Vidéken miért nem beszélnek idegen nyelvet?
Rokonaim kanadaiak, az volt a kérésük hogy megakarják nézni az országot, főleg a vidéket, kisvárosokat.
Na már itt éreztem ebből baj lesz.... úgy is lett.
Elvittem őket az országban sok helyre az elmúlt héten, angolul beszéltünk meg néha franciául.
Bárhol kérdeztünk valamit mindenki csak mutogatott meg nézett ránk bambán, tiszta kellemetlen volt....
Azt mondták sok helyen jártak a világon de ilyennel még nem találkoztak.
"Bárhol kérdeztünk valamit mindenki csak mutogatott meg nézett ránk bambán, tiszta kellemetlen volt...."
Te is ott voltál, és nem voltál hajlandó magyarul megszólalni? Miért?
Vidéken az emberek alig találkoznak külföldiekkel, így nincsenek ehhez hozzászokva. Még aki tanult is angolul, és érti is mit kérdeztek, passzív tudással bír. Annyira meglepődik/megilletődik hogy nem tud/mer válaszolni.
Amúgy legalább belekóstolhattak abba, hogy milyen érzés ha az ember nem tud az anyanyelvén kommunikálni külföldön.
Szia kolonizáló!
Lehet, hogy vidéken nem mindenki beszéli a kolonista, fehér felsőbbrendűségi, színes bőrűeket és kelet-európaikat kizsákmányoló gyarmatosító privilégizált fehérek nyelveit, mint az angol és a francia. De ettől még beszélhetnek más nyelveket, mint pl. román, ukrán, orosz. A rokonaid a fehércentrikus buborékjukban kifejlődve lehet nem tudnak más nyelvek létezéséről, ahogy te sem, de attól még léteznek.
A kérdést problematikusnak és a fehér felsőbbrendűséget népszerűsítő propagandának találtam, ami a kizsákmányolt színesbőrűek és kelet-európaiak kultúrájának megsemmisítését tűzte ki célul.
Jelentve, kedves kolonizáló.
16. Nektek meg megy a 2/3 a következő választásokon is.
🤣🤣🤣
"Te is ott voltál, és nem voltál hajlandó magyarul megszólalni? Miért?"
Mert ő sem beszél magyarul. A kérdést Google fordítóval írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!