Egy gyereket miért kellene külön felvilágosítani arról, hogy léteznek melegek?
#132 És nekiállt sorosozni, LOL!
Pont olyan buta dolgot csinálsz, mint azok, akiket szélsőséges hülyének tartasz. Hajszálpontosan, ugyanolyat. A ló egyik oldaláról kiabáltok a másikra, hogy "hé, öreg, átestél a paci túloldalára!", miközben mindketten nyeregben érzitek magatokat.
"Mint mindenben, ebben a témában is megjelennek olyan szélsőségek, amiknek hatására majd a társadalom megformálja azt, hogy miképp válik majd az előnyére. Egy extrém szélsőségből érkezünk, és lesznek arra példák, hogy egyesek rögtök a másik falnak is mennek. És? Nem ez az általános. Kiragadott példák, amiknek egyetlen szerepe lesz, hogy megtudjuk hozni a megfelelő szabályozásokat."
Sztem az egy megfelelő szabályozás, amelynek mentén az életünk része a homoszexualitás, de tilos népszerűsíteni. Akkor is, ettől a szemedben elvakult, katolikus, neonáci, vallási fanatikus leszek. Irreleváns.
"Nem az eredeti angol fordításról beszélek. Miért pont az angolból kéne kiindulni?
Az eredeti eredetire gondoltam."
Azt senki sem látta kb., hogy, miért akarsz erre hivatkozni? Ha az első fellelhető angol fordításban nincs szó férfiakról, aztán később odakerül, akkor mit kellene feltételezni, hogy a bumzi lobby kicenrúzta, aztán visszakerült, vagy esetleg a további hosszú időn át tartó homofóbia tette oda azt, ami nem volt ott? Nem nehéz megtippelni melyiknek nagyobb az esélye, és melyik a reálisabb.
"Az eredeti eredetire gondoltam."
Mondtam, keresd meg, aztán hivatkozhatsz rá. Amíg nem lesz meg, addig ne is írj ide
"Sztem az egy megfelelő szabályozás, amelynek mentén az életünk része a homoszexualitás, de tilos népszerűsíteni. Akkor is, ettől a szemedben elvakult, katolikus, neonáci, vallási fanatikus leszek. Irreleváns."
Definiáld, hogy mi számít népszerűsítésnek, aztán nyomjad ezt a szar áldozati dumát, mert nagyon gyenge amúgy. ;D
“ Sztem az egy megfelelő szabályozás, amelynek mentén az életünk része a homoszexualitás, de tilos népszerűsíteni.”
Akkor nem ismered a szabályozást és nem vagy tisztában a valósággal: senki sem népszerűsít semmit. Főleg, mivel nem döntés kérdése az LMBTQ lét. Azon kívül, hogy gyerekek légyszi ne gyilkoljátok meg azt, aki más és magatoknak se ártsatok, ezen kívül mást nem mondanak.
Ez annyira rossz lenne?
#143 Ócska panelekben gondolkodni képes álértelmiségi vagy, aki imád - gyakran teljesen alaptalanul - azzal vagdalkozni, amit éppen ő maga művel a legintenzívebben. Full gagyi. Az eszmecsere pedig parttalan.
Megyek, szétkorbácsolom a hátam, kifésülöm a neonáci bajuszkámat és estig szidom Brüsszelt.
Szóval nem mered definiálni? Akkor úgy hogy lehet szabályt hozni, ha azt sem tudod megmondani, hogy mihez is kell magad tartani? Hm? Milyen szabályozás az, ahol az ember azt sem tudhatja, hogy mit szabad, és mit nem?
Nem tartom magam értelmiséginek, és főleg nem álértelmiséginek. Megkérdeztem tőled, hogy mit akarsz - de arra is képtelen vagy válaszolni. Primitív vagy.
"Megyek, szétkorbácsolom a hátam, kifésülöm a neonáci bajuszkámat és estig szidom Brüsszelt." Have fun
"Az eredeti eredetire gondoltam."
"Azt senki sem látta kb., hogy, miért akarsz erre hivatkozni?"
Mert nevetséges lenne úgy megpróbálni eldönteni, hogy mi a helyzet, hogy az eredetire rá se nézünk.
"Amíg nem lesz meg, addig ne is írj ide"
:DDD
"Mert nevetséges lenne úgy megpróbálni eldönteni, hogy mi a helyzet, hogy az eredetire rá se nézünk."
Akkor te miért hivatkozol a bibliára? Én megmutattam, hogy pár fordítással ezelőtt még nem volt benne az, amit ide hánytál. Az téged nem érdekel, mert nem az eredeti eredeti. De én foglalkozzak azzal, hogy mi van abban, ami azóta készült? Fuck logic
Az itteni hozzászólások jól mutatják, hogy elérte célját a politika. Az egyik oldal azt képzeli a másikról, hogy át akarja operáltatni az óvodásait, a másik pedig azt az egyikről, hogy szerintük börtön és kivégzés járna a melegségért. Közben egy maroknyi ember van csak a világon, akiknek ennyire extrémek a nézeteik, de a politika sikeresen összemosta az emberek 99%-át az 1%-al. Szomorú.
Valójában oldaltól függetlenül mindenki azt gondolja, hogy a melegséggel nincs gond, és se hetero-, se homo szexualitást ne toljanak a kisgyerekek arcába. Abban is alapvetően meg van az egyetértés, hogy a kamasz gyerekeket fel kell világosítani a szexualitásról, így a homoszexualitásról is. Azokkal a gyerekekkel pedig, akik valóban mások (pl. lány létükre valóban fiúnak tudják magukat), foglalkozni kell, és segíteni kell nekik a beilleszkedésben.
"Valójában oldaltól függetlenül mindenki azt gondolja, hogy a melegséggel nincs gond, és se hetero-, se homo szexualitást ne toljanak a kisgyerekek arcába. Abban is alapvetően meg van az egyetértés, hogy a kamasz gyerekeket fel kell világosítani a szexualitásról, így a homoszexualitásról is. Azokkal a gyerekekkel pedig, akik valóban mások (pl. lány létükre valóban fiúnak tudják magukat), foglalkozni kell, és segíteni kell nekik a beilleszkedésben."
Köszönöm. Szívesen csinálnék egy extra profilt, hogy 2x "hasznosoljam", annyira egyetértek.
Csomószor állok tehetetlenül, amikor ülök a "konzervatív" haverjaimmal szemben, és csodálatos módon kb 90%-ban egyetértünk, a maradék 10%-ban meg fél óra alatt vagy megegyezünk, vagy kiegyezünk, hogy tiszteletben tartjuk egymást.
Arról mégis meg vannak győződve, hogy a TÖBBI liberális, aki nem én, meg az lmbtq melegek, akik nem olyanok, mint azok a normálisak, akiket ők ismernek, meg a nyugat, akik már az óvodában... na szóval velük van a baj. Ismerni egyikük sem ismer ilyeneket, de meg vannak róla győződve, hogy ők a többség valahol nyugaton.
És mindez nem azért van, mert ők hülyék, rosszindulatúak, mint mondtam: 90%-ban kompatibilis az értékrendünk. Ők egyszerűen egy másik médiumot és narratívát kapnak, mint én. Ennyi, köszönjük a politikusoknak és a médiának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!