Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy az LMBTQ-k,...

Miért van az, hogy az LMBTQ-k, woke-osok az elfogadást hirdetik, de ők eközben nem fogadják el a keresztényeket?

Figyelt kérdés

Mi több, pocskondiázzák őket, hogy beszélő hullában hisznek, meg kb. a Mikulásban való hitre alacsonyítják le a komplett teológiát. Aki keresztény, azt elmaradottnak, középkorinak, bigottnak bélyegzik.

Eközben kifejezetten vallásos jelleggel hirdetik a gender meg a végtelen számú nemi identitások elfogadását, be akarják iktatni törvénybe, kell hogy legyen minden filmben, cégben, parlamentben megfelelő számú nemi és faji kisebbség. Gyakorlatilag erőszakos térítés zajlik.

Érdekes, hogy csak a kereszténységet támadják, mert az a "fehér ember" vallása, miközben ezek az aktivisták is legnagyobb részt egyébként fehérek, és az iszlámot pl. megvédik.

2023. jún. 28. 13:27
 21/98 A kérdező kommentje:

"én szeretném, hogy minden iskolában legyen legalább 1 transz tanár"

Ezt azért szeretnéd, mert nem kifejezetten vagy lélekben ép. Ahhoz, hogy ezt valaki ellenezze nem kell kereszténynek lenni, elég normálisnak.

2023. jún. 28. 15:29
 22/98 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ebből vesztett sajtóper lesz, ha összeöszödibeszédezed a kommenteket!
2023. jún. 28. 15:35
 23/98 anonim ***** válasza:
100%
#21 a felvetés is abszurd, nincs is annyi tanár, hogy válogatni lehessen. Nem érzed az iróniát a kommentben?
2023. jún. 28. 15:39
 24/98 anonim ***** válasza:
5%

"Ha a keresztények vegzálják, zaklatják, ócsárolják az LMBTQ társadalmat, minden jogot fenntartok magamnak hogy legalább így bánjak a keresztényekkel"

Jogállamban nem ez a hozzáállás az elvárt, csak szólok.

"addig fogadunk el másokat, amíg mások is elfogadnak minket. Nem a melegek folytattak keresztes hadjáratokat"

:DD Ez aztán az elfogadás, mondhatom: a keresztes hadjáratokra mutogatni...

Hány száz évre visszamenőleg kell átnézni a történelmet, hogy a jelenben el tudj fogadni valakit anélkül, hogy rásütnéd a bélyeget, hogy a több száz vagy ezer éve történt dolgokért is felelős? És miért pont attól az időponttól kezdve számít, hogy mi volt?

"a tudomány jelenlegi állása szerint Isten nem létezik"

És mégis kit érdekel a tudomány állása tudományosan nem vizsgálható dolgokkal kapcsolatban? A hit pont ott kezdődik, ahol a tudomány véget ér.

"a valóságot elfogadni pedig azt hiszem egy kicsit több értelme van"

Mármint a tudomány által vizsgálható valóságot? Hát fogadd el csak azt. (De az azért megvan, hogy az időnként gyökeresen megváltozik, ugye? Kopernikusz és társai...)

Mások annál tovább is látnak: nem csak a tudomány által vizsgálható valóságot fogadják el, hanem Istent is.

"a szexualitását senkinek nem lehet megváltoztatni, így soha a büdös életben nem lesz egy melegből heteroszexuális, ha a feje tetejére állítod sem"

Nem vagy te lemaradva egy brosúrával? Én úgy tudom, az LMBTQ-ban benne vannak azok is, akik hol férfinak, hol nőnek érzik magukat, hol macskának, hol meg asztallábnak...

2023. jún. 28. 15:54
 25/98 A kérdező kommentje:

Azért azt imádom, hogy mindig 500 évvel ezelőttre kell visszanyúlni az okosoknak, ha a kereszténységet támadni akarják :D

Elmondom, mi van a keresztes hadjáratokkal meg az inkvizícióval. Az, hogy minden vallás és ideológia kitermeli egy idő után a maga szélsőségét, Jézus viszont soha nem mondott olyat, hogy öld meg a hitetlent vagy kínozd halálra. A kereszténység alapjai, a tanítás viszont a szeretetre nevel, és ez a lényeg.

Ellenben az LMBTQ meg genderőrült ideológiákkal, aminek soha nem volt békés múltja, állandó a hisztis őrjöngés meg 2 éves gyerek szintjén való követelőzés az állítólagos "egyenlő" jogokért.

Közelében nem vagytok a 2000 éves kereszténységnek annak minden bűneivel együtt.

2023. jún. 28. 16:00
 26/98 anonim ***** válasza:
4%

"az intelligens ember megkérdezi, hogy kíváncsi-e a másik a véleményére, vagy tanácsára"

Ha ez így lenne, még a kerék feltalálásáig se jutottunk volna. :)

"szomszédom az ablakból kukkolt, amikor jött és ment a barátom"

Vagy egyszerűen csak látta, főleg, ha gyakran jött-ment... Honnan tudhatta volna, hogy mikor fog jönni-menni, ha nem figyelte az ajtódat naphosszat? De ha meg naphosszat figyelte, te azt honnan tudhatnád anélkül, hogy te is naphosszat figyelted volna őt? :DD Vagy nagyon ráértek mindketten, vagy valami nem egyértelmű itt.

"tájékoztatott, hogy egy k*va vagyok, és pokolra jutok. Nem vettem magamra, de az ilyen véglények felé nem fogok elfogadást tanusítani."

Miért ne gondolhatná ő úgy, hogy az vagy és oda fogsz jutni és miért ne mondhatná ki, ha így gondolja? Te is kimondod, hogy véglénynek gondolod őt - ráadásul te a háta mögött, míg ő legalább nyíltan, őszintén a szemedbe mondta.

"a véleménynyilvánításnak is megvan a helye és módja, az utcán utánam kiabálni hogy r*banc, mert nyáron ujjatlanban vagyok, és nagyobb mellem van, ezért feltűnő, nem éppen kulturált"

Ő kiabálta utánad? Talán nem is azért, mert ujjatlanban voltál és nagyobb melled van, hanem amiatt, hogy megtudta, hogy nem tervezitek a házasságot, hanem csak (ki)használjátok egymást. Egyébként meg minél kulturáltabbnak tartod magadat, annál inkább tisztában kéne lenned vele, hogy nem mindenki kulturált - illetve hogy vannak más kulturák is, amelyekben talán épp az számít kulturáltságnak, ami a te kulturádban nem.

2023. jún. 28. 16:06
 27/98 anonim ***** válasza:
100%

"Hány száz évre visszamenőleg kell átnézni a történelmet, hogy a jelenben el tudj fogadni valakit anélkül, hogy rásütnéd a bélyeget, hogy a több száz vagy ezer éve történt dolgokért is felelős?"

Semennyire, hiszen leírtam hogy elfogadom őket ettől függetlenül. Attól nem lesz igazad, hogy kiragadsz részleteket a válaszomból, majd félremagyarázod őket. Arra próbáltam rávilágítani, hogy a kereszténység önmagában sokkal erőszakosabb, mint a biszexualitás vagy a transzneműség, így semmi joguk nincsen a keresztényeknek az elfogadásról papolni és azt másokon számonkérni.

"Én úgy tudom, az LMBTQ-ban benne vannak azok is, akik hol férfinak, hol nőnek érzik magukat, hol macskának, hol meg asztallábnak..."

Sajnos rosszul tudod, a mentális betegségek, személyiségzavarok nem tartoznak az LMBTQ-ba. De van egy rakás civil szervezet és csoportosulás, ami pont őket akarja segíteni, nagyon hasonló módon, ahogy az LMBTQ-val foglalkozó szervezetek. Az LMBTQ csak a szexuális irányultságokra és nemi identitásokra terjed ki, ez kb az első állítások egyike, bárhol olvasol utána a témának, de a mozaikszavakból is könnyen kikövetkeztethető.

Ha valaki asztallábnak hiszi magát, az már egy súlyos mentális betegség tünete és nem tartozik az LMBTQ csoportba. Sőt, a hol férfinak, hol nőnek képzelő egyének sem tartoznak ide, a transzneműség egyik feltétele ugyanis hogy az illető életvitelszerűen a választott nemének megfelelően él. Ha valakinaponta változtatgatja, akkor szintén olyan mentális betegségben szenved, ami már túllép az LMBTQ területén.

A többi reakcióddal konkrétan megismételted amiket én írtam, ezekszerint sokmindenben egyetértünk, csak valamiért mégis megpróbálod félreértelmezni a szavaimat.

2023. jún. 28. 16:24
 28/98 A kérdező kommentje:

"Sajnos rosszul tudod, a mentális betegségek, személyiségzavarok nem tartoznak az LMBTQ-ba."

Ezt magyarázd már meg nekem :D.

A "T" betű a transzokat jelenti, magyarul a magukat ellenkező neműnek érző személyeket. Miért mondod, hogy nem tartoznak bele?

2023. jún. 28. 16:30
 29/98 anonim ***** válasza:
73%

"A "T" betű a transzokat jelenti, magyarul a magukat ellenkező neműnek érző személyeket. Miért mondod, hogy nem tartoznak bele?"

Nem a transzokról beszéltem, hanem a mentális betegekről, olvasni azért remélem még tudsz. A tudomány a transzneműséget pedig nem tartja betegségnek. Idézem a wikipédiát:

"Akárcsak a homoszexualitás, a transzneműség is kikerült idővel minden mérvadó orvosszakmai kiadvány mentális zavar gyűjteményéből"

2023. jún. 28. 17:17
 30/98 anonim ***** válasza:
4%

"kikerült idővel minden mérvadó orvosszakmai kiadvány mentális zavar gyűjteményéből"

:))))

Bármikor visszakerülhet.

2023. jún. 28. 17:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!