Ha én utálom a családokat, a nyugdíjasokat meg a határontúli magyarokat, akkor libernyák vagyok?
De az ukránok küldött 75 milliárddal gondolom semmilyen bajod nincs
Amikor az erdélyi magyarokat verték félholtra a román ex-securitate ügynökök az miben más?
11 : jókat sszoktam mosolyogni az elképesztő kommentjeiden ( Orbán rosszabb, mint Ceaucescu, bárcsak kitennék az EU-ból Magyarországot - igaz, a vámfizetés miatt lenne szivás nektek, a magyar közmédia rosszabb, mint az észak-koreai..stb.)
Azért vagy szánalmas, mert abszolúte nem is tudod felfogni, hogy akikkel lelki közösséggel vállalsz ( magyar baloldal) és szidalmazod a jobboldalt ,pont azok utálják a határontúliakat.
A DK, MSZP , Párbeszéd mindig magasról tett rátok. Az LMP-ben Schiffer András volt az úriember, aki nem volt ilyen. A Momentum meg csak rájátszik, hogy érdeklitek őket, de valójában nem.
A a Fidesz- régi Jobbik-Mi hazánk vonalon kivül mindenki utálta a határontúliakat,te meg ide jársz pocskondiázni a Fideszt az itteni ellenzéki vadbarmokkal, akik téged is utálnak.
#17: "11 : jókat sszoktam mosolyogni az elképesztő kommentjeiden ( Orbán rosszabb, mint Ceaucescu, bárcsak kitennék az EU-ból Magyarországot - igaz, a vámfizetés miatt lenne szivás nektek, a magyar közmédia rosszabb, mint az észak-koreai..stb.)"
Nem tudom kiről beszélsz, de én ilyeneket biztos, hogy nem mondtam.
"A a Fidesz- régi Jobbik-Mi hazánk vonalon kivül mindenki utálta a határontúliakat,te meg ide jársz pocskondiázni a Fideszt az itteni ellenzéki vadbarmokkal, akik téged is utálnak."
Vannak ellenzéki barátaim, egyik se utál. A Fidesz törődését pedig semmivel nem érzem őszintébbnek, mint mondjuk a Momentumét.
Te szoktál itt romániai magyarként féloldalas szövegeket irni, nem ?
Nem az ellenzéki barátaidról beszéltem (és nem is arról, h ne lehetnél ellenzéki), hanem az itteni ellenzéki vadbarmokról, akikkel sorsközösséget vállalsz naivan, miközben téged is ugyanúgy vasvillára hánynának, mint a Fideszt.
Ja, hát a Momentumot annyira érdeklik a határontúliak, mint a romák.
Igazi "liberálisként" beszélnek róla, csak nem cselekszenek. Cseh Kata, Donáth Anna soha az életben nem adná a gyerekét cigány osztályba. Ha nem pedzegetné a MIÉP- régi Jobbik -Fidesz- Mi hazánk a határontúliak kérdését évtizedek óta, a Momentumnak magától soha az eszébe se jutott volna.
Gondolod, hogy a Kanadában meg Belpesten felnőtt álliberális Momentumosokat, akik ráadásul kommunisták unokái, érdekelnétek ?
Pont most olvastam a SZDSZ-es Bauer Tamás agymenéseit, hogy mennyire igazságos és megérdemelt volt Trianon...(és még ennek a bandának a tagja volt TGM, most meg Parászka Boróka viszi tovább ezt a szárnyat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!