Egy gyereket miért kellene külön felvilágosítani arról, hogy léteznek melegek?
Amúgy most jön az, hogy pedofil g.ci leszek (nem vagyok), de szerintem viccen kívül nem okoz kárt.
De! A téma szerintem nem ez. Tőlem tiltsák be a story hourt, nekem nem fog hiányozni. Viszont azt, hogy 18-as karikát kapjon minden meleg tartalom, azt hangyányit nevetséges túlkapásnak tartom, ahogyan ezt a gonosz meleglobbi szöveget is.
24: Ez a drag-es felolvasás nem a felvilágosításról szól. (Nem tudom, hogy miről, amúgy én is ellenzem, de ez nem felvilágosítás, és nem is a felvilágosítandó korosztály.)
A serdülő gyerekeknél van létjogosultsága a kérdésednek, és mint többen is írták, ott van értelme a szexuális felvilágosításnak, amihez a "másság" is hozzátartozik.
"Ez a drag-es felolvasás nem a felvilágosításról szól."
Ez arról szól, hogy elfogadja a gyerek az aberrált, magát nőnek képzelő férfit női ruhában bohóckodva a világ letermészetesebb dolgaként. Aki szerint tök oké az, hogy a melegbárok világából rángatunk fel szélsőséges elemeket és azt tesszük példaként 1-10 éves gyerek elé, attól tényleg el kellene venni a sajátját is, ha van.
28: nem kell összemosni, mert egyben van.
Az LMBTQ keretein belül történő felvilágosításról beszélünk, az pedig pontosan ilyen eszközökkel világosít fel nyugaton (transzvesztita story hour).
"nem kell összemosni, mert egyben van"
Pedig jó lenne különválasztani, mert nem ugyanaz a kettő, és káros is keverni.
A drag story hour arról szól, hogy a tipikus story time tanulási órát transzvesztiták tartanak. Nem az óvodában, hanem helyi könyvtárakban, és nem felvilágosítás történik, hanem tipikus story time, csak drag queen tartja.
A felvilágosításon meg szexualitásról van szó, és szakember - pszichológus, iskolaorvos, ilyesmi - tartja. Ilyen nem történik sem óvodában, sem iskolakönyvtárban, hanem ha jól tudom, általános iskola felső tagozatán történik.
Amiért fos ezt összekeverni az az, hogy tőlem tiltsák be a drag story hourt, marhára nem érdekel, de könyörgöm, ne tiltsák már ki a homoszexualitás témakörét a tizenévesek felvilágosításából!!!
Lábjegyzet: ami számomra igazán zseniális, hogy szerintem a magyar gyerekvédelmi törvény mentén nem illegális a drag queen story time, ugyanis nem "homoszexualitást népszerűsítő tartalom" hangzik el az ilyen eseményeken. Szóval szerintem olyat nem lehet mondani 16 éveseknek, hogy a homoszexualitás normális, fogadd el magad, de amúgy szerinteme egy transzvesztita akár mesélhet Anna, Peti, Gergőt a falusi könyvtárban.
>"nem kell összemosni, mert egyben van"
Nincs egyben. Te magad is elismerted pár hozzászólással előbb. Azért akarják egyesek összemosni, hogy politikai és anyagi hasznot lehessen kovácsolni belőle.
A drag queen-es felolvasást minimális számú ember gondolja hasznosnak. A kamaszkori felvilágosítást szinte mindenki szükségesnek tartja. Csak hát ebből kiderülne, hogy a liberális- és a jobb oldal között egyetértés van, amiből ugye hogyan lesz szavazat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!