Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy az LMBTQ-k,...

Miért van az, hogy az LMBTQ-k, woke-osok az elfogadást hirdetik, de ők eközben nem fogadják el a keresztényeket?

Figyelt kérdés

Mi több, pocskondiázzák őket, hogy beszélő hullában hisznek, meg kb. a Mikulásban való hitre alacsonyítják le a komplett teológiát. Aki keresztény, azt elmaradottnak, középkorinak, bigottnak bélyegzik.

Eközben kifejezetten vallásos jelleggel hirdetik a gender meg a végtelen számú nemi identitások elfogadását, be akarják iktatni törvénybe, kell hogy legyen minden filmben, cégben, parlamentben megfelelő számú nemi és faji kisebbség. Gyakorlatilag erőszakos térítés zajlik.

Érdekes, hogy csak a kereszténységet támadják, mert az a "fehér ember" vallása, miközben ezek az aktivisták is legnagyobb részt egyébként fehérek, és az iszlámot pl. megvédik.

2023. jún. 28. 13:27
 41/98 anonim ***** válasza:
86%
#40 te miről beszélsz? Nem mi pofázunk bele más életébe Istenre hivatkozva, amikor mi sem tartjuk be az ő szabályait. Fordítva ülsz a lovon, hahó
2023. júl. 6. 17:00
 42/98 anonim ***** válasza:
0%

Én arról beszélek, hogy szerintem nem igaz az, hogy

"Az LMBTQ emberek 90%-nak nem a vallással, hanem az egyházzal van a bajuk",

hiszen maga Isten mondja, hogy LMBTQ-zz.

Te meg arról beszélsz, hogy hogyan élnek a nem LMBTQ-sok - mintha az ő életük bármilyen értelemben is megváltoztatná azt, amit Isten mond (az LMBTQ-soknak is, meg mindenkinek). Pedig nem.

2023. júl. 6. 17:08
 43/98 anonim ***** válasza:
86%

#42 én pedig azt mondom hogy az lmbtq-sok nagyrészének (és sok nem lmbtq-snak) nem a vallással van baja hanem az egyházzal (köztük nekem is). Szerintem lehet valaki vallásos, hívő, de mondjuk nem jár templomba. Nem ért egyet azzal, amit az egyház állít, vagy ami mellett kiáll.

Tökéletes példa erre a házasság, stb. Mert isten elvileg könyörületet és megbocsát. Az egyház nem. Mármint másokkal szemben nem az. Nagy erővel gyűlölködik hagyományellenesség címszóval, miközben ott van önmagában a válás is, ha azt vesszük ez önmagában tilos lenne, most meg semmi gond nincs vele, második esküvő is simán lehet templomban is, de isten ments hogy egy meleg pár polgári házasságot kössön. Ez a képmutatás az egyház műve, nem a vallásé.

2023. júl. 6. 17:22
 44/98 anonim ***** válasza:
18%

"isten ments hogy egy meleg pár polgári házasságot kössön. Ez a képmutatás az egyház műve"

Hogy ki köthet polgári házasságot meg ki nem, azt pont nem az egyházak döntik el, hanem az állam.

2023. júl. 6. 17:47
 45/98 anonim ***** válasza:
84%
#44 de akik meghatározzák azok az egyházra hivatkoznak. Meg a vallásra. “Mi keresztény ország vagyunk, blablabla” pedig valóban. Elvileg vagy 200-250 éve lezajlott a szekularizáció. Mégis itt tartunk.
2023. júl. 6. 17:56
 46/98 anonim ***** válasza:
0%

"akik meghatározzák azok az egyházra hivatkoznak"

Erről nem az egyház tehet, hanem a szavazópolgárok. Akkor le a demokráciával? Tudsz jobbat?...

2023. júl. 6. 20:09
 47/98 anonim ***** válasza:
100%
#46 akkor ez a vallásos embereket is zavarnia kellene, nem? Hiszen nem ők kérik, szerinted akkor nem is értenek ezzel egyet? Pedig baromira kussban vannak. sőt ünneplik ezt.
2023. júl. 6. 20:14
 48/98 anonim ***** válasza:
0%

"ez a vallásos embereket is zavarnia kellene, nem? Hiszen nem ők kérik, szerinted akkor nem is értenek ezzel egyet? Pedig baromira kussban vannak. sőt ünneplik ezt."

Azt, hogy a férfi férfi, a nő meg nő, és házasság csak férfi és nő között jöhet létre? Ahhoz, hogy valaki ezt ünnepelje, egyáltalán nem kell vallásosnak lenni.

2023. júl. 6. 20:21
 49/98 anonim ***** válasza:
84%
#48 nem ezt, hanem a hivatkozást, hogy miért ne legyen jogegyenlőség. Tudod.
2023. júl. 6. 20:32
 50/98 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem tudom, hogy érted. Mert én úgy tudom, hogy a legtöbb szavazópolgár nem vallásos, vagyis nem úgy él, ahogy az egyházak tanítják, és úgy tudom, hogy a legtöbb szavazópolgár nem szeretné, hogy az egyneműek kapcsolatát is házasságnak nevezze az állam (teljesen függetlenül attól, hogy mit beszélnek az egyházak), úgyhogy sehogy se látom, hogy mi az egyházak felelőssége ebben az egészben.
2023. júl. 6. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!