Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha én utálom a családokat, a...

Ha én utálom a családokat, a nyugdíjasokat meg a határontúli magyarokat, akkor libernyák vagyok?

Figyelt kérdés

#Magyarország #nyugdíjas #külhon #tsalád #tisztességtelen előny
2022. dec. 19. 12:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
53%
#10: Határon túli vagyok, mivel dolgoztam meg a gyűlöletedért?
2022. dec. 21. 11:55
 12/80 anonim ***** válasza:
68%
Nyilván nem helyes egy kalap alá venni minden határon túlit, de azzal, hogy rátok megy az adóm egy jelentős része, nyomjátok a Fideszt, beleszóltok olyan dolgokba, amikhez semmi közötök és még mindig Trianon miatt siránkoztok. Nyilván akinek nem inge... Nekem is volt olyan szaktársam az egyetemen, aki Szlovákiában él, de utálja a Fideszt és megveti a politikájukat. Rá nyilván nem terjedt ki a gyűlöletem.
2022. dec. 21. 15:18
 13/80 anonim ***** válasza:
74%
#12: Én is utálom a Fideszt, pedig Romániában élek. A nagy többsége az embereknek itt nem szavaz egyébként a magyar választásokon, de akik igen, azok közül is a fiatalok körében többen pl a Kutyapártra, legalábbis az én környezetemben. Ami a támogatást illeti, semmivel nem vagyunk előrébb egy stadionnal, örülnék, ha inkább az oktatást erősítenék belőle. Kulturális, vagy egyéb, magyar oktatást segítő támogatásnak van értelme, de egyrészt ezek nem kerülnének ennyibe, másrészt nem osztanák így meg a társadalmat. Engem egyébként az sem zavarna, ha egyáltalán nem jönnének támogatások. Orbán vállalhatatlan kijelentései viszont nekünk is ártanak.
2022. dec. 21. 15:27
 14/80 anonim ***** válasza:
46%

De az ukránok küldött 75 milliárddal gondolom semmilyen bajod nincs

2023. jan. 23. 12:31
 15/80 anonim ***** válasza:
43%
14-es, az ukránokat megtámadta egy terrorállam, teljesen más szituáció a kettő.
2023. jan. 23. 16:21
 16/80 anonim ***** válasza:
100%

Amikor az erdélyi magyarokat verték félholtra a román ex-securitate ügynökök az miben más?

2023. jan. 23. 16:32
 17/80 anonim ***** válasza:
21%

11 : jókat sszoktam mosolyogni az elképesztő kommentjeiden ( Orbán rosszabb, mint Ceaucescu, bárcsak kitennék az EU-ból Magyarországot - igaz, a vámfizetés miatt lenne szivás nektek, a magyar közmédia rosszabb, mint az észak-koreai..stb.)

Azért vagy szánalmas, mert abszolúte nem is tudod felfogni, hogy akikkel lelki közösséggel vállalsz ( magyar baloldal) és szidalmazod a jobboldalt ,pont azok utálják a határontúliakat.

A DK, MSZP , Párbeszéd mindig magasról tett rátok. Az LMP-ben Schiffer András volt az úriember, aki nem volt ilyen. A Momentum meg csak rájátszik, hogy érdeklitek őket, de valójában nem.

A a Fidesz- régi Jobbik-Mi hazánk vonalon kivül mindenki utálta a határontúliakat,te meg ide jársz pocskondiázni a Fideszt az itteni ellenzéki vadbarmokkal, akik téged is utálnak.

2023. jan. 23. 16:49
 18/80 anonim ***** válasza:
60%

#17: "11 : jókat sszoktam mosolyogni az elképesztő kommentjeiden ( Orbán rosszabb, mint Ceaucescu, bárcsak kitennék az EU-ból Magyarországot - igaz, a vámfizetés miatt lenne szivás nektek, a magyar közmédia rosszabb, mint az észak-koreai..stb.)"

Nem tudom kiről beszélsz, de én ilyeneket biztos, hogy nem mondtam.

"A a Fidesz- régi Jobbik-Mi hazánk vonalon kivül mindenki utálta a határontúliakat,te meg ide jársz pocskondiázni a Fideszt az itteni ellenzéki vadbarmokkal, akik téged is utálnak."

Vannak ellenzéki barátaim, egyik se utál. A Fidesz törődését pedig semmivel nem érzem őszintébbnek, mint mondjuk a Momentumét.

2023. jan. 23. 18:21
 19/80 anonim ***** válasza:

Te szoktál itt romániai magyarként féloldalas szövegeket irni, nem ?

Nem az ellenzéki barátaidról beszéltem (és nem is arról, h ne lehetnél ellenzéki), hanem az itteni ellenzéki vadbarmokról, akikkel sorsközösséget vállalsz naivan, miközben téged is ugyanúgy vasvillára hánynának, mint a Fideszt.

2023. jan. 23. 18:25
 20/80 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hát a Momentumot annyira érdeklik a határontúliak, mint a romák.

Igazi "liberálisként" beszélnek róla, csak nem cselekszenek. Cseh Kata, Donáth Anna soha az életben nem adná a gyerekét cigány osztályba. Ha nem pedzegetné a MIÉP- régi Jobbik -Fidesz- Mi hazánk a határontúliak kérdését évtizedek óta, a Momentumnak magától soha az eszébe se jutott volna.

Gondolod, hogy a Kanadában meg Belpesten felnőtt álliberális Momentumosokat, akik ráadásul kommunisták unokái, érdekelnétek ?

Pont most olvastam a SZDSZ-es Bauer Tamás agymenéseit, hogy mennyire igazságos és megérdemelt volt Trianon...(és még ennek a bandának a tagja volt TGM, most meg Parászka Boróka viszi tovább ezt a szárnyat).

2023. jan. 23. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!