Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor mai beszédén...

Orbán Viktor mai beszédén bejelentheti Magyarország területi igényeit Ukrajnával szemben?

Figyelt kérdés
Egyre jobban a végéhez közeledik a háború és ha megfontoltan cselekszik Orbán akkor Ukrajna felosztásánál egy nagyobb szelethez juthatunk Trianon miatt és békepártiságunk jutalmáért.
2023. febr. 18. 09:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
100%

Csőlátasú fidesz troll a kerdező.

A 3. oldalon le van írva a tény hogy a fidesz árasztja el az orszagot bevándorlókkal.

Muszlim bevándorlókkal a magyar munkavállalók kárára és kajak nem is reagált rá.

2023. febr. 18. 18:22
 72/80 A kérdező kommentje:

Aki a migráns kérdésre úgy válasozl, hogy de hát fehérek is ölnek embereket az onnantól láthatóan migránssimogató és nem lehet úgy kezelni mint egy normális embert.

Az ilyenek miatt haltak meg már több tízezren európában miközben allah akbart ordibált egy deviáns elmebeteg. És szerintük ez egyenlő azzal, hogy van valami agressziv fehér férfi aki elkövet valami bűnt.

Az agresszív fehér férfi már itt élt, a migráns megállítható, jó példája ennek Magyarország. Rossz példa pl. Franciaország ahol befogadják ezt a csürhét és ez a hála érte.

Az ilyen csőlátásű libsikkel nem lehet vitatkozni mert a csillagokat is lehazudozzák az égről

2023. febr. 18. 18:25
 73/80 A kérdező kommentje:

Még egy mintapéldány. A Fidesz azért van pengeélre állítva az EU-ban is mert szegény migriket nem engedik be, határkerítés, kemény fellépés, stb.

És beakarod magyarázni, hogy itt vannak migráncsok?

Vagy olyan kis butuska lennél ami ellenzékitől nem meglepő, hogy összekevered a külföldi hivatalos papírokkal DOLGOZNI/TANULNI érkező, kultúrát,vallást,törvényeket tisztelő embereket ezekkel a papírokat eldobáló élősködni jövő csürhével? Nem véletlen tart ott az ellenzék ahol, ahogy a politikusaik úgy a szavazóik is nagyon buták.

2023. febr. 18. 18:27
 74/80 anonim ***** válasza:
100%

A kirgíz indonèz mióta európai?

És miert hozatja be őket a fidesz 100ezer számra az orszagba?

Meg fa sszopó imaszoba kialakítása követelmény náluk, minden cégnél hogy gyakorolni tudják a muszlim vallasukat.

Erre mit mondasz fidesz parti hazaáruló patkány?

2023. febr. 18. 18:29
 75/80 anonim ***** válasza:
100%

Nem, én nem irtam, hogy a fehérek is ölnek embert. Nem ezt irtam, kérlek olvasd el mégegyszer, hogy mit irtam:

Kérdező, Németországból jelentem, hogy amit te migránsnak hivsz, az bevándorló. Itt nem migránsnak hivják őket, hanem töröknek, szirnek és magyarnak, meg lengyelnek. Amiért te otthonról hadakozól, az a mindennapjaink része és együtt élünk. Nincsenek nagyobb problémák, mint otthon Érden, Borsodban vagy Miskolcon, sőt... mindenki próbál alkalmazkodni.

Amit otthon No-Go zónásztok, ott mi bármi probléma nélkül élünk. Nem lopták el az autónkat, nem törtek be hozzánk, nem erőszakolt meg senki sem, senkit, viszont a kebab az isteni.

2023. febr. 18. 18:34
 76/80 A kérdező kommentje:

Azért mert te kitalálsz valamit attól még nem lesz igaz.

A DK miért hoz gyerekáldozatot reggel éjjel meg este? Kb. ezzel egyenlő amit leírtál.

2023. febr. 18. 18:35
 77/80 A kérdező kommentje:

Nem tudod felfogni, hogy nem egyenlő a hivatalosan érkező dolgozni/tanulni akaró külföldi a papírjaid eldobáló csürhével?

Tényleg ennyire fogyatékos vagy, vagy csak rájátszol?

2023. febr. 18. 18:36
 78/80 anonim ***** válasza:

Ennyire fogyatékos vagyok, valóban, de, ha valaki meghazudtól, arra még rájátszva is agyfszt kapok és kikérem magamnak.

Azt irtam, hogy nem vagyok felsőbbrendű senkinél sem, ezt jelenti, amit irtam.

2023. febr. 18. 18:38
 79/80 anonim ***** válasza:
100%

#78 A kérdező a fogyatékos, nem te. Tankönyvi példája lehetne a Dunning–Kruger-hatásnak.

[link]

2023. febr. 19. 06:27
 80/80 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező te tényleg fullba tolod a kretént.. 😂 Ugye azt tudod, hogy az a csúnya bal oldal vezette be a 13. Havi nyugdíjat? 😀 a 2008 gazdasági világ válság hatására lett megszüntetve 2009-be. Már elvileg 2012 körül azt hazu…. Akarom mondani azt állította a drága zsír mal…. A legjobb miniszterelnök, hogy a magyar gazdaságtól jobb nincs a világon miért nem akkor vezeték vissza, miért “most” miért választások előtt? Csak nem szavazat vásárlás véget? 😁 Egyébként 2012-ben speciel a magánnyugdíjakat lopták el, jó tudom nálad ezt úgy adták be, hogy át csoportosítása…. Vagy a csúnya balos kormány 2010 előtt megemelte az ÁFA-t… 2012 megint volt egy ÁFA emelés, neked erről gondolom nem szólt az m1 😂.. illetve nálad az nem baj… meee háá az nem olyan sok. Jól gondolom? 😏 vagy az hogy 2011 ben majdnem 10 millió volt a lélekszám, most meg majdnem 9,4… hogy lehet ez? Olyan jó a rendszer illetve a család támogatási rendszer? 😉 2015-ben még azt mondták hogy a csúnya migrik elveszik a munkánkat, majd eltelt pár év. Szépen át írták a MTK-ét. Meg be mondták az M1 hogy kellenek a 3 világbeli munkavállalók mert az olyan jó…. Viszont gondolom mivel szádba adtam a választ majd azzal érvelsz hogy én írtam hogy kevés ember van valahogyan pótolni kell azokat, jól gondolom? 😅 de ez csak 2 dolgot mutat jól, hogy a család politika a Fidesz részéről megbukott, illetve rengeteg fiatalt elmartak ebből a pöce gödörből. 😃
2023. febr. 19. 13:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!