljesen tájékozottan és egyértelműen ki tudom jelenteni, hogy az EM-re (17%) kell szavazzak.
Ez azért rámutat, hogy mennyire torz rendszerben élünk, és nem a Vokskabinnal van alapvetően baj, hiszen ők abból táplálkoznak, ami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!