Orbán Viktor mai beszédén bejelentheti Magyarország területi igényeit Ukrajnával szemben?
Mindig ezt mondjátok valami nagy történés előtt de aztán mindig maradtok..
Utolsó 2 választás óta hallgatom, hogy ha nyer a Fidesz elhúztok innen, megint 2/3-os győzelmet arattunk tavaly áprilisban de nem láttam pakolni azt a sok ellenzéki libsit aki ezt hangoztatta
1es vagyok, én egyedül vagyok, belőlem 1 is bőven elég és már 10 éve nem élek otthon, igy, egy ilyen számomra azt jelentené, hogy végleg megszűnne minden, ami ahhoz az országhoz köt, amibe születtem.
egy vagyok a világ ellen
Azt nem értem, hogy miért vannak ezen páran kiakadva? Tőlünk is elcsatoltak területet és az összes szomszédos ország ugrott a vérszagra és boldogan elvették ezen területeket, azóta se adták vissza, sőt cserébe sanyargatják az ottani magyarokat.
Akkor mi miért ne járhatnánk jól egyszer a történelemben, ráadásul így sem lenne pótolva az a hatalmas terület amit elvesztettünk.
1-es/6-os vagyok, azért, mert az én genercáiómat kizavartátok az országból, nem kellünk ennek az országnak, nem akarjátok, hogy itt maradjunk és nem biztositottatok olyan életminőséget, ami simán elérhető lett volna egy másik politikával. Ehelyett, másik ország belügyeibe avatkoztok bele és olyan embereket akartok a helyünkre hozni, akiről azt se tudjuk, hogy akarnak-e itt élni, de leginkább azt tudjuk, hogy még, aki menekültként érkezik sem marad.
Nem az ország helyzetét javitjátok, hanem még inkább rontanátok rajta
Kiváló az életminőség Magyarországon, már annak aki tesz érte és tanul, dolgozik rendesen.
Láthattuk milyen jó is volt a másik oldal politikája 2010 előtt. És igen, még mindig ott tart az ellenzék, hogy Gyurcsány az úr, ahhoz képest, hogy már megmutatta hogyan kell szétbarmolni az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!