Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az lmbtq tagjainak természetes...

Az lmbtq tagjainak természetes módon nem lehet gyerekük, de miért támogatják akkor az örökbefogadást?

Figyelt kérdés

Mivel nem természetes kapcsolatban élnek, így természetes, hogy nem tudnak szülők lenni.

Ezt miért kell erőltetni, hogx házasság és gyerek is hadd legyen (örökbefogadás, béranya). Hs önmaguk nem tudnak csinálni, akkor ne legyen.

Kivéve a normális kapcsolatban élő, de meddő pároknak lehet ily módon..

De ezeknek miért kell gyere is?

2023. febr. 19. 09:47
 61/97 A kérdező kommentje:

Örülök ha boldogan élsz így, de kérlek, ezeket tatrsd meg otthon magadnak (ne az utcán), s gyereket ne akarjatok.

És nincsen probléma.

2023. febr. 25. 17:40
 62/97 anonim ***** válasza:
72%

Még jó, hogy nem te döntöd el helyettem. Azért mert egy bizonyos szexuális beállítottsággal születtem még nekem is jogom van arra, hogy legyen gyerekem. Nyugi a gyülöletes magyar kormány itt Németországban nem tud elítélni engem, csak azért mert nem úgy születtem, ahogy a homofóbok akarják.

Az utcán csak annyira fogom csinálni, mint a normális heterók.

2023. febr. 25. 17:51
 63/97 anonim ***** válasza:
0%
Senki sem születik úgy, ez később alakul ki. Ez bizonyított dolog. Sem meleg gént, sem ilyen kromoszómát, semmit nem találtak, csak találgattak.
2023. febr. 25. 17:57
 64/97 A kérdező kommentje:

Ez a baj, hogy ezt látják a gyermekeik.

És még szándékosan csinálod is.

Miért nem lehet ezt megtartani magatoknak? És szépen otthon csinálni ezeket?

Hiába vagy Németországban, de ott is a lista legvégén leszel, külföldiként méginkább. Szerencsére ez a veszély nem áll fenn.

Képzeld el, ahol van albérletem nyugat németben, a két melegedő lakótárs is csak akkor melegszik, ha nincs koroluttük senki. Nagy bajom nincs velük, mert nem birkák. Gyereket nem akarnak.

2023. febr. 25. 18:02
 65/97 anonim ***** válasza:
82%

"Miért nem lehet ezt megtartani magatoknak? És szépen otthon csinálni ezeket?"

Már mondtam, annyira fogjuk magunkat felvállalni, amennyire egy normál heteró pár.

"Hiába vagy Németországban, de ott is a lista legvégén leszel, külföldiként méginkább. Szerencsére ez a veszély nem áll fenn."

A barátom meg német és jól is keres bankmenedzserként, szóval nem lesz itt gond. Ha eljön az ideje, akkor vállalunk majd gyereket.

2023. febr. 25. 18:30
 66/97 anonim ***** válasza:
0%

64: Itt már nem arról van szó hogy boldogok akarnak lenni, vagy hogy noramlizálni a természetellenes kapcsolatot, együttlétet.

Itt már arra megy ki a játék hogy mindent, amit Isten szentnek teremtett, legyen az házasság ami férfi és nő közti sírig tartó kötelék vagy gyermek, ami ennek a gyümölcse, azt a sátánisták ezzel kigúnyolják és megszentségtelenítsék. Persze mindent szépen becsomagolva a politikai korrektség, szeretet, egyenjogúság hamis csomagolásába.

2023. febr. 25. 19:19
 67/97 anonim ***** válasza:
100%
Először bizonyítani kellene az istenedet, utána lehet rá hivatkozva gyűlölködni. Én a meséd főgonoszába, a sátánban sem hiszek.
2023. febr. 25. 19:42
 68/97 anonim ***** válasza:
0%

Én nem gyűlölködöm, csak leírom az igazságot.

Ha leírom hogy a Biblia szerint a két egynemű közti együttlét ugyanannyira bűnös cselekedet mint a hazugság, lopás, házasságtörés (félrekúrás) akkor most minden ember ellen gyűlölködöm szerinted?

Mivel bizonyítsam? Minden második házban van egy Biblia, ha nálatok nincs akkor átmész a szomszédba és elkéred. Aztán elkezded olvasni és ha Jézus cselekedeteihez értél az Evangéliumoknál akkor magad is megtapasztalhatod, hogy amiket tett azokra egyszerű ember nem képes. Ez nem elég bizonyíték?

2023. febr. 25. 20:26
 69/97 anonim ***** válasza:
82%
Nem, mert nem hiszem el amiket állítólag tett.
2023. febr. 25. 21:02
 70/97 A kérdező kommentje:

De miért akarsz úgy élni, mint egy hetero?

Miért akarsz gyereket amikor a te undorítóan romlott kapcsolatodban természetesen nem lehet?

A melegek egy olyan kisebbség, akinek örülni kellene, hogy megtűri az egészséges 98%.

Egyre ahogy olvasom amit mondasz, egyre csak azt érzem, hogy még ezek alkalmazkodni sem akarnak a normál emberekhez.

2023. febr. 26. 07:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!