Miért van az, hogy az LMBTQ-k, woke-osok az elfogadást hirdetik, de ők eközben nem fogadják el a keresztényeket?
Mi több, pocskondiázzák őket, hogy beszélő hullában hisznek, meg kb. a Mikulásban való hitre alacsonyítják le a komplett teológiát. Aki keresztény, azt elmaradottnak, középkorinak, bigottnak bélyegzik.
Eközben kifejezetten vallásos jelleggel hirdetik a gender meg a végtelen számú nemi identitások elfogadását, be akarják iktatni törvénybe, kell hogy legyen minden filmben, cégben, parlamentben megfelelő számú nemi és faji kisebbség. Gyakorlatilag erőszakos térítés zajlik.
Érdekes, hogy csak a kereszténységet támadják, mert az a "fehér ember" vallása, miközben ezek az aktivisták is legnagyobb részt egyébként fehérek, és az iszlámot pl. megvédik.
#26 "De ha meg naphosszat figyelte, te azt honnan tudhatnád anélkül, hogy te is naphosszat figyelted volna őt"
Talán minden alkalommal amikor kikísértem, láttam, hogy ott leskelődik az ablakban. Te nem éltél még kertvárosban?
"Miért ne gondolhatná ő úgy, hogy az vagy és oda fogsz jutni és miért ne mondhatná ki, ha így gondolja? Te is kimondod, hogy véglénynek gondolod őt - ráadásul te a háta mögött, míg ő legalább nyíltan, őszintén a szemedbe mondta."
Gondolhatja, amit akar, engem nem érdekel, de sértegetni, provokálni, mindenbe belepofázni, alpári parasztnak lenni nem kötelező. Nekem is megvan a véleményem nagyon sok dologról, mégis tudom kulturáltan civilizált módon közölni. Vagy szerinted teljesen oké ilyen stílusban idegeneknek dumálni? Akkor elvileg az is rendben lenne, ha mikor a városban sétálsz a családoddal, én is odamennék, és elkezdeném, hogy de ronda gyereked van, a feleséged egy dagadt tehén, és te amúgy, biztos, hogy nem vagy b*zi? Ez akkor rendben lenne szerinted? mert kb egy szint a kettő.
"tisztában kéne lenned vele, hogy nem mindenki kulturált - illetve hogy vannak más kulturák is, amelyekben talán épp az számít kulturáltságnak, ami a te kulturádban nem."
Tehát mondd ki: rendben van ez a stílus, vagy nem?
Vannak más kultúrák is, igen, de a parasztság, és a gyűlölködés nem elfogadható kultúra, mámint annak pont az ellentétje. Emberekkel együttélésre alkalmatlan az ilyen.
Vannak dolgok, amik szükségesek a társadalomban való működésre. Az egymás tisztelete pl az egyik. Aki erre képtelen az el is mehet egy világ végi tanyára, és a tehénnek magyarázzon, hogy mekkora k*va.
32: attól, hogy a te bigott csürhéd elérte a szakadatlan hisztizésével, hogy ne számítson betegségnek, attól még nem lesz a kisfiúból kislány, a valóság nem változik meg soha.
Bírom amúgy, hogy mindig "a tudományra" hivatkoztok, mintha az valami gránit szilárdságú dolog lenne és a különböző kutatók nem is vitatkoznának egymással, amikor viszont az országosan elismert Bagdy Emőke mond valami nektek nem tetszőt, akkor rögtön felkerül egy tudományosnak hazudott listára, hogy sarlatán.
Na ennyire vagytok ti tudományosak. Csurka Pista bácsi mondta talán, hogy a szakértelemre való hivatkozás bolsevik trükk.
#33 Mégis mire hivatkozzunk, ha a valóságra és a tudományra nem szabad? Csináljunk egy LMBTQ vallást, és kényszerítsük rátok azt? Az megfelelne? Vagy hogyan lehetne érvelni, ha bizonyítékokat nem szabad hozni?
A tudomány igenis szilárd dolog, a természet törvényeit nem lehet csak úgy havonta átírni mint az alaptörvényt...
Nyilván nem lesz a lányból fiú, ezért nem fiúnak hívjuk, hanem transz fiúnak, jelezve hogy ő nem biológiailag fiú. Mégis hogy a fenébe kellene neveznünk ezt a jelenséget? Ha lánynak hívjuk, az a baj, hogy ő fiúnak néz ki, ha fiúnak hívjuk az a baj hogy ő nem fiúnak született, ha transz fiúnak hívjuk az a baj hogy kitaláltunk egy harmadik nemet :D
Nem lehet mindenkinek megfelelni, maga a jelenség pedig létezik, ezt letagadni már tényleg őrületes nagy tudatlanság.
"maga a jelenség pedig létezik"
Az a jelenség is létezik, hogy mióta annyira nyomulnak a propagandájukkal, már valami 10% magasságában is van, aki azt se tudja, fiú-e vagy lány (már nem emlékszem, milyen merítésből)...
Az LMBTQ emberek 90%-nak nem a vallással, hanem az egyházzal van a bajuk (velük van is baj).
Sajnos az elmúlt 2-3 évtizedben a ketto teljesen külön vált…
"Az LMBTQ emberek 90%-nak nem a vallással, hanem az egyházzal van a bajuk"
Nem, nekik Istennel van bajuk, aki olyasmiket mondott, hogy ne paráználkodjál meg hasonlók, amik némi lemondással járnának, miközben ők csak saját magukkal vannak elfoglalva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!