Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha én utálom a családokat, a...

Ha én utálom a családokat, a nyugdíjasokat meg a határontúli magyarokat, akkor libernyák vagyok?

Figyelt kérdés

#Magyarország #nyugdíjas #külhon #tsalád #tisztességtelen előny
2022. dec. 19. 12:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
65%

#29: Semmivel nem értek egyet abból, amit itt írtál.

#30: Az ellenzéki hang elnyomását inkább úgy értettem, hogy egyáltalán meg se próbálják képviselni az ellenzéki embereket. Bármilyen javaslat jön (nem feltétlenül kizárólag a pártoktól, lehet az a társadalom egy jelentős részétől), azt élből elutasítják és lesöprik az asztalról, érdemi konzultáció nélkül.

Abban egyetértek, hogy az ellenzéki pártok nagyon más véleményen vannak, fogalmazhatunk úgy, hogy utálják egymást. Én ezt nem tartom akkora problémának, legalább egy kompromisszumos kormányzás lett volna, érdemi vitákkal. Jelenleg amit ma Orbán megálmodik, azt holnap egyöntetűen megszavazzák. Szerintem ez nem normális így és nem is túlságosan demokratikus. Jó dolog a csapatmunka, de ha mindent feltétel nélkül elfogadnak a képviselők, akkor felmerül a gyanú, hogy sokan nem meggyőződésből szavaznak meg egy-egy törvényt vagy jogszabályt. Márpedig felelős jó döntéseket hozni véleményem szerint meggyőződésből lehet.

2023. jan. 23. 19:32
 32/80 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem azt szavazza meg a Fidesz, amit OV elképzel, hanem ők csapatban dolgoznak - és ez megy is nekik, szemben a baloldallal- és együtt dolgoznak ki minden tervet. A Fidesz egy csapat, nem Orbán álmainak végrehajtója. Ez a csapatmunka semennyire nem megy a baloldali pártoknak, hisz egymással is , házon belül is sokat veszekednek, minden párt kettészakadt : MSZP-DK, LMP-Párbeszéd, régi Jobbik-új Jobbik.

Én sem értek egyet soha semmivel se, amit a fél-egy oldalas kommentjeidben irni szoktál, úgyhogy kvittek vagyunk.

2023. jan. 23. 19:45
 33/80 anonim ***** válasza:
34%

ja, és most jut eszembe, ha már MZP és a DK szóba jött : ezek szerint elkerülhette a figyelmed MZP videója arról is, hogy az őszödi beszéd csak egy igazságbeszéd volt, tehát még örülnünk is kéne neki.

ennyit arról, hogy MZP bármiben is különb lenne Gyurcsányéktól. Ugyanúgy lepaktál velük, mint Karácsony és a Momentum.

2023. jan. 23. 19:46
 34/80 anonim ***** válasza:
65%

#32: Örülök, hogy szerinted akkora csapatmunka van, miközben teljesen nyilvánvaló, hogy egyszerűen csak végrehajtják Orbán akaratát. Kinek mi a csapatmunka.

#33: Akik hallották már Gyurcsányt és MZP-t is, azok pontosan tudják, hogy ez nem igaz.

Az őszödi beszédnek pedig nem kell örülni. Igazságbeszéd volt, amiről nem akarták, hogy kiderüljön.

2023. jan. 23. 19:52
 35/80 anonim ***** válasza:
0%

Én is örülök, hogy te kivülállóként jobban tudod, hogy ők bent a zárt ajtók mögött mikor mit hogyan vitatnak meg. Az ellenzékiek egyik tipikus belemagyarázása ,hogy biztos mindig minden ő talál ki. Dehogy. Mindenre van felkért szakember és csapat.

Most irtam le neked, hogy MZP-nek még a saját csatornáján is vannak videók, amikeben Gyurcsányt védi (!), te pedig meghazudtolsz.

2023. jan. 23. 19:55
 36/80 anonim ***** válasza:
60%

#35: Szinte minden videóját meghallgattam, 100-ból 1-ben ha védte. Már ha azt védésnek lehet nevezni. Szövetségben indultak, mit kellett volna tennie? Minden videóban Gyurcsányt szidnia, hogy neked is megfeleljén? Attól még ugyanúgy ment volna a Gyurcsány-show és társai.

Nyilván van mögöttük egy csapat, csakhogy nem mindig hallgatja meg őket, hanem megy a saját feje után. A képviselők pedig az ő feje után.

Egyébként MZP is hasonlóan önfejű, ellentétben veled én elismerem. Csakhogy ő nem tudott volna királyt játszani.

2023. jan. 23. 20:14
 37/80 anonim ***** válasza:

Most is királyt játszik. Minden nap hetvenkedik a fb-ján Orbán és Lázár ellen. Ahelyett, h a munkáját végezné, sportszerűen elfogadná a vereséget és a saját hibáit elismerné (a városa minden tartozását Lázárra testálja, saját magát hősként tünteti fel,aki megmenti az adósságtól a várost és úgy tesz, mintha a fejlesztéseekt ő vitte volna oda, pedig Lázár).

Lázár ki akart vele békülni tavasszal, felesleges időpocsékolás volt. Teljesen igaza van Schiffernek vele kapcsoaltban.

2023. jan. 23. 21:35
 38/80 anonim ***** válasza:
60%

#37: MZP királyt játszik Facebookon, Orbán meg a kormány fejeként. Mindenki eldöntheti, hogy melyik a károsabb.

Nem a városa minden tartozását keni Lázárra, hanem a támogatás megvonását.

2023. jan. 23. 22:18
 39/80 anonim ***** válasza:
50%
Fárasztó veled vitatkozni, ahogy a fél-egy oldalas agitációs kormányellenes kommentjeid olvasása is, úgyhogy befejezem.
2023. jan. 23. 22:26
 40/80 anonim ***** válasza:
60%

#39: Te se írtál kevesebbet, maximum külön hozzászólásokban.

Minden jót!

2023. jan. 23. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!