Ha én utálom a családokat, a nyugdíjasokat meg a határontúli magyarokat, akkor libernyák vagyok?
51, majd megnézheted magad, ha megöregedtél, és addigra a magadfajták megszavazzák az eutanáziát adott életkor felett!
Gyenge műveltségednek tudom be azt is, hogy nincs róla tudomásod, hogy a nyugdíjasok már befizették a kasszába korábban a jelenleg nekik járó pénzeket.
A családosok pedig pont azokkal az emberkékkel gazdagítják a társadalmat, akik majd a te nyugdíjadat termelik ki.
A határontúli magyarok kérdéséről lehet vitatkozni, ám nem veled, nálad értelmesebb emberekkel. Bizonyos mértékű szolidaritást pusztán a magyarságuk okán vállallnunk kell velük.
Azt viszont, biztos vagyok benne, nem ítéled el, amikor a külföldön élő magyarok hazajárnak orvoshoz, mert kint nehezebb hozzájutni az ellátáshoz! Pedig akkor már ennek jogosságán is vitatkozhatnánk! Különösen, mivel ugyanezek az emberek szidják a magyar egészségügyet!
hát az elmúlt 30 év teljesítményét nézzük, ezért senki se tartsa a markát. a befizetéseiket már rég elverték. megnyugtatlak,mire 70 évesen nyugdíjba megyek, nem számítok egy árva fillérre se a magyar államtól.
nekem nem kell hogy mások termeljék ki a nyugdíjamat, majd kitermelrm magamnak. ha olyan hülye vagyok hogy nem, így jártam, nem másokat fogok okolni, vagy elvárni hogy tartsanak el.
a nagy családosok azért paraziták mert a szaporodáson kívül semmit nem tettek, mégis a többiek etetik, ruházzák őket. aki nem tud 10 gyereket önállóan eltartani, ne legyen 10 gyereke, én nem kértem rá hogy szaporodjon.
a határon túli magyarok meg nem ide adóznak. ők miben támogatnak engem? semmiben. jobban élnek mint mi, mégis tömjük őket pénzzel
közben meg akiket támogatni kéne, azokra meg nem jut pénz. nagyon sok ember szegény Magyarországon, és főleg a gyerekek nem is tehetnek róla. tudom, ez most ellentmondás ahhoz képest amit a nagycsaládosoknál írtam
Kívánom az ilyeneknek, hogy bénuljanak le és akkor kíváncsi vagyok, hogy mennyire fogjak majd visszautasítani az állam támogatását. Szívesen ott lennék és kiröhögném őket miközben az utcán koldulnak, ahogyan ők is ugyanezt csinálták másokkal. Majd meglássuk akkor mennyire verik a mellüket, hogy majd eltartsák magukat.
Illetve szintén ujjonganék ha holnapra hirtelen átalakulnának a határok egyik napról a másikra és arra ébrednének, hogy ahol éltek az mától fogva mondjuk Románia vagy Ukrajna része. Jót nevetnék rajtuk amint a román vasgárdisták épp kiverik a veséjüket csak mert magyarul szólaltak épp meg, ahogyan ők is tették másokkal.
De végülis nagy gond nincs. Mert az ilyenféle férgek kiirtják magukat is a nemszaporodással. Ezzel igazából csak nekünk normalis embereknek tesznek szivességet. Szóval csak prájdoljanak tovább
Az ilyen gyökértelen kozmopolitáknak nincs sehol helye. Olyanok mint a vírus, amikor beférkőzik egy sejtbe, élősködik benne, majd amikor kiszipolyozta akkor elhagyja és keres másikat. Ahogyan az effélék is ilyenek, öngyilkos ideológiákkal mérgezik meg azokat a népeket ("dzsentil" jelentése "a nép", tehát aki nem "a kiválasztott faj" hanem csak "a népek") ahova beférkőztek. Ők az igazi élősködők, amikor kiszívták a nép energiáit és tönkretették, akkor a következményektől elmenekülve csak keresnek másik népet, és így a végtelenségig.
Nézd meg pl a Szovjetuniót. Az összes bolsevik meg vezető kommunista is szinte mind zsidó volt. Mármint dokumentáltan igazoltan zsidó. Majd amikor a kommunizmussal tönkretették Oroszországot meg a többi szovjet tagállamot, akkor csak elmenekültek az USA-ba vagy Izraelbe. Ezt nevezik parazita életmódnak.
De a magyarság kb egy földön fekvő kómában alvó félholt. Az ilyeneket mind a kérdező még külön megujjongja és büszkén szúrja át a herevezetékét vagy operálja ki a petefészkét, merthogy "kormányváltásig nem szülök". Meg is érdemlik, hogy kihaljanak. A mélyszegény (parazita csoportoktól mentes) országokban ezerszer rosszabb helyzetben is képesek felnevelni 5-10 gyereket is, úgy hogy sokszor még vezetékes víz vagy normál infrastruktúra sincs. Meg is látszódik a demográfián, hogy kikből lesz 50-100 év múlva mennyi. Dehát ez a történelem menete, a természet rendje. Az életképtelen beteg aberált népek kipusztulnak (mint pl amilyen a magyar is jelenlegi formájában) és felváltjak őket az életerős egészséges népek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!