A melegeket a homofóbok gyűlölik vagy csak alaptalan félelmet éreznek irányukba(mert furcsa nekik)?
Elég bunkó és primitív "érv", hogy aki kritizálja pl az lmbtq-t, az látens meleg. Ez egy undorító és sérődött reakció.
A homofóbia meg eleve egy hibás fogalom, amit tanulatlan és olvasatlan humanoidok találtak ki. Ha látok egy meleg csókot és a látványtól behányok, rettegésből teszem? 😆 Ilyen alapon a sz🤬r sem gyomorforrgató, csak rettegünk tőle. Igazából a látensezés és a homofóbozás egy paradoxon, amit pont ezen jelzők osztogatói nem értenek meg.
Értem, tehát ha melegek írnak ki kérdést erről az valid az progresszív, de ha én teszem, hovatovább nem értek egyet valamivel akkor mindjárt én vagyok aki feleslegesen kérdez. :)
"Aki naponta 10 kérdést ir ki és lmbtqzik folyamatosan"
Ez értelmetlen. Mert nem teszel közte különbséget hogy milyen kérdést írnak ki róla hanem mindenkit egy kalap alá veszel, a melegeket is beleértve akik szintén kérdeznek. Szerinted ez nem elfogult és egyoldalú kicsit amit most leművelsz cimbora? Kicsit olyan mintha jobban tetszik hogy homofóbozhass egyet mint amennyire vitát akarsz folytatni ebben a diskurzusban.
Ilyen az igazi agymosott csőcselék.
"Szerintem naponta 10 kérdést kellene legalább kiirni ebben a témában, ahhoz, hogy ez a probléma megoldásra kerüljön és én nemzeti konzultációt is inditanék a témában, csakhogy, biztos, ami biztos."
Gúnyolódsz haver...
"Jó, én nem is kapok érte állami fizetést ezért, mint ti!"
Rólad előbb tudom elképzelni hogy pénzt fogadj el cserébe hogy primitív vagy.
"Mondjatok amit akartok, te a látens homoszexualitás igenis az egyik legnagyobb oka a homofóbiának."
Na ez az. Mondhatok én már bármit. Eldontötted:)
A Szájernek nem voltak szerintem elvei soha az életben. A hatalom és a pénz érdekelte öt is mint a legtöbb politikust. Persze nem zárom ki a lehetőséget hogy ő a homoszexualitásának el nem fogadása miatt érzett ellenszenvet a melegek iránt. Nem mondom hogy egyáltalán nincsen ilyen amiről beszélsz. Csak azt hogy nagyon bugyuta, primitív valóságtagadas azt hinned hogy szerinted mindenkinek a látens homoszexualitása miatt
van problémája a melegekkel vagy sokkal inkább a meleg lobbi szervezetek tevékenységével.
"Csak azt csodálom, hogy mi ez a hiszti… distressz a látens homoszexualitás gondolatától?"
Szerintem te vagy az aki hisztizik rajta hogy talán még sincs annyi meleg mint ahány mellett már komfortosan érzené magát. Más ötletem nincsen miért ez az egyetlen érved idáig hogy itt mindenki meleg :) Valami nem kerek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!