Szerintetek Magyar Péter jövő szombaton fogja követelni Orbán Viktor azonnali lemondását és tesz lépéseket az elmozditására?
Figyelt kérdés
ma 16:05
1/13 anonim 

válasza:

Biztos követelni fogja, de semmilyen lépést nem tud tenni az elmozdítására.
2/13 A kérdező kommentje:
Dehogynem. Tud országos sztrájot vagy polgári engedetlenséget hirdetni, fel tudja szólitani a megmaradt ellenzéket, hogy álljanak az ügy mellé és tegyenek meg minden tőlük telhetőt, még akár olyanok is forognak a fejemben, hogy a rendvédelmi szolgálatokat felszólithatja, hogy álljanak át, ha az ország nem akarja, hogy kiessen Európából...
ma 16:09
3/13 A kérdező kommentje:
Hacsak, Magyar Péter egyet nem ért Orbán Viktor külpolitikájával és, hogy el kell hagyni Európát Oroszország irányába.
ma 16:10
4/13 árokpart 

válasza:

Ő mit tudna egyedül tenni. A tömeg tudna ha sokan lennének. Jogilag persze akkor sem lenne köteles lemondani, de könnyen elképzelhető, hogy ha valóban sokan vannak akkor tenne egy ilyen gesztust. Hozzáteszem ha tenne is egy ilyen gesztust az sem jelentene feltétlenül bukást, sőt könnyen lehet, hogy a maga javára tudná fordítani és jobban jönne ki belőle mint egyébként. Mert a kampámyban akkor úgy festene, hogy Magyarország történetében egyedüli lenne aki ezt megteszi, hogy a lakosság kedvéért lemond és azt tudná mondani, hogy ilyen jó demokrácia a világon sehol sincsen.
5/13 anonim 

válasza:

#2 az már bcs. kategória lenne. Értem én, hogy mentelmi jog, de itt már nem számítana.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem tartom valószinűleg, hogy jövőre legitim választások lesznek az országban, főleg annak tudatában, amit a kormány most művel, a külföldi támogatásokkal kapcsolatban.
Lehet, hogy az utolsó pillanatban vagyunk, hogy ne legyen az ország egy új Belaruszia.
ma 16:14
7/13 A kérdező kommentje:
De megmondom őszintén, hogy sem Magyar Péter, sem a szavazói esetében nem vagyok biztos, hogy el lennének köteleződve Európa irányába. Nekem nem egyértelmű azok alapján, ahogy kommunikál.
ma 16:15
8/13 anonim 

válasza:

"Nem tartom valószinűleg, hogy jövőre legitim választások lesznek az országban"
Ne aggódj, a te véleményed senkit sem érdekel.
9/13 A kérdező kommentje:
Tudom, tisztában vagyok vele, de ettől, még ez a véleményem.
ma 16:20
10/13 anonim 

válasza:

Ha most nem is tesz ilyet de 2026-ban győzni fog. Nekem egyértelműen Európa barát a politikája MP-nek Az EU ügyészséghez akar csatlakozni haza akarja hozni az EU-s pénzeket és jó kapcsolatokra törekszik az EU-val és az Európai Néppártba is belépett ezek mind meggyőztek engem hogy MP jó úton halad és ezért az összes rokonommal ismerősömmel rá fogok szavazni. Jöjjön egy jobb és szebb világ Hajrá Tiszapárt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!