Orbán Viktor mai beszédén bejelentheti Magyarország területi igényeit Ukrajnával szemben?
Csőlátasú fidesz troll a kerdező.
A 3. oldalon le van írva a tény hogy a fidesz árasztja el az orszagot bevándorlókkal.
Muszlim bevándorlókkal a magyar munkavállalók kárára és kajak nem is reagált rá.
Aki a migráns kérdésre úgy válasozl, hogy de hát fehérek is ölnek embereket az onnantól láthatóan migránssimogató és nem lehet úgy kezelni mint egy normális embert.
Az ilyenek miatt haltak meg már több tízezren európában miközben allah akbart ordibált egy deviáns elmebeteg. És szerintük ez egyenlő azzal, hogy van valami agressziv fehér férfi aki elkövet valami bűnt.
Az agresszív fehér férfi már itt élt, a migráns megállítható, jó példája ennek Magyarország. Rossz példa pl. Franciaország ahol befogadják ezt a csürhét és ez a hála érte.
Az ilyen csőlátásű libsikkel nem lehet vitatkozni mert a csillagokat is lehazudozzák az égről
Még egy mintapéldány. A Fidesz azért van pengeélre állítva az EU-ban is mert szegény migriket nem engedik be, határkerítés, kemény fellépés, stb.
És beakarod magyarázni, hogy itt vannak migráncsok?
Vagy olyan kis butuska lennél ami ellenzékitől nem meglepő, hogy összekevered a külföldi hivatalos papírokkal DOLGOZNI/TANULNI érkező, kultúrát,vallást,törvényeket tisztelő embereket ezekkel a papírokat eldobáló élősködni jövő csürhével? Nem véletlen tart ott az ellenzék ahol, ahogy a politikusaik úgy a szavazóik is nagyon buták.
A kirgíz indonèz mióta európai?
És miert hozatja be őket a fidesz 100ezer számra az orszagba?
Meg fa sszopó imaszoba kialakítása követelmény náluk, minden cégnél hogy gyakorolni tudják a muszlim vallasukat.
Erre mit mondasz fidesz parti hazaáruló patkány?
Nem, én nem irtam, hogy a fehérek is ölnek embert. Nem ezt irtam, kérlek olvasd el mégegyszer, hogy mit irtam:
Kérdező, Németországból jelentem, hogy amit te migránsnak hivsz, az bevándorló. Itt nem migránsnak hivják őket, hanem töröknek, szirnek és magyarnak, meg lengyelnek. Amiért te otthonról hadakozól, az a mindennapjaink része és együtt élünk. Nincsenek nagyobb problémák, mint otthon Érden, Borsodban vagy Miskolcon, sőt... mindenki próbál alkalmazkodni.
Amit otthon No-Go zónásztok, ott mi bármi probléma nélkül élünk. Nem lopták el az autónkat, nem törtek be hozzánk, nem erőszakolt meg senki sem, senkit, viszont a kebab az isteni.
Azért mert te kitalálsz valamit attól még nem lesz igaz.
A DK miért hoz gyerekáldozatot reggel éjjel meg este? Kb. ezzel egyenlő amit leírtál.
Nem tudod felfogni, hogy nem egyenlő a hivatalosan érkező dolgozni/tanulni akaró külföldi a papírjaid eldobáló csürhével?
Tényleg ennyire fogyatékos vagy, vagy csak rájátszol?
Ennyire fogyatékos vagyok, valóban, de, ha valaki meghazudtól, arra még rájátszva is agyfszt kapok és kikérem magamnak.
Azt irtam, hogy nem vagyok felsőbbrendű senkinél sem, ezt jelenti, amit irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!