Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy gyereket miért kellene...

Egy gyereket miért kellene külön felvilágosítani arról, hogy léteznek melegek?

Figyelt kérdés

2023. júl. 17. 01:56
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/169 A kérdező kommentje:

"Meleg gyermek pedig igen is van. Minden LMBT ember volt gyerek, én is. És már a legelső szerelmem is velem azonos nemű volt, 12 évesen."

Egy gyerek preszexuális korban van serdülőkor előtt, ezt megelőzően semmi nem dől el, pusztán kísérletezget. Nekem is volt, hogy 6-10 évesen megfogtuk egymás kukiját a titkos bunkerben, mégsem lettem később homokos, soha életemben nem néztem egy fickóra szexuális vonzalommal.

Az is bizonyított tény, hogy a gének mindössze 18%-ban játszanak szerepet a szexualitás kialakulásában, minden másért a környezeti behatás felelős, így pl. a melegpropaganda.

Nincsenek "LMBTQ-gyerekek", annál is inkább, mert senki nem lehet egyszerre az összes betű ebből a kotyvalékból, tehát nyelvtanilag is hibás a megnevezés.

Aki ezt próbálja nekik sugallni, és szexedukációval megy be éretlen kiskorúakhoz, na az a pedofil.

2023. júl. 23. 16:42
 82/169 anonim ***** válasza:
95%

"Nekem is volt, hogy 6-10 évesen megfogtuk egymás kukiját a titkos bunkerben, mégsem lettem később homokos,.."

Jaja, próbáld magadnak bemesélni.

"Az is bizonyított tény, hogy a gének mindössze 18%-ban játszanak szerepet a szexualitás kialakulásában, minden másért a környezeti behatás felelős, így pl. a melegpropaganda."

Bizonyíték bármelyik állításra? Ja, hogy nincs, oké.

"Nincsenek "LMBTQ-gyerekek", annál is inkább, mert senki nem lehet egyszerre az összes betű ebből a kotyvalékból, tehát nyelvtanilag is hibás a megnevezés."

Na akkor, egy kis magyaróra nácikám.

Az LMBTQ a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer MELLÉKNEVEKBŐL álló rövidítés. Szóval az LMBTQ gyerekek hosszan kiírva: leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer gyerekek. És nektek mindenki egyszerre ebből a "kotyvalékból" mert nektek mind csak bzi.

És akkor az én (és minden LMBTQ ember) megélt valóságom tagadod? Melyik részét nem hiszed el? Azt, hogy én is voltam gyerek? Nyilván, hisz nem gondolhatod, hogy egy a szexualitásról szexről semmit nem tudó gyerek egyszer csak kitalálja, hogy a leginkább elnyomott kisebbségek közé akar tartozni. Nem lehetsz ekkora szellemi fegyvertelen.

"Aki ezt próbálja nekik sugallni, és szexedukációval megy be éretlen kiskorúakhoz, na az a pedofil."

Mi az az "ezt"? A szexedukáció végülis csak kevesebb öngyilkossághoz, tini terhességhez és nemibetegséghez vezet. Ez nyilvánvalóan rossz... egy alternatív univerzumban.

2023. júl. 23. 17:42
 83/169 A kérdező kommentje:

82:

"Bizonyíték bármelyik állításra? Ja, hogy nincs, oké."

Tessék, a kedvenc portálodról:

[link]

"Na akkor, egy kis magyaróra nácikám."

Idomított droid barátunk megérkezett személyedben, aki minden sarkon nácit lát.

"Az LMBTQ a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer MELLÉKNEVEKBŐL álló rövidítés. Szóval az LMBTQ gyerekek hosszan kiírva: leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer gyerekek. És nektek mindenki egyszerre ebből a "kotyvalékból" mert nektek mind csak bzi."

Igen, ami közül nem lehet egyszerre mindegyik egy gyerek, sőt egyik sem, hiszen preszexuális korban van te pedofil állat. Felnőttekben sincsenek "LMBTQ-emberek", hanem ha betűszóként akarsz hivatkozni rájuk, akkor majd M-mint meleg emberek, L-mint leszbikus stb. emberek léteznek. Egy leszbikus nem lehet pl. meleg, leszbikus, biszex, queer és transz, aszex, meg a többi végtelen gender baromság, amit kitaláltok egyszerre.

Érthető a logika agyhalottkám?

"A szexedukáció végülis csak kevesebb öngyilkossághoz, tini terhességhez és nemibetegséghez vezet. Ez nyilvánvalóan rossz... egy alternatív univerzumban."

Rohadtul nem érdekel, ha a hozzád hasonló ideológiai elmeháborodottak kinyírják magukat. Ennek oltárán pláne nem fogom feláldozni a saját gyerekem lelki-mentális egészségét.

2023. júl. 23. 18:24
 84/169 anonim ***** válasza:
94%

A bulvár nem győz meg, a 444 még viccnek is rossz.

Ha nem tudsz magyarul még magyarázat után sem, azzal már nem tudok mit kezdeni.

Nagyon beleszerettél ebbe a "preszexuális kor" kifejezésbe. Az ember 12-14 éves korában kezd el serdülni, akkor jön rá a szexualitására. Ebben a korban miért gond, ha felvilágosítják?

És akkor téged nem érdekelnek az öngyilkos gyermekek, a tudatlanságból akár életre szóló nemibetegséget elkapó gyerekek, és a gyermekterhességek/ gyermekeken elvégzett abortuszok? Wow, oké. Nem tudom, mit mondjak erre.

Fontos tudnod: a gyűlölet vs tolerancia vitában a te oldalad áldoz fel mindenkit, gyermeket és felnőttet egyaránt, nem "csak" egészséget, hanem életeket is. Nem a toleráns oldal. Te veszélyezteted a saját gyermekeid és mindenki másét is.

2023. júl. 23. 18:36
 85/169 A kérdező kommentje:

"Az ember 12-14 éves korában kezd el serdülni, akkor jön rá a szexualitására. Ebben a korban miért gond, ha felvilágosítják?"

Ennyit arról, hogy 12-14 éves korban világosítanak fel okoska:

[link]

Itt is 12-14 éveseket látsz ugye:

[link]

"És akkor téged nem érdekelnek az öngyilkos gyermekek, a tudatlanságból akár életre szóló nemibetegséget elkapó gyerekek, és a gyermekterhességek/ gyermekeken elvégzett abortuszok? Wow, oké. Nem tudom, mit mondjak erre."

Ilyen korban nincsenek öngyilkos gyermeke te pojáca, kb. 10 millióból egy esetben fordul elő a nagy számok törvénye alapján.

Amit te pedig felvilágosítás címén át akarsz adni, az rohadtul nem valódi edukáció, hanem a debil gender ideológiát átnyomása éretlen fejeken. Igazi beteg, gyermekmegrontó tempó.

"a gyűlölet vs tolerancia vitában a te oldalad áldoz fel mindenkit"

Ezt te is megfogadhatod nyugodtan. Nekem egyébként nincs oldalam, úgyhogy majd pontosíthatsz, hogy a droid fejeddel mégis kihez sorolsz.

2023. júl. 23. 19:21
 86/169 anonim ***** válasza:
94%

Az első linkeden a könyvek nem felvilágosító, hanem tanító könyvek. Testrészekről, személyes névmásokról, önelfogadásról és nemekről szólnak. Hol itt a szexuális nevelés, felvilágosítás?

És mégis mi akar ez a drag show lenni? Azt hiszed megijeszt, ha pár beöltözött férfi felolvas egy mesét gyerekeknek? Nem vagyok hópihe, nem zavar ha valaki úgy öltözik, ahogy akar, főleg ha szórakoztatásról van szó.

Az öngyilkosok aránya az összes öngyilkos között, 15 éves kor alatt: 1%

Az öngyilkosok aránya az összes öngyilkos között, 24 éves kor alatt (15 alatti is beleszámolva): 16%

Amerikai statisztika, de ők rengeteg dolgot és nagyon pontosan mérnek. De még így is százezer gyermekenként számítható, nem 10 millánként.

És te akkor is, akár egyet is elfogadhatónak tartasz?

""a gyűlölet vs tolerancia vitában a te oldalad áldoz fel mindenkit"

Ezt te is megfogadhatod nyugodtan. Nekem egyébként nincs oldalam, úgyhogy majd pontosíthatsz, hogy a droid fejeddel mégis kihez sorolsz."

Mit fogadhatok meg?

A nincs oldalad meg jó vicc, azért írtál ki egy bzizásnak szánt kérdést gondolom, mert nem választottál oldalt :D

2023. júl. 23. 19:34
 87/169 anonim ***** válasza:
96%
Azért, hogy ne bumzizzák az iskolában egymást, mintha az lenne a világ leges-legrosszabb dolga. Mert lesz ott 1-2 bumzi fiúcska, akinek egy életre okozhatnak vele traumát, és baxhatják el az életét teljesen. Nem bonyolult ez.
2023. júl. 23. 19:59
 88/169 anonim ***** válasza:
95%
Gondolkozz el az "értékeiden". Nyíltan kívánod gyermekek halálát, itt a vége ennek a shitshow-nak.
2023. júl. 23. 20:01
 89/169 anonim ***** válasza:
89%

Aki szerint pedofilia a gyereket szexuálisan felvilágosítani, az kérem vitára alkalmatlan.

Ezenkívül, ha a környezeti hatások szerepet játszanak a melegség kialakulásában, AZ nem az lesz, hogy XY azt mondja, hogy a melegek is emberek, és ne bántsd őket. Régen is voltak melegek, pedig titokban tartotta mindenki, nem beszéltek róla, tabu téma volt. Egyelőre senki sem tud válaszokat, ellenben az, hogy léteznek "meleg gének" az már biztos. És az sem biztos, hogy nem fedezünk fel újakat.

2023. júl. 23. 20:04
 90/169 anonim ***** válasza:
67%

"a kormány alapból "megmérgezi" a meleg gyerekek kapcsolatát a szüleivel"

Mivel mérgezi meg? Azzal, hogy a szülőkre bízza a felvilágosítást meg minden ilyet, akik az esetek túlnyomó részében a lehető legjobbat akarják a gyereküknek és a lehető legjobban ismerik, így ők azok, akik a leginkább el tudják dönteni, hogy mikor, milyen mélységben és milyen módszerrel kapja meg az információkat a gyerek?

Vagy van arról valahol valami statisztika, hogy a meleg gyerekek esetében nem az a helyzet, mint a többiek esetében, vagyis hogy a szüleik azok, akikre a leginkább számíthatnak mindenben?

2023. júl. 23. 21:26
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.