Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A melegeket a homofóbok...

A melegeket a homofóbok gyűlölik vagy csak alaptalan félelmet éreznek irányukba(mert furcsa nekik)?

Figyelt kérdés
Első sorban melegektől szeretnék választ kapni hogy ők hogy látják? Mert nem mindegy melyik erzelemrol van szó a megoldást és elfogadást illetően.
2022. dec. 22. 22:21
 81/108 anonim ***** válasza:
7%

81

Ha már olyan felvilágosultak és haladók, akkor ezt felérhetnék ésszel.

2023. jan. 1. 14:18
 82/108 anonim ***** válasza:
8%
Fogjátok már fel, hogy amit ti logikátlanságnak láttok, a pszichologia már 100 éve bebizonyította, hogy nem az 😂😂😂
2023. jan. 1. 14:20
 83/108 anonim ***** válasza:
33%

82

Jó, hát akkor a te meglátásod szerint a nácik azért gyűlölték a zsidókat, mert igazából látens zsidók voltak ők is.

2023. jan. 1. 14:38
 84/108 anonim ***** válasza:
6%
Hol írtam ilyet? Hol írtam kizárólagosságot. Sehol. Azt írtam, hogy a nagyon homofób emberekre jellemző, nem az hogy minden esetben igaz a látens homoszexuális. És még ti jöttök a szavak helytelen értelmezésével 😂😂
2023. jan. 1. 15:58
 85/108 A kérdező kommentje:

"Hol írtam ilyet? Hol írtam kizárólagosságot. Sehol."

Ha viszont nem írtad és magad is úgy gondolod hogy többnyire nem a látens homoszexualitás felelős a "homofóbiáért" akkor mi értelme van ezt projektálnod oldalakon keresztül és nyöszörögnöd hogy itt senki nem érti meg a visszacsatolásokat? Így akár teljesen félre érthetően azt gondolhatják olvasva, amiket írsz hogy te a kivételekből kívánsz álltalános érvényű igazságokat levonni, ami remélem általad is beláthatóan egy ökörség.

"Azt írtam, hogy a nagyon homofób emberekre jellemző, "

Ezt nem tudod semmivel alá támasztani, mivel bár biztosan van olyan nagyon "homofób" ember akire ez igaz hogy látens homoszexuális, de az nincsen bizonyítva hogy minél "homofóbabb" (értsd: minél jobban gyűlölködik a melegekkel) annál nagyobb valószínűséggel lesz egyben látens homoszexuális is. Amit ténylegesen tudnak(tak) bizonyítani az az hogy igen, vannak ilyen emberek akiknek valamilyen mértékű "homofóbiája" az ebből a látenciából táplálkozik. Ez a két állítás nagyon hasonló és nagyon könnyen lehet beadni jószándékú de együgyű buta embereknek hogy akkor a leghangosabb meleggyűlölő a legnagyobb b.zi ettől még ez nem lesz igaz. Annyit sikerült bizonyítani hogy van hozzá köze egy-két vizsgált esetben, nem azt hogy minél nagyobb "homofób" annál melegebb. Ha ezt állítod akkor szimplán kiforgatod az irányú tudományos vizsgálatok eredményét és a saját magad szája íze-szerint ferdítve használod arra hogy hazugságokat terjessz a témában. Ezzel egyébként meg pont nem segítesz a melegeknek.

2023. jan. 1. 17:09
 86/108 anonim ***** válasza:
5%
Nem is mondtam, hogy lenne ilyen egyenesen aranyos jellemző. Csak azt, hogy ez egy létező jelenség. A saját környezetemben nem egyszer derült ki ilyen, tehát mégsem lehet olyan ritka. Pszichologia pedig szépen le is vezeti ezt a jelenséget. Ti ezt tagadjátok.
2023. jan. 1. 17:26
 87/108 A kérdező kommentje:
Én nem tagadom hiszen az előbb írtam le mit gondolok erről, akkor most miért írod hogy én tagadom? Nem tagadom csak azt állítom hogy ez egy annyira "labor körülmények" között mérhető jelenség, ami eltörpül azok mellett a katalizátorként működő tényezők mellett mint pl a bántalmazott gyermekkor, a szegényseg, az alul iskolázottság, a rossz egészségügyi állapot, kis pénisz méret stbstb ami megfigyelhető ezeken az embereken, az ezen okok miatti frusztráltságuk okán pedig próbálnak keresni magukban valami értéket amitől egy kicsit mégis "szerencsésnek" érezhetik magukat, pl a nemzetiségük, a kedvenc foci csapatuk, a nemük, az autójuk, a munkájuk, az életkoruk, vagy épp az hogy nem b. Zik. És ez a jelenség leginkább ebből táplálkozik nem a látens homoszexualitásból, ami egy nagyon kis szelete ennek. A pszichológia ezt nagyon szépen leírja.
2023. jan. 1. 17:39
 88/108 anonim ***** válasza:
94%
#86: És azzal mi van, hogy én meleg vagyok, pontosabban biszexuális, viszont ennek ellenére gyűlölöm az egész LMBTQ-t, a Pride-ot, és minden ilyen magamutogató b*zit? Jobboldalra szavaztam, támogatom a gyermekvédelmi törvényt, és mindenben az LMBTQ-lobbi megállítása mellett állok, sőt még a filmes kvótamelegektől is rosszul vagyok. Most akkor ezt hogy magyarázod pszichológiailag? Látens nem lehetek, mert tisztában vagyok a vágyaimmal, el sem nyomhatom magamban, hiszen nem tagadom őket, mégis rosszul vagyok azoktól az LMBTQ-s dolgoktól és emberektől, akiktől a legtöbb hetero is.
2023. jan. 1. 17:51
 89/108 anonim ***** válasza:
70%

84

Szerintem ezt ne ragozzuk tovább. Egyezzünk ki abban, hogyha nekem beszól egy LMBTQ-s, akkor ő valószínűleg látens heteroszexuális. És ebben engem az a tanulmány erősít meg, amit annyiszor emlegettél. Most már nyugodtan írhatom nekik, hogy a frusztráltságuknak az az oka, hogy nem dugnak férfiként nőt, vagy nőként nem dugatják magukat férfivel. És itt nyugodtan hivatkozhatok a tanulmányra, valamint erre a vitára is.

2023. jan. 1. 19:05
 90/108 anonim ***** válasza:
6%
#89 beszól? Vagy gyűlölködik ok nélkül? Nagy különbség. Vajon neked leesik a különbség? 😂😂
2023. jan. 1. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!