A melegeket a homofóbok gyűlölik vagy csak alaptalan félelmet éreznek irányukba(mert furcsa nekik)?
Figyelt kérdés
Első sorban melegektől szeretnék választ kapni hogy ők hogy látják? Mert nem mindegy melyik erzelemrol van szó a megoldást és elfogadást illetően.2022. dec. 22. 22:21
31/108 anonim válasza:
#31 szerintem fogadd el, nincs semmi baj azzal, ha valaki meleg. Felállt már meleg pronóra? Ezért hisztiztek?
32/108 A kérdező kommentje:
Innentől már nem mondasz semmi újat csak trollkodsz.
2022. dec. 23. 10:45
34/108 A kérdező kommentje:
Akkor most hogy rólam tudni véled. Én is szeretném tudni rólad. Te az vagy? :)
2022. dec. 23. 10:58
36/108 A kérdező kommentje:
Francba. Jobban esett volna a lelkemnek ha egy másik sorstársam fedezi fel a bennem rejlő másságot.
2022. dec. 23. 12:00
37/108 anonim válasza:
Karácsony alkalmából én azt kivánom neked kérdező, hogy a benned lévő jóságot találd meg, hidd el, jobb lesz mindenkinek, de leginkább nekünk!
38/108 A kérdező kommentje:
Vicces hogy ezt úgy mondod mintha lenne konkrét érved amellett hogy én vagyok a gonosz. Holott semmi mást nem csinálsz mint bebusyzol mindenkit aki nem ért veled egyet mint valami agyhalott.
2022. dec. 23. 12:44
39/108 A kérdező kommentje:
Egyáltalán mi ez a "nekünk" kik vagytok ti?
2022. dec. 23. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!