Más is megbánta, hogy a Fideszre szavazott?
Igen, kiábrándultam belőlük. De ez nem jelenti, hogy vissza akarom hozni az ellenzéket.
Azért szavaztam a Fideszre, mert a liberálisok mindenhol azt írták, hogy tutibiztos az ellenzék nyer kétharmaddal és akkor majd mennek a Fidesz-szavazók a lámpavasra, meg a Dunába. Ezt még akkor sem vette volna be a gyomrom, ha csak átvitt értelemben értik, de az sem lepne meg, ha szó szerint ezt akarták volna. Ha tudtam volna, hogy ez az egész biztos balos győzelem teljes kamu, akkor a Mi Hazánkra szavaztam volna.
Ebben az országban semmi sem segit.
Az infláció rekordméretű, az euró árfolyam, szintúgy. Sorra zárnak be a vállalkozások, cégek, emberek lesznek munkanélküliek, közben a tanárokat vegzálják, akik bár tűntetnek ellene, semmit sem érnek el.
Az ország esik darabokra, de mivel nincs alternativa -de van-, ezért az elvándorlás az egyetlen megoldás. Qva ország b+!
"én Ausztriában élek."
Az eléggé egy szarfészek. Normális ember nem élne ott.
#7 látszik,hogy nem törődösz semmivel 22 fok kabàsbol.
Szintén nyugat nalunkn19.5 fok van ami azt jelenti hogy van a.laksbannolyan rész ahol 18 fok is van.
Tudod fenntartható jövő.
Ez tél nem nyár hogy pólóban mászkálj!
"Mit lehetne tenni, hogy jobb belátásra térjenek?"
SEMMIT! amíg az EU szponzorálja őket, jól elvannak és basznak a népre
15: sajnálom hogy szarul van szigetelve a házad. De itt támogatják a jól szigetelt házakat, csak mondom. :D múlt évben és most sem kellett bekapcsolnom a gázt, csak mutatóba, hogy működik e (megsugom: mukodik). :D
Elnel ekkora szarfeszekben szerintem. :D majd ha venember leszel és senki nem fog ápolni, akkor majd emlékezz a szavaimra!
Akkora szarfeszekben élek, hogyha táppénzen vagyok, akkor 100%-os kifizetést kapok 6 hétig. Várjunk csak? Magyarországon mennyit is kapsz? Jaaaaa, hogy a töredékét. :D hát ez szánalmas. De amúgy örülök, hogy ott maradtok, ezt a mentalitást ne is hozzátok ide. Köszi! Ja és igen, a hanyatló nyugat rajtatok röhög. A jó szakemberek jönnek, ti meg majd megoldjatok valahogy, úgyis helikopter ország vagytok nem? Oroszország lancos kutyái. :)
Ja és, gratulálok a cukorhianyhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!