Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vidéken miért nem beszélnek...

Vidéken miért nem beszélnek idegen nyelvet?

Figyelt kérdés

Rokonaim kanadaiak, az volt a kérésük hogy megakarják nézni az országot, főleg a vidéket, kisvárosokat.

Na már itt éreztem ebből baj lesz.... úgy is lett.

Elvittem őket az országban sok helyre az elmúlt héten, angolul beszéltünk meg néha franciául.

Bárhol kérdeztünk valamit mindenki csak mutogatott meg nézett ránk bambán, tiszta kellemetlen volt....

Azt mondták sok helyen jártak a világon de ilyennel még nem találkoztak.

2023. aug. 13. 12:26
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
94%
Azèrt vidèken sokàig a nèmet volt az elsődleges idegen nyelv,az angol is csak az utòbbi èvekben kezfett elterjednu.Sok iskolàban ill.nyelviskolàban csak a nèmet ès/vagy angol van kínàlatban.
2023. aug. 13. 13:23
 22/54 anonim ***** válasza:
61%

#19 Valóban nem az. Nem is értem miért kell róla kérdést kiírni, mutogatni hogy a saját anyanyelvükön kívül nem csak nem beszélnek más nyelven, de vannak olyan sötétek, hogy elvárnák egy teljesen másik országban élő lakosságtól, hogy a kedvükért, szimplán hobbiból beszéljék az ő anyanyelvüket a sajátjuké mellett, hátha odajönnek és kérdezni akarnak tőlük valamit kb. 10 évente 1 alkalommal.

Tényleg jogos a felvetés, én sem értem, hogy valaki miért mutogatja ha ostoba - mint pl. te.

2023. aug. 13. 13:24
 23/54 anonim ***** válasza:
96%

https://www.youtube.com/watch?v=rxUm-2x-2dM

Most már ha kanadaikkal találkozok mindig azt fogom tettetni, hogy nem értem mit hablatyolnak, hátha a rokonaid azok. (Mert megérdemlik.)

2023. aug. 13. 13:28
 24/54 anonim ***** válasza:
41%

22! Gondolom az az "apróság" senkit se zavar, hogy az angol világnyelv. Tehát elvárható, hogy alapszinten mindenki beszélje, aki civilizációban él...

A vicc az, hogy ugyanezt bármelyik magyar is elvárja, hogy ő boldoguljon külföldön angollal...(most jön a kötelező beírás, hogy "énnneeeem", pedig de, de az egész kérdés alatti őrjöngès egy sértett hiszti azoktól, akik büszkék arra, hogy lusták tanulni...

2023. aug. 13. 13:30
 25/54 anonim ***** válasza:
37%
Amiatt miatt ráz igazán a röhögés, hogy ha ugyanezt a kérdést másképp írja ki a kérdező, most itt nyáladzanátok, hogy mennyire igaza van! Így viszont durcis hisztit láthatunk csak.
2023. aug. 13. 13:33
 26/54 anonim ***** válasza:
89%
24)Èn csak (szerb)horvàtul meg szlovènül beszèlek.Akkor èn nem civilizàlt vilàgban èlek?
2023. aug. 13. 13:35
 27/54 anonim ***** válasza:
65%

Ki írta itt azt, hogy nem beszél angolul?

Érdekes, hogy a kérdező előítéletes, provokátor kérdése nem lehet a sértettség oka (hiszen csak a vidékieket nézi le). Csakis az lehet a baj, hogy valaki nem beszél és/vagy tanul angolul.

Pont ugyanolyan nyomorék vagy, mint a kérdező és megérdemlitek, hogy abban a nyomorék putri országban pusztuljatok meg a fidesszel.

ellenzéki = fideszes

Remélhetőleg mind eltűntök a süllyesztőben örökre.

2023. aug. 13. 13:38
 28/54 anonim ***** válasza:
20%
26! Látom magyarul se èrtesz...
2023. aug. 13. 13:39
 29/54 anonim ***** válasza:
39%

A civilizáltat úgy érti, hogy rasszista megnyilvánulásokat tesz a kínai munkásokra, hiszen ők a hibásak azért, mert a fidesz idehozza őket és az ellenzékük meg mihaszna.

Ezért a frusztrációját most mindegyik egy kis Ázsia gyalázásban fogja kiélni, mert az annyira civilizált és nyugati. De legalább beszéli a gyarmatosítók nyelvét, ami feljogosítja rá.

Ehhez jól passzol majd a vidék gyalázás is és lehet idetalál a tudományok kategóriából a csíkszeműző is.

De csak felvilágosultan.

2023. aug. 13. 13:45
 30/54 anonim ***** válasza:
94%
Èn meg oroszul beszèlek meg romànul.
2023. aug. 13. 13:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!