Orbán Viktor mai beszédén bejelentheti Magyarország területi igényeit Ukrajnával szemben?
Én válaszoltam neked vagy 10 kérdésre, én 1-et tettem fel és nem sikerült válaszolni rá. Ennyit erről.
Én mint intelligens ember tudok válaszolni.
Még jó, hogy itt van feketén-fehéren a valóság. A kérdéseid és a válaszaim. Cáfolják azt is, hogy 1 kérdést tettél fel és azt is, hogy nem válaszoltam a kérdéseidre. Az intelligens válaszadás meg nem az, amit te művelsz. Nagyon-nagyon messze vagy te attól. Tessék:
"Ha édesanyád utazna ki hozzád amikor a vonatállomáson egy muszlim migráns késsel hadonászik akkor boldog lennél?" - ugyanannyira lennék boldog, mintha itthon hadonászna késsel egy fehér magyar a vasútállomáson.
"Soroljam még lipskiém? Büszke vagy ezekre a dolgokra a nagy befogadás miatt? Ezt szeretnéd Magyarországon is?" - ezekhez nekem mi közöm van? Attól, hogy rühellem a Fideszt, máris én tehetek a menekültválságról és a migránsok által elkövetett bűncselekményekről? Konkrétan fingod sincs arról, hogy mi az állásfoglalásom, véleményem a menekült-témában, de van a fejedben egy elképzelés, amit te minden alap nélkül máris valóságként kezelsz. Ez egyébként egy kicsit őrület-közeli állapot, szerintem próbálj meg leszokni erről.
"Szégyelld magad és nézz magadba, gondolj édesanyádra akivel annyivel példálózól, mit gondolnál ha neki esne neki egy ilyen migráns akit anyirra simogattok?"
Nem láttam még migránst Édesanyámnak nekiesni, viszont a fehér, szittyamagyar apámat igen, nem is egyszer. Hogy mit éreztem? Gyűlöletet és bár gyerekként esélyem sem volt a 2 méter magas apám ellen, mégis megpróbáltam megvédeni anyát.
"A Fidesz gyűlöletnek nincs, de a magyargyűlöletet nem cáfoltad, ez apád miatt alakult ki benned?" - A magyarokat nem gyűlölöm, csak nem fogok egy gyilkos muszlimot jobban elítélni, mint egy gyilkos magyart. Ha valaki a gyomrodbavágja a kést, tök mindegy, hogy fehér vagy arab, hogy keresztény vagy muszlim, vagy ateista...
Írd már le, hogy melyik országban élsz és hol , hogy nem láttál még migránst .
Persze most hazudni fogsz ha olyan helyen laksz ahol köztudottan vannak, de azért kiváncsi vagyok mit mondasz.
Kérdező, Németországból jelentem, hogy amit te migránsnak hivsz, az bevándorló. Itt nem migránsnak hivják őket, hanem töröknek, szirnek és magyarnak, meg lengyelnek. Amiért te otthonról hadakozól, az a mindennapjaink része és együtt élünk. Nincsenek nagyobb problémák, mint otthon Érden, Borsodban vagy Miskolcon, sőt... mindenki próbál alkalmazkodni.
Amit otthon No-Go zónásztok, ott mi bármi probléma nélkül élünk. Nem lopták el az autónkat, nem törtek be hozzánk, nem erőszakolt meg senki sem, senkit, viszont a kebab az isteni.
#63 "Írd már le, hogy melyik országban élsz és hol , hogy nem láttál még migránst." - te meg idézd már azt a mondatomat, amiben ezt állítottam.
Miért kamuzol állandóan? Tévképzeteid vannak? Vagy ennyire rossz a memóriád, hogy nem emlékszel, hogy két kommenttel feljebb mit olvastál/mit írtál? Vagy ennyire el vagy távolodva a valóságtól? Hazugságot hazugságra halmozol, amiben az a legszebb, hogy itt van feketén-fehéren ezen az oldalon minden és meg lehet neked mutatni, hogy de b+, itt hazudtál és itt hazudtál és itt és itt... Komolyan, mi a probléma veled? Vagy ennyire el vagy szakadva a valóságtól? És ezek után még mindig tagadásban élsz és állítod, hogy nem hazudozol?
Vagy erre a mondatomra gondolsz? "Nem láttam még migránst Édesanyámnak nekiesni" - mert az szintén komoly probléma, ha ezt a hat szót nem tudod egy mondatként értelmezni és nem fogod fel, hogy mit közöltem ezzel. Mert nem, nem azt, hogy életemben nem láttam még migránst. Bár ha ezt a hat szót ebben az egyszerű mondatban nem tudtad értelmezni, akkor hiába magyarázom, mert azt sem leszel képes felfogni. Komolyan, mi a problémád/betegséged? Vagy csak ennyire buta vagy?
Van pofád összemosni egy ottani magyar dolgozót összemosni egy papírjait eldobáló muszlim migránssal aki csak élősködni megy a segély rendszeren és emellett ha úgy tartja kedve megerőszakol pár nőt meg lefejez pár embert?
Nem szégyenled magad miközben ezt magyarul írod le?
Szerintem meg mást írtál, de nem fogok nyomozni ezután, mert ha visszakeresném és bemásolnám akkor se változna semmi.
Ugyanúgy egy magyargyülőlő maradnál aki fideszfóbiás és nem tud a tényekkel szembenézni, hogy mennyi jót tett Magyarországgal ez a párt.
#68 "Szerintem meg mást írtál, de nem fogok nyomozni ezután, mert ha visszakeresném és bemásolnám akkor se változna semmi." - ó, dehogynem, keresd csak vissza! Ha már hazugságot állítottál rólam, akkor igazold, hogy tényleg leírtam ezt.
"aki fideszfóbiás és nem tud a tényekkel szembenézni" - ezen megint jót röhögtem. :D Te, az orbitális kamugép, a valóságtagadó lúzer mondod bárkinek, hogy nem tud a tényekkel szembenézni. :D :D Epic.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!