Ha én utálom a családokat, a nyugdíjasokat meg a határontúli magyarokat, akkor libernyák vagyok?
#41: Azokat továbbra is állítom, hogy nem én írtam. Nem lenne miért letagadnom, úgyse értesz egyet velem, minek tenném.
Abban igazad van, hogy tölthetném hasznosabban is az időmet. Bár ez rád is elmondható.
Én már igen ritkán járok ide, annyi a gyűlölködő .2010-11-ben benéztem, akkor is ment a nagyüzemi mocskolódás mindenen. Aki nem ellenzéki és nem gyűlöli a kormányt, a határontúliakat ..stb., az ki volt innen takaritva. Most is ez van.
Csak erre céloztma, h mennyivel jobb társaságot is találhatnál más netes helyeken empatikus, kultúrált magyarok közt, akik egységes nemzetben is gondolkodnak.
#43: Sajnálom, ha neked ez a tapasztalatod, de hidd el, ugyanez fordítva is igaz. Lehet, hogy itt több ellenzéki van, de a hozzászóló kormánypártiak nagy része ugyanolyan elfogult és ugyanúgy mocskolódik.
Volt már például, hogy a mandineren le lettem hordva az utolsó bocskoros cigánynak csak azért, mert nem értettem egyet valamiben. Pedig tényleg semmi durvát nem írtam, csak egy kormánydöntésről elmondtam, hogy szerintem melyik részét lehetett volna másképp kezelni. Mindezt egy kormánypárti, magát jobboldalinak valló egyéntől kaptam. Csak azért mondom ezt most, hogy lásd az érem másik oldalát is.
Egy kicsit nekem az a benyomásom, hogy mindkét oldalon akkor szeretnek, ha egyetértek a véleményükkel. Amint ellenkezek, megváltoznak. Tisztelet a kivételnek.
Én magyart nem hordok el bocskorosnak. Annak örülnék, ha visszaépülnének a magyarok közti kapcsolatok, amiket a határhúzáskor szétroncsoltak.
Emellett bizom a távoli jövőben a revizióban is.
#45: Én sem szoktam senkit sértegetni csak azért, mert különböző véleménye van valamiről.
Egyébként egyetértek, ezek valóban jók lennének.
Határontúli magyarok nincsenek is. Akikről a FideSS beszél azok csak szőröstalpú színrománok akik egy zsák krumpliért megszavazzák Orbánt.
Az egyedüli kivétel, ahol élnek magyarok külföldön az London, Kanada, USA stb hisz oda az orbáni diktatúrából menekült valódi magyarok élnek.
Megkaptad a krumplidat te moszkovita fidesztálib?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!