Orbán Viktor mai beszédén bejelentheti Magyarország területi igényeit Ukrajnával szemben?
Voltam Párizsban tavaly nyáron és elszörnyedtem azon a látványon ami fogadott.
A 13ik havi nyugdíjról beszéltem és igen, ha köpködi a Fideszt akinek ezt köszönheti akkor el kellene venni tőle. Most boldog vagy?
Most válaszolhatsz az én kérdéseimre. Ha édesanyád utazna ki hozzád amikor a vonatállomáson egy muszlim migráns késsel hadonászik akkor boldog lennél? Büszke lennél a befogadó kultúrátokra amit ez a csúnya Fidesz nem akar végrehajtani Magyarországon?
#41 "A 13ik havi nyugdíjról beszéltem és igen, ha köpködi a Fideszt akinek ezt köszönheti akkor el kellene venni tőle. Most boldog vagy?"
Igen, mert akkor innentől legitim az az elvárás is, hogy a Fidesztől ne adóztassa meg az ellenzéki szavazókat.
"Ha édesanyád utazna ki hozzád amikor a vonatállomáson egy muszlim migráns késsel hadonászik akkor boldog lennél?" - ugyanannyira lennék boldog, mintha itthon hadonászna késsel egy fehér magyar a vasútállomáson.
13ik havi nyugdíj fizetés és adófizetés elkerülése azért nem egy kategória.
Na igen mert annyira jellemző, hogy egy fehér magyar kimegy egy vasútállomásra és késsel megöl 5-10 embert a vallását ordibálva.
Megint bizonyítottad a hülyeséged. Csak tényleg az a baj, hogy nem az ilyen migránssimogatókat kapják el ezek a férgek akiket beengedtek hanem az ártatlan emberek.
#43 "13ik havi nyugdíj fizetés és adófizetés elkerülése azért nem egy kategória." - az indíttatás ugyanaz. Nem tetszik ahonnan kapod a pénz? Akkor ne kelljen a pénz.
Egyébként nem most szúrt meg 3 rendőrt egy fickó Budapesten? De körülnézhetek a bűnügyi hírekben, hogy mi az elmúlt pár hét termése Magyarországon, biztos vagyok benne, hogy találok fehér magyar emberek által elkövetett finomságokat.
Jujj, nem most volt már jó pár hete. Ilyen történik nyugaton is ugyanúgy.
Olyat linkelj kérlek, hogy migráncsok szilveszterkor autókat gyújtanak fel, csoportosan több 100 nőt zaklatnak.
Olyat is ahol allah akbart kiáltva fejeznek le embereket a nyílt utcán vagy csak szimplán szúrnak le egyszerre 5-10 ember.
Olyat is ahol mondjuk egy karácsnyi vásásoron vagy hasonló nagy tömörülési helyen belehajtanak autóval a tömegbe.
Soroljam még lipskiém? Büszke vagy ezekre a dolgokra a nagy befogadás miatt? Ezt szeretnéd Magyarországon is?
Szégyelld magad és nézz magadba, gondolj édesanyádra akivel annyivel példálózól, mit gondolnál ha neki esne neki egy ilyen migráns akit anyirra simogattok?
#45 Minek linkeljek ilyeneket? Gondolom ezeket magadtól is megtalálod.
"Soroljam még lipskiém? Büszke vagy ezekre a dolgokra a nagy befogadás miatt? Ezt szeretnéd Magyarországon is?" - ezekhez nekem mi közöm van? Attól, hogy rühellem a Fideszt, máris én tehetek a menekültválságról és a migránsok által elkövetett bűncselekményekről? Konkrétan fingod sincs arról, hogy mi az állásfoglalásom, véleményem a menekült-témában, de van a fejedben egy elképzelés, amit te minden alap nélkül máris valóságként kezelsz. Ez egyébként egy kicsit őrület-közeli állapot, szerintem próbálj meg leszokni erről.
"Szégyelld magad és nézz magadba, gondolj édesanyádra akivel annyivel példálózól, mit gondolnál ha neki esne neki egy ilyen migráns akit anyirra simogattok?"
Nem láttam még migránst Édesanyámnak nekiesni, viszont a fehér, szittyamagyar apámat igen, nem is egyszer. Hogy mit éreztem? Gyűlöletet és bár gyerekként esélyem sem volt a 2 méter magas apám ellen, mégis megpróbáltam megvédeni anyát.
Akkor ezért árad belőled a magyargyűlölet és egyben a Fidesz gyülőlete, mert apád csinált valamit. Ezt nem szabad kivetíteni ilyen formában.
Tedd össze a két kezed, hogy a Fidesz van és édesanyád nem éri bántódás azóta, mert egy biztonságos országban élhet.
A Fidesz gyűlöletnek semmi köze apámhoz, azt önerőből érdemelte ki orbán és bandája. A fidesznek meg ahhoz nincs köze, hogy édesanyámat már nem éri bántódás. Biztos vagyok abban, hogy ha most bántalmazná apám, ugyanúgy le sem szarnák, mint 20-30 évvel ezelőtt. Meg lehet nézni, milyen állapotban van az áldozatvédelem Magyarországon. Hetente öl meg egy nőt a férje/élettársa/exe, ami nagy százalékban megelőzhető lenne, ha a kapcsolati erőszak és az áldozatvédelem komolyan lenne véve. Dehát Orbán ugye nőügyekkel nem foglalkozik...
Apám már öreg és gyenge, örül, hogy lyuk van a seggén. Meg már külön élnek.
Ez nem a kormány feladata hanem a nőé , hogy ne maradjon együtt egy bántalmazó férfivel. Nem úgy indul ez, hogy egyik napról a másikra agyonveri. A nő tűri, ha meg tűri akkor tűrje, lelke rajta.
A Fidesz gyűlöletnek nincs, de a magyargyűlöletet nem cáfoltad, ez apád miatt alakult ki benned? Megfigyelhető a hozzád hasonló lipsikben, hogy valami ilyesmi történt vagy deviánsok és bántja őket, hogy a Fidesz a normalitás útján van és ezért haragszanak rájuk és a komplett magyarságra mert a magyarok a Fideszt válasszák a hazaáruló népmocskoló balos csürhe helyett.
A kormány feladata lenni biztosítani a jogi és szociális hátterét annak, hogy a nő biztonságosan ki tudjon lépni egy bántalmazó kapcsolatból. Erre lenne való az áldozatvédelem. Fontos lenne az is, hogy a kórházak feljelentést tehessenek párkapcsolati erőszak esetén, ugyanis a bántalmazott nőt sokszor megfélemlíti a férfi még feljelentés tétel előtt, vagy kényszeríti később a feljelentés visszavonására. Az is fontos lenne, hogy családon belüli erőszak esetén ne a nőnek kelljen elmenekülni a gyerekekkel, hanem a bántalmazót emeljék ki a családból és legyen ellene egy hatékony távoltartási végzés - ha már nem kerül előzetesbe. De ez nagyon hosszú téma, a lényeg az, hogy igenis múlik a mindenkori kormányon a családonbelüli- és kapcsolati erőszakban szenvedők/meggyilkoltak száma. A legtöbb eset megelőzhető lenne.
A magyarokat nem gyűlölöm, csak nem fogok egy gyilkos muszlimot jobban elítélni, mint egy gyilkos magyart. Ha valaki a gyomrodbavágja a kést, tök mindegy, hogy fehér vagy arab, hogy keresztény vagy muszlim, vagy ateista...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!