Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor mai beszédén...

Orbán Viktor mai beszédén bejelentheti Magyarország területi igényeit Ukrajnával szemben?

Figyelt kérdés
Egyre jobban a végéhez közeledik a háború és ha megfontoltan cselekszik Orbán akkor Ukrajna felosztásánál egy nagyobb szelethez juthatunk Trianon miatt és békepártiságunk jutalmáért.
2023. febr. 18. 09:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 A kérdező kommentje:

Hülyeség amit írsz. A bántalmazott nő hagyja el a férfit. Pont. Nincs tovább.

Sokszor látni, hogy egy férfi megüti a nőt az utcán és ha valaki segíteni akar még a nő ront neki, hogy mit avatkozik bele.

A kormánynak ezzel semmi dolga nincs. Maximum akkor ha a nő ott hagyta a férfit de az tovább zaklatja, akkor a rendőrségnek kell beavatkoznia.

De az, hogy rengeteg agyhalott nő eltűri ezt meg visszamegy a bántalmazóhoz mert majd megváltozik, nos az a saját hülyeségük és nem tudom őket sajnálni érte.

Persze a gyilkos az gyilkos, csak az a nem mindegy, hogy egy ország magára engedi ilyen potenciális gyilkosok, nemi erőszakolók, élősködők tömegét vagy sem. Talán ennyit te is feltudsz fogni.

2023. febr. 18. 14:51
 52/80 anonim ***** válasza:
100%

#51 "Hülyeség amit írsz. A bántalmazott nő hagyja el a férfit. Pont. Nincs tovább." - jó, itt most befejezem veled a beszélgetést, mert láthatóan 0 tapasztalatod és tudásod van a témával kapcsolatban és teljes hozzánemértőként nyilatkoztatod ki az tökéletesen irreleváns véleményedet.

Ezeknek a témáknak bőséges szakirodalma van, ami a hozzád hasonló laikusoknak is segít megérteni a bántalmazás pszichológiáját, dinamikáját, az igazságszolgáltatási rendszer hibáit, hiányosságait és hogy hogyan lehetne, sőt kellene fejleszteni az áldozat- és családvédelmet. Erre már léteznek jól kidolgozott, kipróbált és más országokban működő modellek, megoldások. Javaslom, hogy tájékozódj a témában és akkor majd megérted, hogy de, a kormánynak ezzel ___RENGETEG___ dolga lenne. Csak gondolom ugyanannyira érdekli őket a téma, mint téged. És ugyanennyi a rálátásuk is. Ez természetesen újabb mínusz 100 pont a fidesznek.

2023. febr. 18. 15:22
 53/80 A kérdező kommentje:

Ha egy nő tűri, hogy veri a férje és évekig vele marad az nem a kormány dolga hanem a nőé. Ha szereti ezt akkor csinálja. Ha nem, akkor hagyja ott.

2023. febr. 18. 15:24
 54/80 anonim ***** válasza:
100%
#53 Igen, elsőre is értettem, hogy te így gondolod, a valóságban viszont ez nem így működik. Millió tényező játszhat közre abban, hogy marad és tűr. Az egyik legnyilvánvalóbb ok lehet a gyerek. De nem tépem erről tovább a számat, mert nem érdekel téged a téma annyira, hogy vedd a fáradságot és tájékozódj róla, szóval felesleges időpocsékolás ez így. Legyen szép napod!
2023. febr. 18. 15:29
 55/80 A kérdező kommentje:

Igen persze, olyan tényezők mint, hogy idióta a nő. Továbbra sem értem mi köze a nő hülyeségéhez és önkínzásához a kormánynak.

Az amikor gyerekkel teszik ezt, hogy már ne csak őket hanem a kölköt is verje az meg kifejezetten gyalázatos. Abból nőnek fel az ilyen lipsik mint te.

2023. febr. 18. 15:41
 56/80 anonim ***** válasza:
100%
#55 Persze, hogy nem érted, mert nem is akarod érteni. Ha akarnád, már rég nem itt irogatnál, hanem olvasnál a témában. Persze a saját 1 bites hülyeséged szajkózni könnyebb, mint informálódni, ez világos. Kábé ennyit is ér minden, amit itt leírsz. Mesélj, az ilyen tudatlan, tájékozódásra képtelen egyedek milyen családból pottyannak ki?
2023. febr. 18. 15:46
 57/80 A kérdező kommentje:

Erről nincs mit olvasni, józan ész. Ha egy férfi veri a nőt az otthagyja, amelyik nem az bolond, amelyik meg a kölkét is hagyja, hogy verje az elmebeteg.

Védheted édesanyád, csak éppen semmit nem ér. Ott kellett volna hagyni a bántalmazó férfit. PONT. Nincs tovább, nincs mit olvasni. Ha meg szereti ha verik az nem a kormány felelőssége!!!!

2023. febr. 18. 15:54
 58/80 anonim ***** válasza:
100%
#57 Leírhatod még ötször, akkor sem lesz igazad. Olyan vagy kb, mint egy laposföld-hívő. Annak is ajánlhatnám, hogy tanuljon, tájékozódjon, az is csak a saját hülyeségét fogja szajkózni, mert a tanulás büdös, meg kinek van kedve hozzá? Ennyi, maradj akkor tudatlanságban, nem is vártam tőled többet. Na szevasz.
2023. febr. 18. 15:58
 59/80 A kérdező kommentje:

Itt te vagy a tájékozatlan az a probléma. Te vagy a lapsföld hívő akit nem lehet meggyőzni és hajtogatja a hülyeségeit. Válaszolni pedig nem tud/nem mer a feltett kérdésekre mert tudja, hogy nekem van igazam.

2023. febr. 18. 16:01
 60/80 anonim ***** válasza:
100%
#59 Most meg papagájként mondod vissza, amit én mondtam, remek. :D Tudsz még lejjebb süllyedni? Mellesleg megválaszoltam a kérdéseidet te szerencsétlen. :D De nem gond, az már eddig is nyilvánvaló volt, hogy elvesztetted a kapcsolatod a valósággal.
2023. febr. 18. 16:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!