Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha én utálom a családokat, a...

Ha én utálom a családokat, a nyugdíjasokat meg a határontúli magyarokat, akkor libernyák vagyok?

Figyelt kérdés

#Magyarország #nyugdíjas #külhon #tsalád #tisztességtelen előny
2022. dec. 19. 12:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:

Egyszer sem vertem át senkit, egyszer sem loptam. És igenis érdekel mások sorsa. A félelemben élő ukrán emberekkel is nagyon együttérzek. Legyen már vége!!!

De Zelenszkij nem hajlandó tárgyalni.

2023. júl. 3. 07:42
 72/80 anonim ***** válasza:

Ezt örömmel hallom. Értékes, normális ember vsgy. Max az furcsa hogy azt hiszed a masik nem az, mert ezt nyomja a propaganda.

Ukrajna esetén nem értünk egyet. Te tárgyalnál a megszállókkal? Ha egy kis esély is van rá, ki kell verni őket sz országból. Ezt 48-ban tudták a magyarok. Ha Görgeyn múlik meg sem próbálják

2023. júl. 3. 10:34
 73/80 anonim ***** válasza:

Zelenszkij egy korrupt türannosz. Miközben a népe éhezik és életét áldozza fel, addig ő szétosztogatja az oligarcha haverjai közt nyugati országoktól kapott dollármilliárodkat. Az ukrán oligarchák úsznak a dúsgazdagságban miközben az egyszerű ukrán kisember élet-halál harcot vív nap mint nap. Nagyon sajnálom az ukrán kisembereket. Abból a rengeteg pénzből amit kaptak simán felfejleszthették volna az ukrán életszínvonalat, ehelyett fegyverekre költötték és oligarchák zsebébe kötött ki.

Tulajdonképpen Zelenszkij nem más mint az ukrán Orbán, és az ukrán vezetés kb egy az egyben fidesz 2.0

Nem látok a kettő közt különbséget. Mindkettő ellopja a nyugattól kapott pénzeket és szétosztja oligarcha haverjainak miközben a népe éhenhal. Nem is értem, hogy akik utálják Orbánt mert lop, azok mit esznek ennyire ezen a Zelenszkin?

Szerencsére én már rég Nyugat-Európában élek, de itt sok ukrán menekülttel találkozom, még munkahelyen is. Mondtak nekem egyet s mást. Részben az általuk elmondottakra hivatkozva írtam a fentieket.

2023. júl. 3. 11:07
 74/80 anonim ***** válasza:
#73 nohát szerintem ez hazugság, csak a ruszki propaganda terjeszti ezt
2023. júl. 3. 11:10
 75/80 anonim ***** válasza:

Semmi különbség nincs a ruszki meg az ukrán vezetők közt. Mindkettő Európa legkorruptabb szeméthalmaza

2023. júl. 3. 12:52
 76/80 anonim ***** válasza:
60%
#75 lehetséges. de mégsem ők támadták meg a ruszkikat. és annyira se volt korrupt hogy eladja az országát a ruszkiknak. ellentétben Orbánnal, aki gyáva
2023. júl. 3. 18:24
 77/80 anonim ***** válasza:

Viszont egy az egyben kiárusította az országot az amerikaiaknak. Gyakorlatilag nincs is ukrán politika, egy az egyben Washingtonból irányítják Ukrajnát, semmilyen függetlensége nincs az országnak. Ez mivel jobb? Semmivel sem. Egy ország vagy független vagy külföldi tőkések irányítják. Az hogy orosz vagy amerikai az mindegy, a külföldi nagytőkés az külföldi nagytőkés, az eredmény a profit kiáramlása

2023. júl. 4. 05:11
 78/80 anonim ***** válasza:

#77 na ez már tényleg ruszki propaganda

"Egy ország vagy független vagy külföldi tőkések irányítják."

ez nem ilyen primitív módon működik

2023. júl. 4. 05:15
 79/80 anonim ***** válasza:
Hahaha, 78-as, de bizony, ilyen primitíven!
2023. júl. 4. 06:49
 80/80 anonim ***** válasza:

Miért, te támogatod az ország kiárusítását idegeneknek?

Akár kínaiaknak, amrikaiaknak vagy ruszkiknak (egykutya mind, egyiknek sem érdeke, hogy jólét legyen Magyarországon)

2023. júl. 4. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!