Az lmbtq tagjainak természetes módon nem lehet gyerekük, de miért támogatják akkor az örökbefogadást?
Mivel nem természetes kapcsolatban élnek, így természetes, hogy nem tudnak szülők lenni.
Ezt miért kell erőltetni, hogx házasság és gyerek is hadd legyen (örökbefogadás, béranya). Hs önmaguk nem tudnak csinálni, akkor ne legyen.
Kivéve a normális kapcsolatban élő, de meddő pároknak lehet ily módon..
De ezeknek miért kell gyere is?
"A melegek egy olyan kisebbség, akinek örülni kellene, hogy megtűri az egészséges 98%."
A szőke hajúaknak örülni kellene, hogy a 98%-os fölényben lévő barna hajú emberek megtűrik őket.
Igen, vannak fajok, amik egyedül is képesek szaporodni, de az ember nem ilyen.
Az ember szaporodásához szükséges egy nő és egy férfi.
Az meg ne akarjon szaporodni, aki nem tud, mert meleg.
Ugyan olyan jogot vártok el mint a heteroszexuálisok? Legyetek heterók és megkapjatok.
Ha nem követik a normális értékrendet, akkor ennek hiányában mentálisan betegnek tekinthetők szeritnem.
Mert az nem a normális kategória, ha valaki a vele egyneműeket szereti.
Nem tudok és nem is fogok máshogyan viszonyulni hozzájuk. Mert nem követik a normát.
El kell menni pszichológushoz, majd segít kideríteni, hogy mi a probléma.
Nem értem hogy lehet, hogy ugyan olyan jogaink vannak.
Mindenhonnan ez folyik és rohadtul unalmas, azért is lettem főként homofób, mert erőltetik nagyon.
Mert nem hajlandók a másságukat otthon magukban megtartani.
Gyerekmesékben is feltűnnek.
Utcán kézenfogva, csókolóznak.
Lidlben vásárolva hallottam, amikor a kislány kérdezi miért fogják a kezüket a fiúk egymásnak.
Nem tud az annyja mit mondani neki. Az meg a Fertő teteje már, ha még gyereket is nevelnek.
Tényleg nem lenne semmi gond velük, ha megtartanák maguknak otthon, nem akarnának gyereket.
Az anya nő, az apa férfi. Ez egy normális értékrend, amit követni kell a világnak.
Ruhellem őket, de az valóban annyira nagy kérés, hogy csináljak a melegedést otthon, maguk közt?
Mi vagyunk többségben, aki nem kiváncsi erre.
De egyébként elárulom melegpártiaknak, van 2 férfi meleg ismerősöm, és 4 nő, mindenki párt alkot. Nem szivlelem amit csinálnak, de sohasem csinálták előttünk, vagy épp sehol az utcán.
Volt hogy házibuliban megkívánták egymást, hazamentek, jól megujjazták egymást, vagy mittomen mit csinál két nő, mert mást nem tud, azt jöttek vissza. Kész. Elmentünk kínaizni, semmi nm volt emberek közelében.
Persze hozzájuk máshogy álltam én is, mert a barátaim szerettem, őket el tudtam fogadni.
De ami mostanában megy, azt nem.
Másik kérdésnél láttalak már téged, akkor épp náci párton álltal, 2.5-es
Azért baj, mert a normális beállítottságúaknak ez kellemetlen, S nem érti meg egyik sem a kérésünket.
Vannak jó melegek, ezt nem vitatom.
"Az meg ne akarjon szaporodni, aki nem tud, mert meleg."
De a melegek is tudnak szaporodni 🤦🤦🤦
"Ugyan olyan jogot vártok el mint a heteroszexuálisok? Legyetek heterók és megkapjatok."
Csak síkagyúak hiszik, hogy ez lehetséges. Próbáld meg meleg lenni és meglátjuk, hogy mennyire sikerül.
"Ha nem követik a normális értékrendet, akkor ennek hiányában mentálisan betegnek tekinthetők szeritnem."
Még jó hogy a te véleményed nem tud szembe szállni a tudománnyal.
"El kell menni pszichológushoz, majd segít kideríteni, hogy mi a probléma."
Az ilyen félkegyelmű homofóbokkal van csak gondunk, egy igazi pszichológus soha nem mondana olyat, hogy a homoszexualitással van probléma.
"Utcán kézenfogva, csókolóznak."
A heterók is.
"Lidlben vásárolva hallottam, amikor a kislány kérdezi miért fogják a kezüket a fiúk egymásnak.
Nem tud az annyja mit mondani neki."
A válasz pofon egyszerű: Mert szeretik egymást
"Mi vagyunk többségben, aki nem kiváncsi erre."
Én se vagyok kíváncsi a tv-ben lévő reklámokra, mégis mennek és nem tudok mit csinálni.
Az hogy ismersz meleg embereket és még barátnak is tekinted őket, csak még jobban bizonyítja, hogy milyen ignoráns barom vagy.
85# de te a problémát, ami nekünk van csak kicsavarod más szavakkal.
Miért nem lehet a négy fal közt megtartani???
Az hogy a gyereknek azt mondja szeretik egymást, mit fog gobdolni? Hogy ez a normális?
Könyörgöm, heteró társadalomban élünk, csak annyit nézzen el a más beállítottságú, hogy minekünk nem ez a normális. Ezért kérjük, hogy melegek ne akarjanak sem gyereket, sem pedig az utcán is melegedni.
Az a normál etikett része, hogy egy heteró sem esik egymásnak az utcán, legalábbis szerintem.
Nekik csak annyit kéne csinálniuk, hogy nem kézenfogva járnak, nem csókolóznak, nyaljak faljak egymást ez sem a heteroszexuálisok sem a melegek közt nem elfogadható.
Már azt sem bánnám, ha az idősebb gyerekeket örökbe fogadják, csak előtte nem éreztétnék a másságukat.
Olyan nagy kérés ez?
Szerintem kompromisszumot kellene ebben kötni.
Komolyan, nem lehet elfogadni, amit ajánlunk nektek?
Egyenjogúságot akartok, de a mai világban még a nők sem egyenrangúak sajnos, csak papiron.
Miért nem hajlandó kompromisszumot kötni?? Kérlek.
Kívánom legyetek boldogok, de illeszkedjetek be a társadalomba!!!
Én elfogadom, ha a társadalom (világ viszonylatban) többsége elfogadja ezt így, ahogy te szeretnéd.
"Nem is írtam olyat hogy csak gyermek nemzés céljából :D"
Akkor nem mindegy kivel csinálja az ember???
"a végbélnyílás a sz@r ürítésére való"
A nemiszerveken keresztül meg a vizelet megy keresztül, mennyivel gusztább.
Kérdező, és egyéb hasonló logikával gondolkodó emberek:
Szimplán az a baj, hogy nem reális az, ami mentén gondolkodsz. A melegek örökbefogadása nem arról szól, hogy a jó hetero szülőktől el kell venni a gyereket és odaadni a melegeknek. Itt az van, hogy van a gyerek, akinek valami miatt kisebb esélye van az INTÉZETBŐL kikerülni, mert mondjuk nem fehér, nem teljesen egészséges, vagy csak szimplán nem kisbaba. És az ilyen gyerekeknek jobb esélye lenne kikerülni az intézetből, ha nagyobb lenne az a kör, aki örökbefogadhatna (tehát egyedülállók, azonosnemű párok), mert jelenleg az örökbefogadók nagyobb része az olyan hetero párokat takarja, akiknek nem lehet saját gyereke, és hogy könnyebb legyen ezt feldolgozni, olyan gyereket szeretnének, akit sokkal könnyebb sajátnak tekinteni, tehát kisbaba, és mivel beteg gyereket sem akar, így nyilván egészséges legyen. Azon esetekben, ahol meg nem a meddőség áll fent, nincs mit feldolgozni, sokkal nyitottabbak az idősebb (3+-os) gyerek örökbefogadására. Ehhez meg lehetőségeket kell biztosítani annak a rétegnek, ahol nem a meddőség az örökbefogadás oka, és ez leginkább az egyedülállók és az azonosnemű párok. Egyszerűen egy intézet nem tud olyan körülményt biztosítani egy gyereknek, mint egy bármilyen, nem bántalmazó család (hetero szülők, vagy egyedülálló szülő, vagy azonosnemű szülők). Az intézetben nevelők dolgoznak, ez egy munka, ezeknek az embereknek lejár a munkaidejük, váltják egymást. Nem képviselnek stabil, szülői pontot a gyermek életében. Több tíz gyerekre kell vigyázniuk, nincs annyi lehetőség az egyéni törődésre, mint a bármilyen, nem bántalmazó örökbefogadók esetén.
Funfact, a homoszexualitásnak az a funkciója a közösségben élő emlős állatoknál (az ember is ilyen), hogy ha egy fiatal utódnak elhullanak a szülei, akkor életben tartsa az ilyen szülő nélküli utódot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!