Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az lmbtq tagjainak természetes...

Az lmbtq tagjainak természetes módon nem lehet gyerekük, de miért támogatják akkor az örökbefogadást?

Figyelt kérdés

Mivel nem természetes kapcsolatban élnek, így természetes, hogy nem tudnak szülők lenni.

Ezt miért kell erőltetni, hogx házasság és gyerek is hadd legyen (örökbefogadás, béranya). Hs önmaguk nem tudnak csinálni, akkor ne legyen.

Kivéve a normális kapcsolatban élő, de meddő pároknak lehet ily módon..

De ezeknek miért kell gyere is?

2023. febr. 19. 09:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 A kérdező kommentje:

90# ezzel abszolút nem tudok vitába szállni.

Elismerem, hogy így átgondolva igazad van.

Jobb a gyereknek, ha valaki neveli.

Én attól féltem, hogy ezen emberek "rsszra" nevelik. De még ha igaz is, legyen valakije. Sokkal jobb a lelkének.

2023. febr. 26. 20:02
 92/97 anonim ***** válasza:
100%

"Az hogy a gyereknek azt mondja szeretik egymást, mit fog gobdolni? Hogy ez a normális?"

Nem gondoltam volna, hogy tudsz új dolgokat tanulni, de örülök, hogy leesett. Az a "normális" egy gyereknek, amit annak tanítunk.

"Könyörgöm, heteró társadalomban élünk, csak annyit nézzen el a más beállítottságú, hogy minekünk nem ez a normális. Ezért kérjük, hogy melegek ne akarjanak sem gyereket, sem pedig az utcán is melegedni."

A kézen fogva járás nem szexuális, hanem romantikus. Még egy homofóbnak is be kell látnia, hogy jobb egy meleg párnál egy gyerek sorsa, mint az árvaházakban, ha a gyerek a fontosabb neki, mint a homofóbiája.

"Komolyan, nem lehet elfogadni, amit ajánlunk nektek?"

A negatív diszkriminációt nem fogadom el, köszi.

"Kívánom legyetek boldogok, de illeszkedjetek be a társadalomba!!!"

Ha ugyanúgy bánnak velünk, mint a heterókkal, akkor beilliszkedek szívesen. Szerencsére, itt kint nincsen ezzel gond, csak az itthoni melegeket sajnálom.

2023. febr. 26. 20:06
 93/97 anonim ***** válasza:
100%

#91 Ha a rosszra nevelés alatt a melegségre gondolsz, akkor az nem működik. A szexualitás nem nevelés kérdése. Ezzel a logikával nem kellene, hogy létezzenek olyan meleg emberek, akiket heterók neveltek, mert nem ezt látták a szüleiktől. Valamiért mégis léteznek.

Nálam speciel annyit játszott közre a szexualitásomban(biszex nőként) a szülők milyensége, hogy a förtelmesen rossz apakép miatt évekig irtóztam a férfiaktól, mert mi van, ha kifogok egy olyat, mint ő, tehát elnyomtam magamban, hogy vonzanak a férfiak is. De ez meg traumából adódó probléma, amit speciel örökbefogadáskor remekül lehet szűrni, vannak remek szűrők arra, hogy kiderüljön az alkalmatlanság, plusz az örökbefogadott gyerekeket a gyermekvédelmi hatóságokat rendszeresen lecsekkolják, míg azokat, akik a hagyományos megszületett-nevelik a vérszerinti szülők módon léteznek, azokat csak akkor csekkolják, ha valaki külön jelzi, hogy valami nem stimmt. Ez meg a fizikai jelek nélküli, mentális bántalmazás esetén, személes tapasztalatból mondom, nem történik meg, vagy ha mégis, akkor mivel nem bizonyítható, nem tesznek ellene semmit.

Meg például az intézetben ott van egymásnak a sok traumatizált gyerek, állandó felnőtt nélkül, sok nevelő tojik arra, ha verik egymást (több ilyet hallottam, a volt gimim kolija közeláben volt ilyen gyermekotthon, és barátkoztam egy kissráccal, őt pl verték a többiek, elszedték a cuccait, volt, hogy én kísértem be, én szóltam a nevelőnek, hogy basszus, mit csinál vele a többi gyerek és telibe kulázta az egészet). Az a közeg sokkal több rosszat tud tanítani, mint két mentálisan stabil, de azonosnemű örökbefogadó szülő.

2023. febr. 26. 20:15
 94/97 A kérdező kommentje:

Sajnos kényelmetlen vagyok beismerni, hogy én azért vagyok ennyire homofób, mert sajnos engem tönkre tett egy biszex lány.

Tudod kezdeményezett, utána napokon keresztül ki sem bujtunk egymas mellől (nem szex, ölelés, szretgetés, csók). Akkoriban elfogadtam hogy biszex, de elég volt neki egyetlen nap, hogy talált egy meleg lányt. Onnantól kezdve a szép pár napnak vége. És sajnos én ezért lettem ennyire homofób.

Pedig ennek már 8 éve.

És nem értettem miért. Mikor nem is én kezdeményeztem felé, mert tudtam a bealitotdagarol.

Én azóta elég szomorúan állok hozzá ezekhez a dolgokhoz sajnos.

Néha, mint most is, tudok erről pozitívabban gondolkodni, de ha elönt a rossz érzés ami bennem van, hiába van feleségem, de akkor is átjárja a napom, ha szóba kerül a melegség.

2023. febr. 26. 20:27
 95/97 anonim ***** válasza:
100%
Én régebben full rasszista voltam, mert a cigányok bántalmaztak az iskolában, ahová jártam és sokáig bennem is maradt. De egy idő után egyszerűen rájöttem, hogy minden fajta emberben vannak jók és rosszak (tudom klisé). Annyit kellett csupán tegyek, hogy a normális cigányoknak megadjam az esélyt. Utána már nem érdekelt a bőrszín barátkozásnál.
2023. febr. 26. 21:11
 96/97 anonim ***** válasza:
0%
De ha biszex, akkor lehetsz vele kapcsolatban, attól hogyvanpárja
2023. febr. 26. 21:22
 97/97 anonim ***** válasza:
100%

#94 Egyébként ilyen alapon, nekem is kéne, hogy problémáim legyenek, kifejezetten a meleg férfiakkal. A legtöbb fiatalkori csalódásom abból adódott, hogy a kiszemelt srácról kiderült, hogy meleg.

#96 Az amire te gondolsz, az a poligámia. Aki biszex, az nem feltétlenül akar poligám kapcsolatban élni, szimplán csak mindkét nem vonzza szexuálisan, ne adj isten mind két nemre tud úgy tekinteni, mint potenciális párkapcsolati partner.

2023. febr. 26. 21:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!