Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy gyereket miért kellene...

Egy gyereket miért kellene külön felvilágosítani arról, hogy léteznek melegek?

Figyelt kérdés

2023. júl. 17. 01:56
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/169 anonim ***** válasza:
76%

"Most jön az a rész, amikor tagadni kezditek a tényeket?"

Nem, most jön az a rész, amikor rámutatunk, hogy az emberek meg a tetteik nem ugyanazok, és az, hogy bizonyos tetteket a kereszténység elítél, nem jelenti azt, hogy az elkövetőit is elítéli.

2023. júl. 23. 22:16
 102/169 anonim ***** válasza:
39%

"Nem, most jön az a rész, amikor rámutatunk, hogy az emberek meg a tetteik nem ugyanazok, és az, hogy bizonyos tetteket a kereszténység elítél, nem jelenti azt, hogy az elkövetőit is elítéli."

Aham, szóval amikor a komplett fidesz média élén arról ugat, hogy (emlékszünk pl. Bencsik "vénkomcsi" Andriska botrányára?) a melegség rósz, a pedofilia melegágya, stb., akkor nem az emberek ellen uszítanak? Nem? Hát ez érdekes egy elmélet. Hogy a kereszténység mit csinál engem nem tud izgatni, 2023-ban értelmes ember leszarja, a kormánynak pedig semmi köze a kereszténységhez.

2023. júl. 23. 22:51
 103/169 A kérdező kommentje:
102: ez a baj hozzád hasonló egysíkúakkal, hogy egy gazember kormányt, aki a kereszténységet pusztán hatalomgyakorlása eszközeként használja képtelenek vagytok elkülöníteni magától a keresztény erkölcstantól.
2023. júl. 23. 22:57
 104/169 anonim ***** válasza:
80%

?

Pont, hogy nem mostam össze a kettőt. Nem érdekel a kereszténység, ateista vagyok. És kijelentettem, hogy a kereszténységhez semmi köze a kormánynak. Egy szót nem szóltam a keresztény erkölcsről, vagy bármiről is, nem jön a témához, a kormányról van szó.

Értő olvasás, menni fog?

2023. júl. 23. 23:00
 105/169 anonim ***** válasza:
67%

"Huscomb1 ***** válasza:

Talán azzal kedves utolsó, hogy azt súlykolja mindenhol, hogy a melegek elfogadása egy mérgező, antikeresztény, fúj fúj őrültség."

Szóval te hoztad ide a kereszténységet is.

2023. júl. 23. 23:02
 106/169 anonim ***** válasza:
80%

"Szóval te hoztad ide a kereszténységet is."

A kormány antikereszténynek állítja be a melegséget, igen. Ez tény. Én a kormányról beszélek, nem a kereszténységről. Tényleg ilyen nehéz érteni, hogy mit olvastok? Ez az ország tényleg a funkcionális analfabéták országa. És csodálkozunk azon, hogy képesek a fideszt megszavazni ?

2023. júl. 23. 23:06
 107/169 anonim ***** válasza:
80%
#90 akit otthonról kidobnak, és hány ilyen van, az tuti számíthat a szüleire, tényleg
2023. júl. 24. 07:00
 108/169 anonim ***** válasza:
13%

"A kormány antikereszténynek állítja be a melegséget"

Nem. Nincs rá szükség, hogy a kormány antikereszténynek akarja beállítani, mert eleve az, de nem a melegség, hanem az a propaganda, amit az lmbtq tol. Ennyit a funkcionális analfabétákról...

Ja meg még annyit, hogy a nagy számok törvénye alapján nem jött volna ki a 2/3 ilyen sokszor egymás után, ha a funkcionális analfabétákon múlott volna. :)

2023. júl. 24. 07:01
 109/169 anonim ***** válasza:
80%
a kormány semmi mást nem csinál, csak a ruszkikat másolja (ebben is)
2023. júl. 24. 07:03
 110/169 anonim ***** válasza:
80%
#108 jogos, kellett hozzá még sok tolvaj gazember is, qki ugyanúgy lop, csak a maga szintjén.
2023. júl. 24. 07:04
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!