Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A melegeket a homofóbok...

A melegeket a homofóbok gyűlölik vagy csak alaptalan félelmet éreznek irányukba(mert furcsa nekik)?

Figyelt kérdés
Első sorban melegektől szeretnék választ kapni hogy ők hogy látják? Mert nem mindegy melyik erzelemrol van szó a megoldást és elfogadást illetően.
2022. dec. 22. 22:21
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/108 anonim ***** válasza:
#100 a kérdés az, hogy természetes-e. és mivel a természetben egyértelműen megfigyelhető, nem lehet természetellenes. Én csak ennyit mondtam.
2023. jan. 18. 13:16
 102/108 A kérdező kommentje:
Értem. De én meg erre mondtam hogy nem az a kérdés természetes e hiszen a betegségek is természtesek. Nem az alapján döntjük el hogy kívánatos e vagy sem.
2023. jan. 18. 15:29
 103/108 anonim ***** válasza:
#102 szerintem sem. Viszont így a 98-as komment sem “érv” a homoszexualitás elutasítása mellett. Erre reagáltam eredetileg.
2023. jan. 18. 15:48
 104/108 A kérdező kommentje:

"102 szerintem sem. Viszont így a 98-as komment sem “érv” a homoszexualitás elutasítása mellett. Erre reagáltam eredetileg."

Elutasítás rossz szó. És nekem olybá tűnik hogy egyesek szándékosan használják ezt a szót amikor a homoszexualitásról van szó. Senki nem" utasította el" a homoszexualitást. El utasítani a bank automata szokta a kártyát.

2023. jan. 18. 17:07
 105/108 anonim ***** válasza:

#104 én a 98-as kommentre reagáltam: “ A homoszexualitás természetellenes. Országtól függetlenül, minden egészséges ember elutasítja ezt az életformát.”

Ne velem vitatkozz a szóhasználaton.

2023. jan. 18. 17:24
 106/108 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ezt írtad:

“Egyként a Karácsony nem a szeretet ünnepe hanem Jézus feltámadásának ünnepe”

Tévedsz!

A Karácsony Jézus SZÜLETÉSÉNEK az ünnepe. Amúgy téli napforduló, onnantól egyre hosszabbak a nappalok.

Jézus FELTÁMADÁSÁNAK az ünnepe HÚSVÉT!

2023. jan. 18. 18:31
 107/108 anonim ***** válasza:
47%

99#-es!

Az ÉLET értelme és célja az ÉLET fenntartása - továbbadása úgy a növényi, az állati és az ember világban.

Az állatvilágban különféle létállapotok és változatos szaporodási módok léteznek, melyek a faj és fajta fennmaradását biztosítják.

Az állatoknál-növényeknél nem

létezik az a fogyatékosság, ami az emberek között mint bármely más fogyatékosság vagy öncsonkítás által, mások által okozott trauma következtében előfordul.

Az EMBER NEM ÁLLAT!

Az ember mint faj kizárólag hímnemű, vagy nőnemű,

és e kettő párosodása biztosítja kizárólag a szaporodást, az élet továbbadását.

EZ A TERMÉSZET TÖRVÉNYE.

Épelméjű ember nem vonja párhuzamba az embert az állatvilággal.

2023. jan. 18. 18:40
 108/108 anonim ***** válasza:
#107 biológiailag az ember is állat. Így a természet része. Ez tény. Vagy ha nem tetszik, akkor ne gyertek a “természetellenes” “érvvel”.
2023. jan. 18. 19:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!