Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy gyereket miért kellene...

Egy gyereket miért kellene külön felvilágosítani arról, hogy léteznek melegek?

Figyelt kérdés

2023. júl. 17. 01:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/169 anonim ***** válasza:
76%

"Ezért kell, hogy a térdén lovagoltassa a transz?"

Ó, hogy neked mindennel bajod van. A télapó is a térdén lovagoltatja a kisgyerekeket, aztán annak mekkora hagyománya van. Egy öreg, pocakos, szakállas bácsi bemehet az óvodába és lovagoltathatja a térdén a gyerekeket, miközben azt hazudja nekik hogy ő a mikulás, de egy transz be se tegye a lábát közintézménybe?

2023. júl. 17. 16:27
 42/169 anonim ***** válasza:
75%

Az nem probléma nekik:D

De ez egy kérdésnek álcázott hergelés melynek célja a transzneműek lejáratása, becsmérlése.

2023. júl. 17. 16:32
 43/169 anonim ***** válasza:
82%

Egyébként mesélek egy történetet, óvodás koromból.

Húsvét volt, ennek megfelelő szokás volt, hogy a fiúk meglocsolták kölnivel a lányokat.

Na már most én a lányokkal barátkoztam fiúként, ami egy nagytermetű bántalmazó gyereknek a csoportból valamiért nem tetszett, ezért belelocsolta a kölnit a szemembe, mondván, hogy én is lány vagyok, ezért megakart locsolni.

Na, pont az ilyen bántalmazó kis férgek miatt kellene a gyerekeket felvilágosítani, vagy empátiára nevelni (szitokszóval érzekenyíteni), mert sajnos az ilyen kölyköknek ez nem alap, valószínűleg maga is bántalmazó környezetben nőtt fel, ezért lett ilyen, az ilyen szülőktől meg nem fogja megtanulni, az biztos.

2023. júl. 17. 17:12
 44/169 anonim ***** válasza:
78%

A télapos példa tényleg jó, mert egy nem létező dologgal, hazugsággal megtévesztik a gyerekeket, miközben transz emberek legalább valóságosak.

Szóval a vallási alapú hazugság jó, a sima hétköznapi tény meg nem jó, azt el kell tagadni.

2023. júl. 17. 18:02
 45/169 anonim ***** válasza:
93%
amiért arról is hogy léteznek szemüvegesek is, és azokat sem kell csufolni
2023. júl. 17. 18:09
 46/169 anonim ***** válasza:
77%

37: “ha lesz egyetlen prominins LMBTQ arc (pl. Steiner Kristóf), aki kiáll ez ellen és felemeli a szavát”

:) Nagyon vergődsz már kérdező. Miután kioktattak, hogy a felvilágosítás kell, a drag queen-es dolog pedig nem az és senkinek nem is hiányozna, most azzal jössz, hogy egy prominens magyar meleg személy álljon ki az ellen, ami külföldön történik. Lol :D

Ez olyan, mintha azt várnád, hogy Budaházi a négerek elnyomása ellen tüntessen. De amúgy - meg fogsz lepődni - külföldön van ilyen, amit szeretnél. Keress rá, hogy “drag queen speaks up against” és meglepően sok találat lesz. Itt egy példa: [link]

Na most te mutass egy jobbert, aki a szélső jobboldali ideológiák ellen áll ki nyilvánosan!

2023. júl. 17. 18:21
 47/169 A kérdező kommentje:

#46 Budaházy sosem kampányolt a négerek vagy a hazai megfelelőik a cigányok mellett, ellenben Steiner minden évben kinn riszálja magát a Pride-on, most épp nőnek öltözve. Tehát ritka sz_r analógiát hoztál, de hát értelmet túl sokat úgysem vár tőletek az ember.

Mutatok egy jobboldalit, aki kiállt a náci ideológiákkal szemben: Toroczkai Lászlónak hívják, számtalanszor elmondta, hogy sosem szimpatizált a náci eszmékkel. Nyilván lehet vitatni, hogy hiszünk-e neki, de legalább ő ezt megtette nyilvánosan.

Ellenben várok tőled forrást arról, hogy Steiner hol határolódott el konkrétan az LMBTQ azon húzásaitól, amit te csak szélsőséges elemek túlkapásainak titulálsz. Ide értem a transzvesztita show-kat, amire gyerekeket hívtak meg, story hour-öket, drag kideket meg az összes pedofíliára hajazó elmebajt.

Mutass egy ilyet Steinertől, mert én még csak azt láttam tőle, ahogy Fair Right Ádámnak magyarázkodik a kínos felvételekről olyan módon, hogy nme ismeri a kontextust.

2023. júl. 17. 19:15
 48/169 A kérdező kommentje:

"De ez egy kérdésnek álcázott hergelés melynek célja a transzneműek lejáratása, becsmérlése."

Biztos, hogy külön le kell járatni őket ezek után?

[link]

2023. júl. 17. 19:17
 49/169 anonim ***** válasza:
33%
Toroczkai mentegetőzését nem tudom úgy értelmezni, hogy kiállt volna a nácik ellen. És ha te ragaszkodsz Steinerhez, akkor én is hadd ragaszkodjak Budaházihoz. De tudod mit, Bayertől is idézhetsz, ahogy fellép a szélsőjobbos ideológiák ellen! :)
2023. júl. 17. 19:27
 50/169 anonim ***** válasza:
67%

22

Na, már vártalak hisztikirálynő...vagy királylányférfinembináris? :D

2023. júl. 17. 23:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!