Akik szerint a Fidesz csak azért, nyert mert az emberek nem beszélnek idegen nyelveket meg csak Kossuth-rádió van vidéken, azok hogyan magyarázzák, hogy a sváb falvakban is tarolt a Fidesz?
Hát pedig nyugaton erősen megy a propaganda M.o. ellen.
Keveset tudok németül, az angol médiákat olvasom, de jellemző:
Németek voltak nálunk nyaralni. Mikor hazatértek, a kollégák kérdezték: nem féltetek Magyarországon, hiszen ott diktatura van.
Bár, csak mellékesen érdekel, hogy, ha anyanyelvű szintű német mindenki, akkor miért szólnak bele a mi életünkbe, de ezt leszámitva, Orbáb Viktor csodálatosságáról lehet maximum itten szó.
Nyilván az ő gyerekeik nem kaptak könnygázt ajándékba a kormánytól.
No igen igaz, hogy a második világháború után alig maradt sváb itt, aki maradt meg csak iskolában tanul németül...
Csak mondom hogy én is sváb vagyok és pár szón kívül semmit sem tudtam németül az általános iskoláig.
Vagyis, abban a sváb faluban fogható a Kossuth radio+ M1...
Máris "ott" a kormánypropaganda. Azt harsogja hogy hazugságok a nyugati hírek, és Magyarországon minden jobb. Ergo: Hiába népszerű a német adás, az -és a hazalátogatók-, hazugságokat terjesztenek. ÉPP ez a gond.
Hiteltelenítik az olyan híreket és személyes tapasztalatokat amiket te tapasztalsz, és csak a "hanyatló nyugat" sulykolása megy.
A választáskor a zúgó agyunkból és a hírforrásokból ömlő presszió eredménye látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!