Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor mai beszédén...

Orbán Viktor mai beszédén bejelentheti Magyarország területi igényeit Ukrajnával szemben?

Figyelt kérdés
Egyre jobban a végéhez közeledik a háború és ha megfontoltan cselekszik Orbán akkor Ukrajna felosztásánál egy nagyobb szelethez juthatunk Trianon miatt és békepártiságunk jutalmáért.
2023. febr. 18. 09:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
81%

#30 Nem fordítjuk meg, mivel te kezdted azzal, hogy ne fogadja el a 13. havi nyugdíjat, ha nem tapsol a fidesznek. Milyen alapon várod el ezt?

A kormány még mindig nem a saját pénzét osztogatja, ezért nem is jár nekik a hála. "ha a balos brigád lenne akkor nem kapna." - ezt nem tudhatod, nem látsz bele egy alternatív univerzumba, ahol most a 'balos brigád' kormányoz.

A terelés továbbra sem érdekel, azt meg még mindig nem te mondod meg, hogy ki hová költözzön.

"Nem mondtam, hogy felülírná a jogát" - az, hogy szerinted nincs joga elfogadni a 13. havit, mert nem fideszes, pontosan ezt jelenti.

Továbbra sem sikerült megválaszolni:

• Miért élősködő Édesanyám?

• Milyen alapon várod el azt, hogy ne fogadja el a 13. havi nyugdíjat csak azért, mert nem fideszes?

A terelésed azért nem érdekel, mert a saját védhetetlen logikádról próbálod meg vele elterelni a figyelmet.

2023. febr. 18. 12:03
 32/80 A kérdező kommentje:

A kormánynak kvázi a saját pénze az adóbevétel, hiszen abból gazdálkodik. Abból vannak beruházások, nyugdíj, és minden egyéb ami állami. Megint téves állítást fogalmaztál meg.

Nem nehéz a képlet, meglehet nézni miket mondanak és miket csinálnak az itteni hazaáruoló balos szolglalelkű kilóra megvásárolható brüsszelita csicskák.

Tudom mi történik ha beteszek egy kigyót az egerek közé, így azt is tudom mi lenne itt ha pl. a DK kormányozna.

Nem mondtam, hogy azért mert nem fideszes azért ne fogadja el.

Szerintem meg azért nem érdekel mert arra már kínos lenne válaszolni. Meséld el kérlek nyugatra kiköltöző kolbászból van a kerítés jellegű okoskaként, hogy miért jó pl. hogy az egykor híres Párizs mára úgy néz ki mint valami hányadék szeméttelep, ahol minden 5 méteren jön egy fekete vagy muszlim migri aki jobbik esetben csak pénzt kunyerál rosszabbik esetben aggresszívan lép fel ha nem adsz neki.

Miért jó, hogy hetente vannak hírek, hogy allah akbart ordibálva vágnak el torkokat? Erőszakolnak nőket napi szinten , raádásul az érzékenyített bíroság alig szab ki büntetést, a TV-ben pedig próbálják titkolni ezeket hiszen ciki lenne a befogadó kultúra másik arcát megmutatni.

Miért jó, hogy ezek a papírokat eldobáló életerős férfiak el vannak tartva segélyen ahelyett, hogy dolgoznának, emelett köpnek a kultúrára és a törvényekre is.

Ez lenne jó itthon is ugye? Akkor hazaköltöznél egyből ha egy hazaáruló DK féle mocsok banda jutna hatalomra akik letolnák a gatyájukat Brüsszelnek és úgy tánmcolnának ahogy ők fütyülnek?

2023. febr. 18. 12:11
 33/80 anonim ***** válasza:
74%

#32 "A kormánynak kvázi a saját pénze az adóbevétel" - óriási tévedés kisfiam, az nem a kormány pénze. Nagyon nem az övék.

"Megint téves állítást fogalmaztál meg." - legalább nevettem is egy jót. :)

"Nem mondtam, hogy azért mert nem fideszes azért ne fogadja el."

- Anyukámnak több esze van annál, minthogy egy 13. havi nyugdíjjal ki lehessen szúrni a szemét és elfeledtesse számára a fidesz összes korrupt rohadékságát.

- Akkor remélem anyukád nem fogjad el a 13. havi nyugdíjat vagy ha igen akkor egyből jótékony célra fordítja.

Ezt hogy máshogy lehetne értelmezni? Akkor miért mondtad, hogy ne fogadja el? Erről szól a megválaszolatlan kérdésem is, amit még mindig nem sikerült megválaszolnod, de akkor vegyük ki belőle a fideszt:

• Milyen alapon várod el azt, hogy ne fogadja el a 13. havi nyugdíjat?

És a másik ami még mindig nem lett megválaszolva:

• Miért élősködő Édesanyám?

Amint a fenti ábra mutatja, valóban terelni próbálsz, mert ezeket megválaszolni még mindig nem sikerült. Nem sétálok bele a csapdába, továbbra is várom, hogy megvédd az állításaidat.

2023. febr. 18. 12:22
 34/80 anonim ***** válasza:
100%
Rossz vicc, vagy kegyetlenül barom kérdés, ha komoly!!
2023. febr. 18. 12:30
 35/80 A kérdező kommentje:

Szerinted miből tartja fenn az ország működését a kormány? A beszedett adókból és járulékokból. Nem a Fidesz pénze, de mivel a Fidesz van kormányon és ők döntenek róla mire mennyit költenek így kvázi a kormány pénze.

Korrupt rohadékság, na igen, innen már látom, hogy igazából nem a kormányzásról vitatkozunk, hogy jó e vagy sem, hanem egy ellenzéki agymosott csőlátású lipsi akármivel állok szemben aki nem abban méri a kormányzást, hogy mennyivel lett jobb az élet, hanem , hogy "korrupció" .

Nézz már körül az EP-ben kisfiam. A korrupció a baloldal melegágya.

Ha gyülőli és szerinte rossz a kormány ami adja neki ezt a juttatást akkor mutassa meg ennek a csúnya kormánynak és ne vegye fel a juttatásokat amit biztosít neki.

Nem anyádra mondtam, hogy élősködő csak általánosságban írtam le, hogy nyugdíjrendszeren élősködő emberek rikácsolnak ahelyett, hogy összetennék a kezüket.

Szerintem meg te terelsz, mivel te folyamatosan felteszel kérdéseket amire én válaszolok, míg te egyszerűen nem tudsz vagy nem mersz válaszolni 1 kérdésre cserébe, mert tudod, hogy nincs rá jó válasz. Csak efelől persze eltekintesz, ködösítesz a saját agyadban. Tipikus balos lipsi vagy. Aki ha kellemetlen helyzetbe kerül már válaszolni nem mer, de provokálni szeret és a másik féltől elvárja, hogy választ adjon. Majd ha másik fél választ ad, akkor se válaszol hanem további kérdéseket tesz fel. Egy sarokba szorított állat, aki tudja, hogy nem lehet jó választ adni mivel belül talán még ő is érzi, hogy az általa támogatott csürhe valóban emberéletekre ront , de nem mondhatja ki más előtt mert akkor összedől a tévképzete.

2023. febr. 18. 12:31
 36/80 anonim ***** válasza:
58%

#35 "kvázi a kormány pénze." - a beszedett adók és járulékok még mindig nem a kormány pénze.

"Ha gyülőli és szerinte rossz a kormány ami adja neki ezt a juttatást akkor mutassa meg ennek a csúnya kormánynak és ne vegye fel a juttatásokat amit biztosít neki." - ez még mindig csak akkor lenne elvárható, ha a fideszes kormánytagok a saját vagyonukból osztogatnák a 13. havi nyugdíjat, de ugye nem ez történik.

Ha meg úgy gondolkodunk, hogy ne vegye fel a juttatásokat, mert csúnya rossz kormány, akkor megint ott tartunk, hogy akkor a kormány ne adóztassa meg a csúnya rossz ellenzéki szavazókat. Ez a te logikád. Ha egyik irányba elvárod ezt a működést, várd el a másik irányba is. Harcolj akkor azért is, hogy az ellenzékieknek ne kelljen adót fizetniük és akkor ki is egyeztem ezzel az gondolatmeneteddel.

"Nézz már körül az EP-ben kisfiam. A korrupció a baloldal melegágya." - Magyarországon konkrétan intézményesített a korrupció. Az EP és a NER között annyi a különbség, hogy az EP-ben van következménye annak, ha valakiről kiderül a korruptság, a NER-ben viszont konkrétan elvárás hogy az ember korrumpálható legyen, különben nem passzol bele a fidesz feudális rendszerébe.

"minek marad itt? Költözzön ki hozzád. Egy hálátlan, a nyugdíjrendszeren élősködővel kevesebb." - ezt konkrétan az én anyámra mondtad. Ez nem általánosságban van megfogalmazva.

"Szerintem meg te terelsz, mivel te folyamatosan felteszel kérdéseket amire én válaszolok" - folyamatosan ugyanazokat a kérdéseket teszem fel, amikre te folyamatosan nem tudsz válaszolni.

2023. febr. 18. 12:41
 37/80 A kérdező kommentje:

Na mivan tényleg nem tudsz válaszolni? Imádom a lipsik arcát belenyomni a saját dolgukba. Ilyenkor talán kicsit legebelül szembesülnek vele, hogy mi is a valóság.

2023. febr. 18. 13:11
 38/80 anonim ***** válasza:
100%
#37 Válaszoltam az érdemi dolgokra. Amint azt már 3x leírtam, a terelésed nem érdekel. Viszont értékelem a válaszolási próbálkozásaidat, rá tudtam világítani a hibás gondolkodásodra és a védhetetlen logikádra. Szép látni, hogy nem tudod a saját állításaidat sem megvédeni, ebből is látszik, hogy mennyire érvénytelen a véleményed.
2023. febr. 18. 13:19
 39/80 A kérdező kommentje:

Milyen terelésről beszélsz lipsi?

Válaszolj a nyugati migránsokkal kapcsolatos kérdésekre. Akkor még nem is lenne baj ha az ilyen migrisimigató lipsiket kapnák el ezek az utcán mert akkor mondható, hogy ők akarták. Az a felháborító mikor olyan emberek esnek áldozatul ezeknek a migráns csürhéknek akik ellenük szavaznak de az ilyen hozzád hasonló csőlátású agymosott lipsiknek köszönhetően el kell szenvedniük a következményeket.

2023. febr. 18. 13:32
 40/80 anonim ***** válasza:
100%
#39 Arról a terelésről, amin még mindig rugózol. Beszóltál, hogy anyám élősködő és ne vegye fel a 13. havi nyugdíját, elkezdtél ebből migránsozással meg brüsszelezéssel megfutamodni, mert nem tudtad védeni az álláspontod. A magyar jogrendszer szembeköpését próbálod meg LMBTQ-val és Párizs állapotával védeni?! Kész röhej vagy. És teszed itt a hülyét (vagy tényleg az vagy) hogy nem érted, milyen terelésről beszélek. :D Miért vitatod el anyám jogát a nyugdíjához? Mert nézd meg hogy néz ki Párizs. :D Idióta.
2023. febr. 18. 13:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!