A melegeket a homofóbok gyűlölik vagy csak alaptalan félelmet éreznek irányukba(mert furcsa nekik)?
81
Ha már olyan felvilágosultak és haladók, akkor ezt felérhetnék ésszel.
82
Jó, hát akkor a te meglátásod szerint a nácik azért gyűlölték a zsidókat, mert igazából látens zsidók voltak ők is.
"Hol írtam ilyet? Hol írtam kizárólagosságot. Sehol."
Ha viszont nem írtad és magad is úgy gondolod hogy többnyire nem a látens homoszexualitás felelős a "homofóbiáért" akkor mi értelme van ezt projektálnod oldalakon keresztül és nyöszörögnöd hogy itt senki nem érti meg a visszacsatolásokat? Így akár teljesen félre érthetően azt gondolhatják olvasva, amiket írsz hogy te a kivételekből kívánsz álltalános érvényű igazságokat levonni, ami remélem általad is beláthatóan egy ökörség.
"Azt írtam, hogy a nagyon homofób emberekre jellemző, "
Ezt nem tudod semmivel alá támasztani, mivel bár biztosan van olyan nagyon "homofób" ember akire ez igaz hogy látens homoszexuális, de az nincsen bizonyítva hogy minél "homofóbabb" (értsd: minél jobban gyűlölködik a melegekkel) annál nagyobb valószínűséggel lesz egyben látens homoszexuális is. Amit ténylegesen tudnak(tak) bizonyítani az az hogy igen, vannak ilyen emberek akiknek valamilyen mértékű "homofóbiája" az ebből a látenciából táplálkozik. Ez a két állítás nagyon hasonló és nagyon könnyen lehet beadni jószándékú de együgyű buta embereknek hogy akkor a leghangosabb meleggyűlölő a legnagyobb b.zi ettől még ez nem lesz igaz. Annyit sikerült bizonyítani hogy van hozzá köze egy-két vizsgált esetben, nem azt hogy minél nagyobb "homofób" annál melegebb. Ha ezt állítod akkor szimplán kiforgatod az irányú tudományos vizsgálatok eredményét és a saját magad szája íze-szerint ferdítve használod arra hogy hazugságokat terjessz a témában. Ezzel egyébként meg pont nem segítesz a melegeknek.
84
Szerintem ezt ne ragozzuk tovább. Egyezzünk ki abban, hogyha nekem beszól egy LMBTQ-s, akkor ő valószínűleg látens heteroszexuális. És ebben engem az a tanulmány erősít meg, amit annyiszor emlegettél. Most már nyugodtan írhatom nekik, hogy a frusztráltságuknak az az oka, hogy nem dugnak férfiként nőt, vagy nőként nem dugatják magukat férfivel. És itt nyugodtan hivatkozhatok a tanulmányra, valamint erre a vitára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!