Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha én utálom a családokat, a...

Ha én utálom a családokat, a nyugdíjasokat meg a határontúli magyarokat, akkor libernyák vagyok?

Figyelt kérdés

#Magyarország #nyugdíjas #külhon #tsalád #tisztességtelen előny
2022. dec. 19. 12:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
24%
Csak akkor ha ezek mellé szereted a fekákat buzykat pedókat telepicigokat meg a többi társadalomromboló elemet.
2023. júl. 1. 15:23
 62/80 anonim ***** válasza:
0%
vagy a legfőbb tarsadalomromboló elemet: a fideszest
2023. júl. 1. 15:28
 63/80 anonim ***** válasza:
59%
Igen, a mai liberálisokra valóban jellemző, hogy elutasitanak mindent, ami mindig is megbecsülendő érték volt (gyerek, szülő, család, béke, haza, Isten), és ezek helyett mindenféle fura dolgot helyeznek piedesztálra, mint az lmbtq meg a migráció.
2023. júl. 1. 16:26
 64/80 anonim ***** válasza:
31%
aha, kár hogy hazudsz #63, azokból amit felsoroltál max Istent. nem mintha nektek bármit is jelentene a haza, persze pofázás szintjén nagy hazafiak vagytok, de a tetteitek mást mutatnak. a békét is gyönyörűen idehoztad, ami szerintetek egyet jelent a ruszkik győzelmével. ez pedig szimpla haza és a szövetségeseink elárulása. még jöhetnék azzal is, hogy a valóságban mennyire nem érdekel a gyerekek a családok sorsa, csak a brancsbélieké, a többieket mind leszarjátok, főleg ha szegények.
2023. júl. 1. 20:19
 65/80 anonim ***** válasza:

Ennyi baromságot együtt ritkán olvasni. Nem hazudtolod meg libernyákságodat.

Mindaz, amit leírtál, csak a magadfajták fejében létezik így.

Rólam pedig SEMMIT nem tudsz.

Én sem rólad,de kérdezek: Szereted a gyerekeket? Tiszteled a szüleidet és az időseket? Családcentrikus vagy? Vallod, hogy a világon a legfontosabb a béke, és semmilyen indok nem magyarázza a háborúzást, más emberek legyilkolását brutális kegyetlenséggel? Jelent valamit számodra a magyarságod, vagy szidod a nemzetedet, ahol csak alkalmad van erre?

Istenről nem kérdezlek, mert attól még lehetnél igaz ember, hogy nem vagy vallásos.

2023. júl. 1. 21:29
 66/80 anonim ***** válasza:

Te viccelsz? 😂

Milyen béke? Szerinted kik akarnak fegyvereket küldeni Ukrajnába?

2023. júl. 1. 22:34
 67/80 anonim ***** válasza:

Az USA és az EU. Mármint a politikusaik, nem a lakosság.

A béke pedig nem jelent egyet az orosz győzelemmel, miért is jelentene. A béke az öldöklés végét jelenti, amire minden ukrán vágyik.

A világ normális népességével együtt. A háborút csak azok támogatják tevőlegesen, akiknek ebből haszna van.

2023. júl. 1. 23:25
 68/80 anonim ***** válasza:

Mind az orosz mind az ukrán kisember az öldöklés végét akarja. Egyedül a pénzéhez kapzsi ukrán/orosz meg amerikai oligarchák vágynak háborúra, mert nekik az profitál.

De, hogy a liberális kisember miért támogatja a háborút az rejtély...

2023. júl. 1. 23:44
 69/80 anonim ***** válasza:
40%

Mert a szép "honvédő háború" szlogenekkel meg vannak vezetve.

Pedig ez a háború már rég nem védi, hanem pusztítja-rombolja Ukrajnát.

A legjobb esetben is csak az lehet a vége, hogy "a műtét sikerült, de a beteg meghalt".

2023. júl. 2. 09:51
 70/80 anonim ***** válasza:

Pedig ezt csinálja a fidesz, #65

De ok, te nem a fidesz vagy.

Amúgy definiáljuk a dolgokat. Mi a család? 2 apu, 2 anyu is lehet család? Szereted a gyerekeket? Ki nem? Kinek nem fontos a családja? Ki szeretne haborúzni? Senki. De bocsánat, védekezni talán szabad. Jelent a magyarságom valamit, régebben büszke is voltam rá, mára azonban már nem, és erről a magyarok tehetnek, nem én.

Amúgy ezek szép szólamok, de mit tettél eddig erte? Gyerekekért, családért, magyarságért. Hányszor vertél át másokat, hányszor loptál, valaha érdekelt e tényleg mások sorsa?

2023. júl. 3. 07:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!