Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy az LMBTQ-k,...

Miért van az, hogy az LMBTQ-k, woke-osok az elfogadást hirdetik, de ők eközben nem fogadják el a keresztényeket?

Figyelt kérdés

Mi több, pocskondiázzák őket, hogy beszélő hullában hisznek, meg kb. a Mikulásban való hitre alacsonyítják le a komplett teológiát. Aki keresztény, azt elmaradottnak, középkorinak, bigottnak bélyegzik.

Eközben kifejezetten vallásos jelleggel hirdetik a gender meg a végtelen számú nemi identitások elfogadását, be akarják iktatni törvénybe, kell hogy legyen minden filmben, cégben, parlamentben megfelelő számú nemi és faji kisebbség. Gyakorlatilag erőszakos térítés zajlik.

Érdekes, hogy csak a kereszténységet támadják, mert az a "fehér ember" vallása, miközben ezek az aktivisták is legnagyobb részt egyébként fehérek, és az iszlámot pl. megvédik.

2023. jún. 28. 13:27
 51/98 anonim ***** válasza:
84%

#50 "egtöbb szavazópolgár nem szeretné, hogy az egyneműek kapcsolatát is házasságnak nevezze az állam ("

ezzel nem értek egyet, nincs erre vonatkozó sem népszavazás, sem reprezentatív véleménykutatás. Én úgy tudom. Tehát ilyet állítani ennek hiányában hazugság.

2023. júl. 6. 20:42
 52/98 anonim ***** válasza:
0%

"ilyet állítani ennek hiányában hazugság"

Nem ezt állítottam, hanem azt, hogy én így tudom.

2023. júl. 6. 20:44
 53/98 anonim ***** válasza:
100%
#52 akkor mondom, hogy nincs ezt bizonyító statisztika, véleménykutatás stb. Tehát erre nem lehet hivatkozni.
2023. júl. 6. 20:48
 54/98 anonim ***** válasza:
0%

"nincs ezt bizonyító statisztika, véleménykutatás stb."

Bizonyíték nélkül ilyet állítani nem hazugság véletlenül? :)

2023. júl. 6. 21:06
 55/98 anonim ***** válasza:
84%
#54 mit állítani? Azt hogy mivel nincs eredmény, így ne állíts ilyeneket? mi a mondat tárgya?
2023. júl. 7. 09:54
 56/98 anonim ***** válasza:
0%

"mit állítani?"

Azt, hogy

"nincs ezt bizonyító statisztika, véleménykutatás stb."

Honnan veszed, hogy nincs?

2023. júl. 7. 10:08
 57/98 anonim ***** válasza:
100%
#56 sokat olvastam a témában, és nem találkoztam a közelmúltból (elmúlt 5 éve) releváns és REPREZENTATÍV felméréssel. Ha ismersz ilyet, linkelnéd kérlek?
2023. júl. 7. 11:08
 58/98 anonim ***** válasza:
0%

"releváns és REPREZENTATÍV"

Ezt pontosan hogy érted?

2023. júl. 7. 11:57
 59/98 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem 10 éves, a kérdést objektíven (nem sugalmazó kérdések által), megfelelő mintán vizsgálja, és teljesíti a tudományos kutatásmódszertani kritériumokat.
2023. júl. 7. 13:10
 60/98 anonim ***** válasza:
0%
Jó, hát bármire rámondhatod, hogy "nem megfelelő mintán vizsgálja"...
2023. júl. 7. 13:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!