A melegeket a homofóbok gyűlölik vagy csak alaptalan félelmet éreznek irányukba(mert furcsa nekik)?
"Nem szabom meg. Azt kérdezel, amit akarsz. De véleménye lehet az embernek. Ezt korlátozni az igazi karenség."
Nem én kezdtem el kulturális normát gyártani az előbb hogy hol mit illik kérdezni hanem te. Viszont most te picsogsz hogy én ne korlátozzalak téged :)) Szánalmas vagy.
"Te nem vagy normális 😂 igen, szóvá tettem, miután itt értékharcot akartál kezdeni, hogy ki jó és ki rossz ember. És igen, egy jó ember nem a gyűlöletkeltéssel foglalkozik karácsonykor."
Pont erre az aktusra mondtam hogy ezt hagyjad... :)) Mert izzadság szagú. Aki itt ebben a témában akár kérdést olvasni az megteszi, aki válaszolni akár az is. Amikor ezzel a maszlaggal próbálsz valakit cancell-ezni azzal magadat teszed Nevetségessé. Semmilyen gyűlölet keltés nem volt. Ezt te szeretnéd bele látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!