Az lmbtq tagjainak természetes módon nem lehet gyerekük, de miért támogatják akkor az örökbefogadást?
Mivel nem természetes kapcsolatban élnek, így természetes, hogy nem tudnak szülők lenni.
Ezt miért kell erőltetni, hogx házasság és gyerek is hadd legyen (örökbefogadás, béranya). Hs önmaguk nem tudnak csinálni, akkor ne legyen.
Kivéve a normális kapcsolatban élő, de meddő pároknak lehet ily módon..
De ezeknek miért kell gyere is?
Lehet a hetero pároknak is.
De nagyobb eséllyel lesz az egyneműeknek meleg, mint egy heteronak.
Várom a cikket, remélem nagyobb hitelességű, mint valami evamagazin.
Nem mindenkinek van fogyatékos szülője, ez a ritkább eset.
Te am magadból indulsz ki, de közel sem ilyen a világ összes szülője.
Nah, még mindig nem értem. Akkor válaszolsz arra, vagy nem?
"De nagyobb eséllyel lesz az egyneműeknek meleg, mint egy heteronak."
Erről nem tudom, hogy mennyire igaz, ha tudod vmivel bizonyítani, akkor kíváncsi vagyok. Bár nem sokat számít, hiszen minden szexuális orientáció egyenlő, csak társadalmi problémák lehetnek belőle és ráadásul nincs is túlzottan sok meleg pár, aki gyereket vállal az emberek létszámához képest, így nem fog kihalni az emberiség sem.
"Nem mindenkinek van fogyatékos szülője, ez a ritkább eset.
Te am magadból indulsz ki, de közel sem ilyen a világ összes szülője."
Én csak elmondtam, hogy nekem pont nem jó apa jutott, nem mondtam, hogy ez mennyire gyakori. Te kérdezted, hogy nem e akartam olyan lenni, mint az apám.
"Várom a cikket, remélem nagyobb hitelességű, mint valami evamagazin."
Tessék: [link]
Lehet az én sietségem az oka, de alaposan végig fogom olvasni, de a konklúziót néztem csak meg munkába, ami valljuk be, azért van hogy ossze foglalja..
De ott semmit sem olvastam, ami az igazad megerősíti, mert további kutatást kell végezniük elégséges tesztalanyok hiányában.. miközben végig lapoztam és találtam szám adatot, elég feltűnő volt, hogy 85 családból, csak kettő volt egynemű szülős.
De egyébként az oldalon valahol volt egy másik cikk, ami pedig az én elméletem igazolta, de megkeresem majd munka után.
"85 családból, csak kettő volt egynemű szülős."
Én is csak a következtetést olvastam, de ezt alapból tudom, hogy kamu, hiszen több tanulmány volt mint csak 2 a melegek örökbefogadásáról, így a két család sehogy se jöhet ki. Vicces is lenne, ha már csak egy tanulmány során ilyen óriási aránytalanság lenne.
Pedig az egyik forrás a sokkból, 2 meleg családot vizsgált..
De ez nem erősíti meg a te álláspontod, de nem cáfolja az enyém sem.
Feltud nem ez.a gond, hanem az, hogy milyen beállítottságú lesz.
Nem hiányzik a sok hombàrna világra
"Nem hiányzik a sok hombàrna világra"
Na ez legalább egy kicsit kreatívabb formája a homofóbiának, mint megszoktam. Gratulálok.
Téged am nem zavar az semy hogx a gyerekeknek szóló mesében is feltűnnek?
Nincs egy épkézláb film sem homik nélkül.
A média, filmek, minden nyomja a homis propagandát.
Ettől csak az utálálkozó, homofóbok félnek. Amúgy mi ebben a propaganda? A propaganda szó azt jelenti, hogy vki a valóságot eltorzítva mutatja be. Az hogy két férfi szerelmes vagy csókolózik az a valóságban is létezik. Max reklámozásnak lehetne hívni, de a saját tapasztalatomból is tudom, hogy a szexualitást nem lehet tanulni.
Pont hogy gyermekkoromban úgy tanultam, hogy a homoszexualitás szégyen, mégis érdekes módon meleg maradtam, hiába mindig negatív dologkat hallottam róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!