Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy gyereket miért kellene...

Egy gyereket miért kellene külön felvilágosítani arról, hogy léteznek melegek?

Figyelt kérdés

2023. júl. 17. 01:56
 151/169 anonim ***** válasza:
69%
Ott kezdődik a probléma, hogy képtelen azt is leírni, hogy mit akar. Ne népszerűsítsék!! Hát bakker, látott már bárki olyan meleget, aki azt mondta, hogy legyél meleg, mert jó? Én nem! Sok meleget ismerek, és egyik sem élvezi amúgy magát a melegséget, legalábbis elég depresszív életszakaszok fognak az eszébe jutni. Azt hiszitek, hogy olyan jó nekik úgy, hogy van amelyiket a családja baszta ki, mikor kiderült, hogy meleg? Hogy volt amelyik jó isten tudja hány kapcsolaton keresztül sérült, mire rájött, hogy amúgy meleg? Azt hiszitek, hogy olyan jó nekik úgy felnőni, hogy a csapból is az folyik, hogy "hülye bumzi", és az egy rettenetes dolog? Dehogy jó. Van amelyik elfogadja magát, és akkor so-so rendbe jön magával. De akkor is emlékezni fog arra a sok nehézségre, ami odáig vezetett. És nem kívánja senkinek. Én hozzám még egyetlen bumzi se kopogott be, hogy legyek bumzi. De hittérítő már jó sok.
2023. júl. 25. 12:14
 152/169 anonim ***** válasza:
67%
Ja, és nem mellesleg, ahányszor megkapom, hogy tuti bumzi vagyok én is, mert kiállok értük, hát hagyjuk is. Ki akarja akkor, hogy egyre több legyen belőle, hát már annak is beakarjátok magyarázni, aki nem az :DDD Komám... Komolyan nevetséges az egész, és az a szörnyű, hogy nem veszik észre magukat.
2023. júl. 25. 12:16
 153/169 Waff ***** válasza:
3%
146@: "Nem tartom magam értelmiséginek..." Na látod ezt az egyet nem kell bizonygatnod hogy nem vagy értelmiségi (semmilyen szempont alapján sem), ezt már az első válaszod után megtudtuk. Én csak azon csodálkozom hogy hogyan tud ennyi sz@r kiömleni egy...ö..."ember" száján...
2023. júl. 25. 13:16
 154/169 anonim ***** válasza:
76%
Nyugi Waff, nem is a te mércéid szerint alakítom az önképem. ;)
2023. júl. 25. 13:19
 155/169 Waff ***** válasza:
29%
154@: minden okod megvan rá ;)
2023. júl. 25. 13:57
 156/169 anonim ***** válasza:
35%

A hetero "odatolása" a gyerek arcába már a mesékkel elkezdődik.. Mégis lesznek/vannak meleg fiatalok, majd felnöttek...

Amikor egy mesében azt írják, "első látásra beleszeretett a herceg a király lányába, majd lakodalmat csaptak..." Mi más lenne ez ha nem a hetero szex-nek az arcbatolása ??? Gyerekként erről tudni többet nem kell persze, az "elsőlátásra" alatt a szükséges biológiai belső történések végbe mennek minden fiúban/férfiban, ha kéri azt ha nem.. Aztán hogy ha van más történés is "elsőlátásra" és az nem a királylányba való beleszeretés, na erre kellene nagyon a megfelelő mesekönyv, de ott sem kell semmit "túltolni" elég ha gyerekként annyit tud, hogy két királyfi is "elsőlátásra" lehet szerelmes, ami persze a szexualitás kezdete, de még a szerelem nem ez, de ezt leirni gyereknek nem is lehet váleményem szerint, a szerelemhez szükséges feltétel a szexuűlis vonzalom, de nem csak ez kell...

2023. júl. 27. 07:50
 157/169 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor egy mesében azt írják, "első látásra beleszeretett a herceg a király lányába, majd lakodalmat csaptak...""

Ilyet nem írnak egyikben sem. Első látásra beleszeret, de aztán jönnek a mindenféle megpróbáltatások, amiket a hercegnek mind ki kell állnia, a király lányának meg kell tudnia várni a hercegre, amíg végigcsinál minden megpróbáltatást, és csak aztán jön a lakodalom!

2023. júl. 27. 08:35
 158/169 anonim ***** válasza:
80%

"Első látásra beleszeret, de aztán jönnek a mindenféle megpróbáltatások, amiket a hercegnek mind ki kell állnia, a király lányának meg kell tudnia várni a hercegre, amíg végigcsinál minden megpróbáltatást, és csak aztán jön a lakodalom!"

Részletkérdés, de jegyzőkönyvbe muszáj vagyok leírni: általában inkább fordítva van a sorrend. Két kisgyerek mellett annyiszor olvastam végig az összes ilyet, hogy ha megfognak egy magyar népmesés, vagy grimm-mesés könyvet, instant denyt dobok.

A szegény ember legkisebb fia elmegy szerencsét próbálni, ahol mindenféle szürreális próbatételek várnak rá, de mivel mindenkivel rohadt jó fej volt út közben, ezért a szerzett barátai mindig segítenek neki.

Végül váratlanul valami hidegvérű állatról, vagy évelő növényről kiderül, hogy hoppá, hát ő éppen egy csudaszép királylány, akit egy valaki elvarázsolt, és ezt a szépséget abban pillanatban ellenállhatatlan párzási ösztön keríti hatalmába a szegénylegény láttán.

2023. júl. 27. 09:03
 159/169 anonim ***** válasza:
100%

"ellenállhatatlan párzási ösztön keríti hatalmába"

Persze... :) A maximum, ami történik egyetlen(!) csók.

2023. júl. 27. 12:56
 160/169 anonim ***** válasza:
80%
És több volt abban a ledarált mesekönyvben, 159?
2023. júl. 27. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!