Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A melegeket a homofóbok...

A melegeket a homofóbok gyűlölik vagy csak alaptalan félelmet éreznek irányukba(mert furcsa nekik)?

Figyelt kérdés
Első sorban melegektől szeretnék választ kapni hogy ők hogy látják? Mert nem mindegy melyik erzelemrol van szó a megoldást és elfogadást illetően.
2022. dec. 22. 22:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/108 A kérdező kommentje:

"#7 én csak a tapasztalatomat osztottam meg. Sok esetben találkoztam ilyennel. Mert azok a férfiak akik teljesen biztosak a szexualitásukban nem érzik fenyegetve magukat egy meleg jelenet láttán. Le se szarják kb. Akik nem annyira biztosak a szexualitásukban, na ők hisztiznek."

Ne haragudj de szerintem ez egy marhaság. Igen van egy réteg akinek van egy kisebbségi érzése komplexusa, közöttük sok van aki az autója márkájában éli ki magát, vagy a magyarságában, vagy a heteróságában, az ilyen mindenből ügyet csinál, és az önnön nagyszerűségét hirdeti ahol amiben és amikor csak tudja. De ettől még ugyan úgy téves azzal nyugtatni magad hogy azért csinálja mert ő is meleg. Úgy gondolja ő feljebb van valakinél már önmagában azzal is hogy ő heteró. De arra azt a választ adni hogy azért csinálja mert belül meleg ez egy ökörség, és ezt te is tudod, csak így könnyebb feldolgozni a gyűlölködést, megjegyzéseket.

2022. dec. 23. 00:26
 12/108 A kérdező kommentje:
Tehát mégegyszer: Nem lesz jobb a helyzet attól ha a lépten nyomom a szemét, gyűlölködő emberekről azt gondolod azért csinálja mert ő is meleg és nem azért mert az ilyen az mindenkit tapos akit tud, és akinél egy picit is különbnek érzi magát. Ismerem ezt az ember típust. Nem védeni akarom, de blődség és önámítás azt hinni hogy azért csinálja mert a "csinos melegekre" nekik is áll a répa.
2022. dec. 23. 00:30
 13/108 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező, ez melyik fajta baromság? Aki meleg, annak bármelyik meztelen férfira feláll, aki pedig nem meleg, annak nem. Átmenetet képezhet ezek között a biszexualitás, mint olyan.
2022. dec. 23. 00:34
 14/108 anonim ***** válasza:
44%
#9: Mert ha egy meleg irritálóan viselkedik, akkor az általában összefüggésben áll a szexualitásával is. Mint ahogy említetted, a heteróknál is, ha valaki bunkó pasi, azaz maszkulin, tehát pont a hetero ismérvek a legjellemzőbbek rá, az is összefüggésben áll a szexualitásával.
2022. dec. 23. 00:35
 15/108 A kérdező kommentje:

"Kérdező, ez melyik fajta baromság? Aki meleg, annak bármelyik meztelen férfira feláll, aki pedig nem meleg, annak nem. Átmenetet képezhet ezek között a biszexualitás, mint olyan."

Miről maradtam le?? Vagy most ezt nem értem.

2022. dec. 23. 00:35
 16/108 anonim ***** válasza:
8%
#14 még nem olvastam olyan tudományos kutatást, ami ezt tárgyalta volna. Esetleg megosztanád, ami ezt összegzi? Érdekel a téma.
2022. dec. 23. 00:38
 17/108 A kérdező kommentje:

"#14 még nem olvastam olyan tudományos kutatást, ami ezt tárgyalta volna. Esetleg megosztanád, ami ezt összegzi? Érdekel a téma."

Szerintem arra gondol hogy egy meleg akkor irritáló amikor kivetíti a nemi identitását és kizárólag az alapján tudja magát reprezentálni.

Ugyan ez igaz egy hetero "ki ha én nem" típusú macho phaszkalapra is. Nem kell hozzá sok logika hogy mindkettő esetben ezt össze lehet kapcsolni az adott egyének szexualitásával.

2022. dec. 23. 00:44
 18/108 anonim ***** válasza:
29%
#17: Pontosan.
2022. dec. 23. 00:47
 19/108 anonim ***** válasza:
75%
#17: Még azzal egészíteném ki, ha egy meleg csak simán bunkó, pl. bunkón beszól vagy ilyesmi, akkor nem nevezem b*zinak, hanem bunkónak. A b*zizás akkor jön képbe, ha kivetíti a nemi identitását, és ettől válik irritálóvá.
2022. dec. 23. 00:48
 20/108 A kérdező kommentje:

"A b*zizás akkor jön képbe, ha kivetíti a nemi identitását, és ettől válik irritálóvá."

Nekem ez kb az amikor a "meleg vagyok fogaggyeee" életérzés miatt egy értelmes mondatot nem lehet velük váltani, mert folyamatosan azt keresi hogy min tud megsértődni, min tudja magát áldozati pózba vágni és szalmabábozni és kvázi olyan mintha az is probléma lenne hogy épp senkit nem érdekel, akkor gyorsan keres magának valakit akit provokálhat majd utána begyűjtheti a sérelmi krediteket. Nálam ezt jelenti a rossz bzi. Magyarán ez határozza meg az életét és emiatt van folyamatosan egy ingerült állapotban és az ilyenek pontosan keresik hol kivel mikor lehet kötekedni. Néha úgy érzem hogy egyesek fejében itt az a dogma él hogy meleg= szegény üldözött de csupaszív rendes emberek. Pedig nem. Az hogy valaki meleg vagy nem, az egy nemi identitás, nem lesz tőle se jobb, se rosszabb ember, se erkölcsösebb se bölcsebb. Mégis az itt válaszolók sokszor olyanok mintha a melegeken és az ő törekvéseiket támogató aktivistákon kívül itt mindenki valami sötét barlangból mászott volna elő.

2022. dec. 23. 01:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!