Az lmbtq tagjainak természetes módon nem lehet gyerekük, de miért támogatják akkor az örökbefogadást?
Mivel nem természetes kapcsolatban élnek, így természetes, hogy nem tudnak szülők lenni.
Ezt miért kell erőltetni, hogx házasság és gyerek is hadd legyen (örökbefogadás, béranya). Hs önmaguk nem tudnak csinálni, akkor ne legyen.
Kivéve a normális kapcsolatban élő, de meddő pároknak lehet ily módon..
De ezeknek miért kell gyere is?
Egyszer valaki azt mondta:
Ne aggódj a bu*ik miatt, legalább velük együtt kihal a defektes génjük is.
Ha nem bűn szeretni valakit, akkor én azt mondom, hogy a biszexuális az illető.
De aki csak az azonos neműre gerjed, na az betegség.
Ocsmány és undorító egy dolog.
Ha belegondolunk ez természetellenes viselkedés.
A természetben sem lehet más fajnak szaporodni azonos neművel.
Ezek az emberek nem kovetik a természet teremtette rendet.
Ha belegondolunk az AIDS-be. Kik terjesztik főként? A majomb@szók meg a b*zik meg a drogosok.
Mindegyikük ugyan annyira megvetendő viselkedésű.
"De aki csak az azonos neműre gerjed, na az betegség."
Tudom, hogy szeretsz a tudományos álláspontoknak ellentmondani, mert a gyűlöleted elvakít, de ha betegség, akkor milyen tünetei vannak?
"Ha belegondolunk az AIDS-be. Kik terjesztik főként? A majomb@szók meg a b*zik meg a drogosok."
Persze az ilyen homofób kutyák végett, mint te. Érdekes, ahogy a homoszexualitás egyre elfogadotabbá vált, sokkal kevesebb meleg lett AIDS-es, mert szabadon lehetett nekik is párt választani és nem kellett titokban, bárkivel csinálniuk.
Tudod mi a természetellenes? Amikor egy vallás azt követeli a papjaitól, hogy cölibátusban éljenek. Annak aztán ez az eredménye
"A természetben sem lehet más fajnak szaporodni azonos neművel."
Na most ezt is rosszul tudod. Sok faj van, aminek az egyedei azonos nemű környezetben nemet váltanak.
"Egyre ahogy olvasom amit mondasz, egyre csak azt érzem, hogy még ezek alkalmazkodni sem akarnak a normál emberekhez."
De, pont ezért akarok úgy élni, mint egy normál heteró.
72: Amikor 1973-ban kivették a homoszexualitást a mentális betegségek listájáról, akkor nem ám úgy történt hogy "oké, akkor mától tudományosan be van bizonyítva hogy nem betegség, hanem normális szexuális orientáció" hanem szavazást tartottak és kb 40-60 % arányban ért véget (erős lobbi hatására) és így vált "normálissá" ez a dolog. Akkor szerinted az a maradék aki továbbra sem szerette volna normalizálni az hülye? Azt nem kérdezem meg hogy homofóbok-e mert erre egyértelmű választ kapnék, de szerinted ők hülyék?
75: A tünet maga az hogy nem arra gerjed, akitől lehet gyereke, hanem hogy olyannal csinálja akinek a bélsárral teli ánuszát kényszerül használni a kielégüléshez. A második mondatoddal most arra utalsz, hogy valójában a társadalom hibája az, hogy elterjedt a HIV, mivel az elnyomó, homofóbok miatt kényszerültek arra hogy mindig mással csinálják titokban? Mert nem azon van a hangsúly hogy titokban, hanem hogy mindig mással, ez a szokás pedig nemhiszem hogy megváltozott amióta elfogadott lett a dolog, sőt inkább még szabadabban élik ki ezeket a vágyaikat.
76: Ezredik vagy aki összemossa a dolgokat, de én ezeregyedszerre is kijavítom ezt a tévedést: A vallás és az egyház az NEM ugyanaz. A Katolikus EGYHÁZ követeli meg a papjaitól (szerintem is feleslegesen) a cölibátust, nem pedig a vallás. Se a reformátusoknál, se a pravoszláv egyház nem követel ilyesmit. Aki pedig katolikus papnak megy, az tisztában van azzal hogy mire vállalkozik. Az hogy sok delikvens ezt nem tudja tartani, az már az ő saját problémájuk. Azt sem tartom lehetlennek, hogy egynéhány pap kizárólag azért választotta a katolikus papsági hivatást, mert ezzel nem kell kiélnie a homoszexuális hajlamait.
"75: A tünet maga az hogy nem arra gerjed, akitől lehet gyereke, hanem hogy olyannal csinálja akinek a bélsárral teli ánuszát kényszerül használni a kielégüléshez."
Figyelem heteró férfiak!
Csak az egészséges közületek, aki csakis a női vaginát használja és csakis gyermek nemzés céljából. Aki egyéb szexuális vágyat szeretne kielégíteni az beteg. Nem én találtam ki, hanem a valószínűleg doktori titulussal rendelkező előző kommentelő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!