Ha én utálom a családokat, a nyugdíjasokat meg a határontúli magyarokat, akkor libernyák vagyok?
#19: Nem viszek szubjektív érzelmeket egy-egy hozzászólásba annak függvényében, hogy a másik épp mit gondolhat rólam. Leírom amit gondolok, másoktól függetlenül.
Egyébként nem szoktam féloldalas szövegeket írni, amiket az előző hozzászólásodban írtál pedig végképp nem írtam és nem is gondoltam. Gondolom nem csak én írok a gyakorira innen.
Mondjuk ha már az oktatást emlitetted, h támogatnia kéne a Fidesznek,csak mondom, hogy a kárpátaljai magyar főiskolát is a Fidesz üzemelteti.
Engem abszolút nem izgat, h ki milyen politikai beállitódású, csak azt tartom elképsztőnek, amikor egyedül a jobboldaltól kaptatok az elmúlt 30 évben figyelmet és támogatást, te meg itt mocskolod a Fideszt azzal az ellenzéki keménymaggal, akik titeket is legalább annyira gyűlölnek.
#20: Ki lehet emelni példákat, de szerintem nem ez az általános álláspont a Momentumnál, amit mondasz. Hogy ki a kommunista, abba pedig kár belemenni szerintem, mert szinte mindenkinek vannak komcsi felmenői.
Negatív példát éppenséggel a Fideszre is tudnék mondani ilyen téren. Elég csak Áder Jánosra gondolni, amikor fideszes politikusként a határon túli magyarok szavazati joga ellen lépett fel. Ezért mondom, hogy ők se tűnnek semmivel őszintébbnek ezzel kapcsolatban.
#22: Akkor nem hiszed, nem kell elhinned. Én tudom, hogy mit írtam és mit nem, így pontosan tudom, hogy ilyet nem. De tudod mit, ha találsz ilyet, akkor írj rá privátban, meg írj rám is és abból látni fogod, hogy nem ugyanaz a felhasználó vagyunk.
#23: Nem mondtam, hogy nem támogatja, csak annyit, hogy ennek van értelme és nem a stadionoknak.
Lehet itt magyarázni, hogy ki mit mnodott ( Áder János egyik 30 éves felszólalásából kivágtak egy részt), az számit, hogy ki mit cselekedett. A baloldal mindig a határontúliak ellen dolgozik 30 éve. Ezért felesleges Ádert kardélre hányni.
Azóta Áder csinált ezer másik dolgot, ami meg segitette a határontúliakat. Azt miért hagyod ki a gondolatmenetedből ?
A MIÉP-en, régi Jobbikon, Mi hazánkon, Fideszen kivüliek egyike sem tett semmit értetek és ellenetek szokott kampányolni .Az ő szavazói keménymagjuk ugyanigy gondolkodik, mindent irigyel tőletek. Nehogy egy fillért rátok költsenek. Csak saját magukkal vannak elfoglalva. És te beállsz ebbe a kórusba itt a gyk-n .
Pusztán ezt az ellentmondást irtam le.
A Momentum meg az ügyeletes külföldi hazaáruló pártunk , a CSeh-DOnáth -Fekete trióval. Ha külföldön hazaárulósdit játszanak (DObrevvel és a brüsszeli DK-sokkal karöltve) ,akkor gondolhatod, hogy itthon se néznék a határontúliak érdekeit. Csak meglovagolják ezt a témát.
#25: Áder tett jókat is, de én meg csak annyit mondok, hogy nem érzem őszintének. Tök mindegy, hogy mikor mondta, mert elmondta. Az őszödi beszéd sem tegnap volt, mégse felejtette el senki, nagyon helyesen.
Először kerüljön más is kormányra és akkor meglátjuk, hogy ki hogy viszonyul ehhez a kérdéshez. Nem csak a DK létezik, tőlük valóban nem várok semmit. De pl MZP-ben semmi kivetnivalót nem láttam és meggyőződésem, hogy őt valóban érdekelte a sorsunk.
"A Momentum meg az ügyeletes külföldi hazaáruló pártunk , a CSeh-DOnáth -Fekete trióval."
Én ezt nem így látom. De nektek mindenki hazaáruló, aki a kormány ellen mond bármit is. Talán nem kéne erőből lenyomni minden ellenzéki hangot és néha érdemes lenne egy fokkal kompromisszumkészebbnek lenni (ez mindkét oldalra igaz).
Nem, rosszul gondolod.hazaáruló az, aki az országa belügyeit nem otthon beszéli meg, hanem külföldre jár hisztizni, hazudni, kibeszélni, árulkodni, mint a dedós óvodások. Vitatkozni nyugodtan lehet, az a minenkori ellenzék dolga. Külföldön spicliskedni, hazudni gerinctelenség.
MZP : ezek szerint neked pl nem tűntek fel a hatalmas butasáok, zagvaságok a beszédeiben, a heti rendszerességű ostobázása a nem rá szavazóknak, amikor a Fideszben ülő zsidókat akarta listázni, a külföldről való pénzelése ( az usa nagykövetségről jártak le hozzá évek óta emberek )...stb.
Ráadásul nulla politikai tapasztalata van, életében a parlamentben sem járt még, semmit nem tud a diplomáciáról, külpolitikáról, gazdasági folyamatokról.Úgy lett polgármester is, hog az elődje meghalt, de mindegy. Mégis annyira nagyra van a posztjával...
ajánlom figyelmedbe Schiffer találó véleményét MZP-ről :
" képességek minimumával sem rendelkezik ahhoz, hogy ezt a szerepet eljátssza, megtestesítse, itt ez a probléma. […] Olyan szinten a politikai skilleknek nincsen a birtokában ez az ember, olyan szinten nem tudott viselkedni a kampányban, olyan fogalmatlan – miközben természetesen végtelenül önhitt, és azt gondolja, hogy nála jobban a marketinghez Magyarországon senki nem ért –, hogy hogyan működik egy politikai kampány, hogy önmagában életveszély”
"Talán nem kéne erőből lenyomni minden ellenzéki hangot és néha érdemes lenne egy fokkal kompromisszumkészebbnek lenni"
Az ellenzéki hangot senki nem nyomja le. Meglehetősen agressziv, támadó, hangos ellenzékünk van, aki szemrebbenés nélkül szalad árulkodni külföldre is mindenért.
Nem véletlen az sem, hogy 5 ellenzéki párt van. Egymást is utálják, fúrják. Képtelenek csapatban dolgozni.
Amint tapasztalhatod, a gyk-ról pl a jobboldaliak vannak kipenderitve sok -sok éve. Ez itt az ellenzéki keménymag fóruma. Semmilyen az övékével ellenkező véleményt nem tűrnek itt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!