Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy gyereket miért kellene...

Egy gyereket miért kellene külön felvilágosítani arról, hogy léteznek melegek?

Figyelt kérdés

2023. júl. 17. 01:56
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/169 anonim ***** válasza:
19%
Talán azzal kedves utolsó, hogy azt súlykolja mindenhol, hogy a melegek elfogadása egy mérgező, antikeresztény, fúj fúj őrültség.
2023. júl. 23. 21:30
 92/169 anonim ***** válasza:
4%

"Mivel mérgezi meg?"

A folyamatos homofób propagandával.

"Azzal, hogy a szülőkre bízza a felvilágosítást meg minden ilyet, akik az esetek túlnyomó részében a lehető legjobbat akarják a gyereküknek és a lehető legjobban ismerik, így ők azok, akik a leginkább el tudják dönteni, hogy mikor, milyen mélységben és milyen módszerrel kapja meg az információkat a gyerek?"

Ahha, amikor kérdezgetik, hogy "mit mondjak a gyerekemnek ha 2 bzit lát kézen fogva?", akkor szerinted képesek normálisan felvilágosítani a gyereket, ha ennyit nem tudnak elmagyarázni? A legtöbb szülő nem tudja tudatlanság és a téma kínossága miatt felvilágosítani a gyerekét. Plusz homofób szülő, LMBTQ gyermeket hogy világosít fel?

"Vagy van arról valahol valami statisztika, hogy a meleg gyerekek esetében nem az a helyzet, mint a többiek esetében, vagyis hogy a szüleik azok, akikre a leginkább számíthatnak mindenben?"

Igen, van. Sokakat kidobnak otthonról mert LMBTQ identitásúak, vagy bántalmazzák őket. Sokkal több ilyen gyermeket hagynak érzelmileg és anyagilag magára. Vagy csak szimplán nem tudnak mit kezdeni így vele.

2023. júl. 23. 21:33
 93/169 anonim ***** válasza:
84%

"Igen, van. Sokakat kidobnak otthonról mert LMBTQ identitásúak, vagy bántalmazzák őket. "

Én az elsőre ismerek is példát.

2023. júl. 23. 21:37
 94/169 anonim ***** válasza:
60%

"azt súlykolja mindenhol, hogy a melegek elfogadása egy mérgező, antikeresztény, fúj fúj őrültség"

Sehol sem sulykolja ezt (rövid u-val sem). És a keresztények sem.

2023. júl. 23. 21:42
 95/169 anonim ***** válasza:
69%

""Vagy van arról valahol valami statisztika, hogy a meleg gyerekek esetében nem az a helyzet, mint a többiek esetében, vagyis hogy a szüleik azok, akikre a leginkább számíthatnak mindenben?"

"Igen, van."

"Én az elsőre ismerek is példát."

Ez aztán a megbízható statisztika, nem mondom...

2023. júl. 23. 21:44
 96/169 anonim ***** válasza:
70%

Azt ugye sikerült felfognod, hogy két külön embert idéztél, úgy mintha ugyanaz írta volna a válaszokat?

Az meg hogy lusta vagy statisztikáknak utánanézni, az a te hibád.

2023. júl. 23. 21:51
 97/169 anonim ***** válasza:
69%

"Azt ugye sikerült felfognod, hogy két külön embert idéztél, úgy mintha ugyanaz írta volna a válaszokat?"

Nem biggyesztettem oda, hogy melyik idézet kitől származik, mert nem az a lényeg, de két idézet volt, azt ugye sikerült felfognod?

"Az meg hogy lusta vagy statisztikáknak utánanézni, az a te hibád."

Az meg, hogy lusta vagy alátámasztani valamivel azt, amire rákérdeztem, a te hibád.

2023. júl. 23. 21:56
 98/169 anonim ***** válasza:
64%

"Sehol sem sulykolja ezt (rövid u-val sem). És a keresztények sem."

Nem? Most jön az a rész, amikor tagadni kezditek a tényeket?

2023. júl. 23. 22:00
 99/169 anonim ***** válasza:
100%
2023. júl. 23. 22:02
 100/169 anonim ***** válasza:
100%
Tessék, én alátámasztottam neki.
2023. júl. 23. 22:02
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!