Miért van az, hogy az LMBTQ-k, woke-osok az elfogadást hirdetik, de ők eközben nem fogadják el a keresztényeket?
Mi több, pocskondiázzák őket, hogy beszélő hullában hisznek, meg kb. a Mikulásban való hitre alacsonyítják le a komplett teológiát. Aki keresztény, azt elmaradottnak, középkorinak, bigottnak bélyegzik.
Eközben kifejezetten vallásos jelleggel hirdetik a gender meg a végtelen számú nemi identitások elfogadását, be akarják iktatni törvénybe, kell hogy legyen minden filmben, cégben, parlamentben megfelelő számú nemi és faji kisebbség. Gyakorlatilag erőszakos térítés zajlik.
Érdekes, hogy csak a kereszténységet támadják, mert az a "fehér ember" vallása, miközben ezek az aktivisták is legnagyobb részt egyébként fehérek, és az iszlámot pl. megvédik.
"Nem akar beleszólni, hogy házas vagyok-e, kivel, miért élek vele együtt, ha nem vagyok házas (megtörtént eset)"
Mióta világ a világ, mindenki elmondja a véleményét és kérdéseket tesz fel mindenféle dolgokról. Miért kell nektek minden ilyenen megsértődni?
"nem akar beleugatni, hogy hogyan öltözködök"
Az egész divatipar és ruhakereskedelem beleugat nap mint nap. Akkor miért pont a keresztények ne ugathatnának bele? Miért legyen nekik kevesebb joguk a véleménynyilvánításhoz, mint bárki másnak?
"migráns transzok tömegeit hozza be az országba"
Mi ez a diszkrimináció? :D Az elembétékúsok a transzokkal is jóban vannak, nem? Vagy a migráns transzokkal mégsem? :-O
#10 hetero vagyok, a keresztények nem csak ebbe akarnak belepofázni. Ott van az abortusz, az öltözködés, a gyerekvállalás, házasság, stb.
És ne általánosíts, te is nagyon jól tudod, hogy vannak elvakult vallásos emberek, akik embereket zaklatnak, be akarják tiltani a pride-ot, embereket bántalmaznak. Én vallásos nevelést kaptam, 12 évig egyházi iskolába jártam, tudom miről beszélek.
A házasság meg nem csupán vallási szertartás, hanem jogi vállalás, amire magyarországon nincs lehetősége melegeknek. Nincs jogegyenlőség és ez joggal zavar embereket
Én elfogadom a keresztényeket és az iszlámot is, minden más vallással együtt. De az elfogadás egyáltalán nem azt jelenti, hogy mindent elfogadok. Csak addig vagyok hajlandó elfogadni valakit, amíg az a valaki nem okoz másoknak fizikai vagy szellemi sérüléseket. Ha a keresztények vegzálják, zaklatják, ócsárolják az LMBTQ társadalmat, minden jogot fenntartok magamnak hogy legalább így bánjak a keresztényekkel, akiknek a saját vallásuk alapján szintén elfogadónak kellene lenniük másokkal szemben. Ahogy a #8-as is írja, addig fogadunk el másokat, amíg mások is elfogadnak minket. Nem a melegek folytattak keresztes hadjáratokat egy másik, "hitetlen" vallás elpusztításáért és öltek meg milliókat, miközben elfogadást hirdettek a népnek, ezt azért tartsuk észben.
Arról nem is beszélve, hogy a tudomány jelenlegi állása szerint Isten nem létezik, míg pl. biszexualitás igen, a valóságot elfogadni pedig azt hiszem egy kicsit több értelme van. Ennek ellenére engem nem zavar senkinek a hite, amíg azt nem próbálja másra erőszakolni. Ez is csak a másik oldalról áll fent, mivel a szexualitását senkinek nem lehet megváltoztatni, így soha a büdös életben nem lesz egy melegből heteroszexuális, ha a feje tetejére állítod sem, míg a kereszténység hittérítő akcióinak eredményét már nagyon jól ismerjük...
#12 "Mióta világ a világ, mindenki elmondja a véleményét és kérdéseket tesz fel mindenféle dolgokról."
az intelligens ember megkérdezi, hogy kíváncsi-e a másik a véleményére, vagy tanácsára. Nem kéretlenül tolja vérengző nyugger stílusban. Mondom, velem megtörtént, hogy az akkori szomszédom az ablakból kukkolt, amikor jött és ment a barátom, és amikor a kérdésére hogy mikor házasodunk össze azt kapta, hogy nem tervezzük, tájékoztatott, hogy egy k*va vagyok, és pokolra jutok. Nem vettem magamra, de az ilyen véglények felé nem fogok elfogadást tanusítani.
"Miért legyen nekik kevesebb joguk a véleménynyilvánításhoz, mint bárki másnak?"
mert a véleménynyilvánításnak is megvan a helye és módja, az utcán utánam kiabálni hogy r*banc, mert nyáron ujjatlanban vagyok, és nagyobb mellem van, ezért feltűnő, nem éppen kulturált.
"a keresztények nem csak ebbe akarnak belepofázni. Ott van az abortusz, az öltözködés, a gyerekvállalás, házasság, stb."
Meg ott van a szólásszabadság. Gond? Nekik nem jár?
"vannak elvakult vallásos emberek"
Mint ahogy vannak elvakult elembétékúsok is. És?
"embereket zaklatnak, be akarják tiltani a pride-ot, embereket bántalmaznak"
Az elvakult elembétékúsok meg embereket zaklatnak, rá akarják tukmálni az elembétékúságot a gyerekekre, embereket bántalmaznak. Különbség?
"A házasság meg nem csupán vallási szertartás"
De az is, te magad mondod.
"jogi vállalás, amire magyarországon nincs lehetősége melegeknek"
Jogi vállalásra van lehetőségük Magyarországon is (nagy M-mel).
17, én szeretném, hogy minden iskolában legyen legalább 1 transz tanár, de Magyarországon az a helyzet, hogy se iskola, se tanár nincs.
Látod a különbséget a kettő közt?
Képmutató, kétszínű banda!
Ezek csak mindenkire rá akarják erőszakolni az abnormális nézeteiket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!