Ha én utálom a családokat, a nyugdíjasokat meg a határontúli magyarokat, akkor libernyák vagyok?
Ennyi baromságot együtt ritkán olvasni. Nem hazudtolod meg libernyákságodat.
Mindaz, amit leírtál, csak a magadfajták fejében létezik így.
Rólam pedig SEMMIT nem tudsz.
Én sem rólad,de kérdezek: Szereted a gyerekeket? Tiszteled a szüleidet és az időseket? Családcentrikus vagy? Vallod, hogy a világon a legfontosabb a béke, és semmilyen indok nem magyarázza a háborúzást, más emberek legyilkolását brutális kegyetlenséggel? Jelent valamit számodra a magyarságod, vagy szidod a nemzetedet, ahol csak alkalmad van erre?
Istenről nem kérdezlek, mert attól még lehetnél igaz ember, hogy nem vagy vallásos.
Te viccelsz? 😂
Milyen béke? Szerinted kik akarnak fegyvereket küldeni Ukrajnába?
Az USA és az EU. Mármint a politikusaik, nem a lakosság.
A béke pedig nem jelent egyet az orosz győzelemmel, miért is jelentene. A béke az öldöklés végét jelenti, amire minden ukrán vágyik.
A világ normális népességével együtt. A háborút csak azok támogatják tevőlegesen, akiknek ebből haszna van.
Mind az orosz mind az ukrán kisember az öldöklés végét akarja. Egyedül a pénzéhez kapzsi ukrán/orosz meg amerikai oligarchák vágynak háborúra, mert nekik az profitál.
De, hogy a liberális kisember miért támogatja a háborút az rejtély...
Mert a szép "honvédő háború" szlogenekkel meg vannak vezetve.
Pedig ez a háború már rég nem védi, hanem pusztítja-rombolja Ukrajnát.
A legjobb esetben is csak az lehet a vége, hogy "a műtét sikerült, de a beteg meghalt".
Pedig ezt csinálja a fidesz, #65
De ok, te nem a fidesz vagy.
Amúgy definiáljuk a dolgokat. Mi a család? 2 apu, 2 anyu is lehet család? Szereted a gyerekeket? Ki nem? Kinek nem fontos a családja? Ki szeretne haborúzni? Senki. De bocsánat, védekezni talán szabad. Jelent a magyarságom valamit, régebben büszke is voltam rá, mára azonban már nem, és erről a magyarok tehetnek, nem én.
Amúgy ezek szép szólamok, de mit tettél eddig erte? Gyerekekért, családért, magyarságért. Hányszor vertél át másokat, hányszor loptál, valaha érdekelt e tényleg mások sorsa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!