Akik szerint a Fidesz csak azért, nyert mert az emberek nem beszélnek idegen nyelveket meg csak Kossuth-rádió van vidéken, azok hogyan magyarázzák, hogy a sváb falvakban is tarolt a Fidesz?
Ránéztem, nekem az országos 51,61-nek tűnik, nem 74-nek.
Szerintem másban van a titok.
Nincs erős kihívója a fidesznek. Előtte is csak egy volt, az MSZP, de az saját magát ölte meg.
Ha érkezne egy olyan kihívó, amelyiknek van értelmes programja, a tervei szerint nem szipolyozná ki pénzügyileg a településeket, városokat, gond nélkül vinné a pálmát ebben az időszakban.
1# "Lol, nálunk bejön a russian today,"
Úristen, de jó neked.😢
"mégsem értek belőle egy szót se."
Én meg az ATV-ből, 444-ből nem értek egy szót se
#12 Nézd VPN-nel online, bár nem tudom milyen elmebetegnek kell lenni ahhoz, hogy RTVt akarj nézni.
Sőt, most hogy így belegonolok, nem is kell nézned, a Hírtv-n és az M1-en is ugyanazt mondjáák.
Jaja...meg személyes kedvencem a "Bármilyen" vagy rendkívüli kormányinfó. Azokat mondja a jóember, hölgy, tiszt... amiket már napok óta tényként sulykol a sajtó és média.
Ezután következő és napokig a "híradóban", szó szerint ugyanaz a hír szerepel, a parlamentben a kormányzati válaszok szó szerint ugyanazt tartalmazzák. Ez a NER, és központosított propaganda. Amikor meg esetleg nem szólnak az adott tájékoztatót tartó személynek hogy a központilag kötelező mantra változott, akkor vannak/voltak pl Kósa féle idióta marhaságokat összehordó tájékoztatók. Nemhiába szűkítették le a "híreket" 2 FŐ személyre.
"#12 Nézd VPN-nel online"
Nem ismerek orosz VPNt
Minden politikai erő úgy értékeli, hogy akik rájuk szavaznak, azok bölcsek, akik ellenfelükre, azok ostobák. Utóbbi kiterjedhet: bűnösségig, akár hazaárulásig is.
Az ellenzéki politikusok és híveik is így gondolkodtak, már előre sértő módon jellemezték a várható kormánypárti szavazókat, aztán szociológiai felmérésekkel is bizonykodtak; hogy lám, nem pártérdek, hanem a tudomány igazolja őket.
Azt megértem, hogy ha a több ciklus óta győztes pártszövetség így viselkedik, nekik jó így, ahogy van. De hogy az ellenzéki pártoknak miért jó becsmérelni szavazó tömegeket, bizonykodni, hogy jogos, ahelyett, hogy magukhoz édesgetni próbálnák őket?
┌─ K i t é r ő :
» „az országos listán 74% kapott a Fidesz-KDNP listája.” ← kérdésben.
» „Ránéztem, nekem az országos 51,61-nek tűnik, nem 74-nek.” ← 11-es válaszban.
Egyik sem. 2022. április 3-án a Fidesz, KDNP közös pártlista a hazai pártlistás szavazatok 52,45%-át kapta, a levében kapott szavazatokat is hozzá véve, a pártlistás szavazatok 54,13%-át.
A Nemzeti Választási iroda eredményközlése: [link] ─┘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!