Orbán Viktor mai beszédén bejelentheti Magyarország területi igényeit Ukrajnával szemben?
#3 Azt miért kell minden fideszesnek elmagyarázni, hogy akiknek elegük van az országból és azt mondják, hogy elmennek innen, azok nem 1 darab ember?
Nem az van, hogy ez az 1 darab ember mindig mondja, hogy elmegy innen és mégis mindig marad. Sok ember mondja ezt és sokan el is mennek innen. Aztán van sok ember, akinél még nem telt be annyira a pohár, hogy lépjenek, ők mondják most, hogy el fogják hagyni az országot, ha ez és ez lesz. És sokan tényleg elhagyják majd az országot, ahogy sokan már eddig is megtették. Folyamatosan mennek el az emberek, közben kitermelődik majd az utánpótlás a helyükre azokból, akiknek még csak most kezd tele lenni a töke és akkor majd ők mondják, hogy lelépnek. De közben, aki 2 éve mondta, ő már lelépett. Tehát nem ugyanaz az 1 darab ember mondja mindig, hanem ez a réteg folyamatosan megújul, cserélődik, az emberek folyamatosan mennek el. Nem tudom, érhető-e vagy túl bonyolult ez az 1 bites agykapacitásnak?
Ezt hallgattam tavaly választások előtt rengeteg embertől akit ismerek személyesen is és 0 azaz NULLA ment el, hiába mondogatták, ha most nyer a Fidesz akkor költöznek.
Ez csak duma.
Közben meg természetesen élvezik azt, hogy a Fidesz elhozta a jólétet de azért csak a ballipsi párt kéne a kormányra, hogy legyen LMBTQ meg migráncs mert hát az egy jóléti nyugati állam védjegye.
Igen, persze, érdekes ez a lipsi gondolkozásmenet.
De az viszont a kormány hibája, hogy covid világjárvány volt és háború a szomszédban amire a brüsszeli kilóra megvett lipsik úgy reagáltak, hogy tönkretegyék vele Európa gazdaságát.
De örülnék, ha nem a lipsi agymenésed írnád ide hanem maradnánk a kérdés témájánál.
Főleg ha már külföldre költöztél ahogy írtad akkor felejtsd már el Magyarországot írkálj az ottani helyi mosogatók forumára
Hoztál pár extrém példát, na és? Szerinted nyugaton nem történik ilyen?
Egyébként meg inkább ez legyen mint két hetente arról hír, hogy allah akbart kiabálva késelt halálra több magyart egy lipsik által simogatott migráns
#17 A covid nyilván nem a kormány hibája, de az, hogy szarul kezelték, az az övék. Világrekord volt nálunk a halálozási arány.
A szankciók alól meg úgy tudom, hogy mi felmentést kaptunk, mégis a szankciókra van kenve az ország pocsék gazdasági helyzete. Nálunk a legmagasabb az élelmiszerinfláció, ki tehet erről, ha nem a fidesz és az elb.szott, hozzánemértő kormányzásuk?
Mivel Édesanyám még Magyarországon él, ezért igenis foglalkoztat az ország sorsa. És olyan fórumokra írogatok, amilyenekre csak szeretnék, nem egy nyomorult fideszcsicska fogja ezt beszabályozni nekem. Le lehet szállni a magas lóról.
Hazugság. Csak amíg más országban a statisztikákat úgy vezették, hogy minél kevesebbnek tűnjön, addig nálunk ha valaki meghalt és covidos volt azt covid halottként tüntették fel. Valóban hibázott ezzel a kormány, nem értem minek kellett ilyen fegyvert adni a lipsik kezébe.
Ha megdrágul minden Európában ahonnan importálunk akkor szerinted az nem vetíti ki hatását az itteni árakra is okosoka? Szerinted csak véletlen egybeesés , hogy semmi drágulás nem volt, majd hirtelen a brüsszeli szankciók után elszálltak az árak. Biztos a kormány hibája ez is.. hihetetlen ez a csőlátásotok.
Anyukád tegye össze akkor a két kezét, hogy a Fidesz van és pl. most kapta meg a 13. havi nyugdíját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!