Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy gyereket miért kellene...

Egy gyereket miért kellene külön felvilágosítani arról, hogy léteznek melegek?

Figyelt kérdés

2023. júl. 17. 01:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/169 anonim ***** válasza:
34%
Azért hogy már idejében óvakodjon tőlük.
2023. júl. 17. 09:54
 22/169 anonim ***** válasza:
45%
Jólvan kétpipás, szerintem kigyűlölködted magadat mára. Most már hadd cseréljenek eszmét a nem egy bites tagok is. :)
2023. júl. 17. 11:06
 23/169 A kérdező kommentje:

"szóval ilyen ártalmatlan téma aztán végképp semmi gondot nem okoz"

[link]

2023. júl. 17. 11:11
 24/169 anonim ***** válasza:
75%

Amúgy most jön az, hogy pedofil g.ci leszek (nem vagyok), de szerintem viccen kívül nem okoz kárt.

De! A téma szerintem nem ez. Tőlem tiltsák be a story hourt, nekem nem fog hiányozni. Viszont azt, hogy 18-as karikát kapjon minden meleg tartalom, azt hangyányit nevetséges túlkapásnak tartom, ahogyan ezt a gonosz meleglobbi szöveget is.

2023. júl. 17. 11:21
 25/169 anonim ***** válasza:
78%

24: Ez a drag-es felolvasás nem a felvilágosításról szól. (Nem tudom, hogy miről, amúgy én is ellenzem, de ez nem felvilágosítás, és nem is a felvilágosítandó korosztály.)

A serdülő gyerekeknél van létjogosultsága a kérdésednek, és mint többen is írták, ott van értelme a szexuális felvilágosításnak, amihez a "másság" is hozzátartozik.

2023. júl. 17. 11:23
 26/169 A kérdező kommentje:

"Ez a drag-es felolvasás nem a felvilágosításról szól."

Ez arról szól, hogy elfogadja a gyerek az aberrált, magát nőnek képzelő férfit női ruhában bohóckodva a világ letermészetesebb dolgaként. Aki szerint tök oké az, hogy a melegbárok világából rángatunk fel szélsőséges elemeket és azt tesszük példaként 1-10 éves gyerek elé, attól tényleg el kellene venni a sajátját is, ha van.

2023. júl. 17. 11:53
 27/169 anonim ***** válasza:
42%
27: Ha te is így látod, akkor miért próbálod összemosni a felvilágosítással? A logikád teljesen fals: "Azért ne világosítság fel a kamaszokat a homoszexualitásról, mert drag queenek olvasnak fel óvodásoknak."
2023. júl. 17. 12:46
 28/169 A kérdező kommentje:

28: nem kell összemosni, mert egyben van.

Az LMBTQ keretein belül történő felvilágosításról beszélünk, az pedig pontosan ilyen eszközökkel világosít fel nyugaton (transzvesztita story hour).

2023. júl. 17. 13:14
 29/169 anonim ***** válasza:
88%

"nem kell összemosni, mert egyben van"

Pedig jó lenne különválasztani, mert nem ugyanaz a kettő, és káros is keverni.

A drag story hour arról szól, hogy a tipikus story time tanulási órát transzvesztiták tartanak. Nem az óvodában, hanem helyi könyvtárakban, és nem felvilágosítás történik, hanem tipikus story time, csak drag queen tartja.

A felvilágosításon meg szexualitásról van szó, és szakember - pszichológus, iskolaorvos, ilyesmi - tartja. Ilyen nem történik sem óvodában, sem iskolakönyvtárban, hanem ha jól tudom, általános iskola felső tagozatán történik.

Amiért fos ezt összekeverni az az, hogy tőlem tiltsák be a drag story hourt, marhára nem érdekel, de könyörgöm, ne tiltsák már ki a homoszexualitás témakörét a tizenévesek felvilágosításából!!!

Lábjegyzet: ami számomra igazán zseniális, hogy szerintem a magyar gyerekvédelmi törvény mentén nem illegális a drag queen story time, ugyanis nem "homoszexualitást népszerűsítő tartalom" hangzik el az ilyen eseményeken. Szóval szerintem olyat nem lehet mondani 16 éveseknek, hogy a homoszexualitás normális, fogadd el magad, de amúgy szerinteme egy transzvesztita akár mesélhet Anna, Peti, Gergőt a falusi könyvtárban.

2023. júl. 17. 13:52
 30/169 anonim ***** válasza:
83%

>"nem kell összemosni, mert egyben van"

Nincs egyben. Te magad is elismerted pár hozzászólással előbb. Azért akarják egyesek összemosni, hogy politikai és anyagi hasznot lehessen kovácsolni belőle.

A drag queen-es felolvasást minimális számú ember gondolja hasznosnak. A kamaszkori felvilágosítást szinte mindenki szükségesnek tartja. Csak hát ebből kiderülne, hogy a liberális- és a jobb oldal között egyetértés van, amiből ugye hogyan lesz szavazat?

2023. júl. 17. 14:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!