Az lmbtq tagjainak természetes módon nem lehet gyerekük, de miért támogatják akkor az örökbefogadást?
Mivel nem természetes kapcsolatban élnek, így természetes, hogy nem tudnak szülők lenni.
Ezt miért kell erőltetni, hogx házasság és gyerek is hadd legyen (örökbefogadás, béranya). Hs önmaguk nem tudnak csinálni, akkor ne legyen.
Kivéve a normális kapcsolatban élő, de meddő pároknak lehet ily módon..
De ezeknek miért kell gyere is?
"Mostmár hátha kapok valaszt is rá"
Te a fejedbe vettél pár "tényt", amit bizonyítani sem tudsz és ezzel a kérdésed
becsapós lesz. Azért nem válaszolok a kérdésedre, mert olyan dolgokat állítasz vele, amit először bizonyítani kellene.
Ez olyan mintha azt kérdezném, hogy "Miért vered a feleségedet, ő azt mondta, hogy te vered őt és tudom, hogy igazat mond, de miért csinálod ezt vele?"
A példámban sincs bizonyítva az, hogy vered a feleségedet, ahogy te sem bizonyítottad, hogy a melegek rossz hatással lennének egy általuk nevelt gyerekre, csupán az egymás iránt érzett vonzódásuk révén.
Akkor negyedjére:
Ki a legnagyobb befolyásoló, leginkább példakép a gyerek szemében?
Normális ember, aki járt gyerek közelében, annak nem kell bizonyítani, hohy a szülő az.
Az hogy a saját igazad miatt nem veszel tudomást róla, az a ferdítés.
Nem mond már, hogy gyerek korodba nem olyan akartál lenni, mint apu.
Na ha az apu meleg, tökéletes melegágya annak, hogy a gyerek is.
Egy puzzleban vagy legóban sem raksz össze két "apa" részt, ahogy két "anya" részt sem.
Ahogy két csavart sem raksz össze, vagy két muttert sem.
Miért vagy képtelen megválaszolni?
Ez a gyerekes. A saját igazad védelmében nem válaszolod meg!
Akkor a xenofóbiások, homofóbiások, fajvédők se akarjanak gyereket, mert csak gyűlölködésre nevelik őket, vagyis alkalmatlanok a gyereknevelésre.
Felteheted 20-szor is a kis kérdésedet, akkor is alaptalan dologokat állítasz benne.
"Az hogy a saját igazad miatt nem veszel tudomást róla, az a ferdítés."
Én tudományos cikkekel tudom bizonyítani, hogy nekem objektívan igazam van
"Nem mond már, hogy gyerek korodba nem olyan akartál lenni, mint apu"
Én soha nem akartam olyan rossz szülő lenni, mint az apám.
"Na ha az apu meleg, tökéletes melegágya annak, hogy a gyerek is."
Magyarázd akkor el, hogy lehet az, hogy heteró pároknak meleg gyereke is lehet, ha tanulható?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!