Egy gyereket miért kellene külön felvilágosítani arról, hogy léteznek melegek?
"Mivel mérgezi meg?"
A folyamatos homofób propagandával.
"Azzal, hogy a szülőkre bízza a felvilágosítást meg minden ilyet, akik az esetek túlnyomó részében a lehető legjobbat akarják a gyereküknek és a lehető legjobban ismerik, így ők azok, akik a leginkább el tudják dönteni, hogy mikor, milyen mélységben és milyen módszerrel kapja meg az információkat a gyerek?"
Ahha, amikor kérdezgetik, hogy "mit mondjak a gyerekemnek ha 2 bzit lát kézen fogva?", akkor szerinted képesek normálisan felvilágosítani a gyereket, ha ennyit nem tudnak elmagyarázni? A legtöbb szülő nem tudja tudatlanság és a téma kínossága miatt felvilágosítani a gyerekét. Plusz homofób szülő, LMBTQ gyermeket hogy világosít fel?
"Vagy van arról valahol valami statisztika, hogy a meleg gyerekek esetében nem az a helyzet, mint a többiek esetében, vagyis hogy a szüleik azok, akikre a leginkább számíthatnak mindenben?"
Igen, van. Sokakat kidobnak otthonról mert LMBTQ identitásúak, vagy bántalmazzák őket. Sokkal több ilyen gyermeket hagynak érzelmileg és anyagilag magára. Vagy csak szimplán nem tudnak mit kezdeni így vele.
"Igen, van. Sokakat kidobnak otthonról mert LMBTQ identitásúak, vagy bántalmazzák őket. "
Én az elsőre ismerek is példát.
"azt súlykolja mindenhol, hogy a melegek elfogadása egy mérgező, antikeresztény, fúj fúj őrültség"
Sehol sem sulykolja ezt (rövid u-val sem). És a keresztények sem.
""Vagy van arról valahol valami statisztika, hogy a meleg gyerekek esetében nem az a helyzet, mint a többiek esetében, vagyis hogy a szüleik azok, akikre a leginkább számíthatnak mindenben?"
"Igen, van."
"Én az elsőre ismerek is példát."
Ez aztán a megbízható statisztika, nem mondom...
Azt ugye sikerült felfognod, hogy két külön embert idéztél, úgy mintha ugyanaz írta volna a válaszokat?
Az meg hogy lusta vagy statisztikáknak utánanézni, az a te hibád.
"Azt ugye sikerült felfognod, hogy két külön embert idéztél, úgy mintha ugyanaz írta volna a válaszokat?"
Nem biggyesztettem oda, hogy melyik idézet kitől származik, mert nem az a lényeg, de két idézet volt, azt ugye sikerült felfognod?
"Az meg hogy lusta vagy statisztikáknak utánanézni, az a te hibád."
Az meg, hogy lusta vagy alátámasztani valamivel azt, amire rákérdeztem, a te hibád.
"Sehol sem sulykolja ezt (rövid u-val sem). És a keresztények sem."
Nem? Most jön az a rész, amikor tagadni kezditek a tényeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!